• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy lubicie jak dziewczyna patrzy wam prosto w oczy

Mężczyzna

Solstafir

Podrywacz
Raz po ruchaniu zabieram się żeby spuścić na jej buzię i cycki, ona klęczy ja stoję, obciąga mi, biorę do ręki i sam sobie chcę na nią dokończyć i nie mogę dojść, ona liże mi kutasa no i nie mogę dojść, i ona ręka do cipki i zaczyna się pieścić patrząc a to mi na kutasa a to mi w oczy. Jak zobaczyłem jak się masturbuje to orgazm od razu przyszedł tak się tym podnieciłem.

Kemot

Nowicjusz
Z oczu można bardzo dużo wyczytać, niedawno miałem taką sytuację że spotkałem się pierwszy raz z kobietą która mega mnie kręci, uciekałem wzrokiem, na szczęście teraz już nie uciekam

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
Jak najbardziej. Lubię też, gdy kobieta patrzy mi prosto w oczy podczas zajmowania się mną. I nawet jeśli nie cały czas, to lubię, gdy co chwila podnosi wzrok i bezczelnie spogląda mi w oczy (choć w obecnej sytuacji, jest to hipotetyczne - jednak moje upodobania się nie zmieniły).

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry