• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy ktoś widział jak obcy maca twoją żonę?

Mężczyzna

Jacekplacek

Seks Praktykant
a podejzalem że mój kolega w czasie mojej nieobecności a było to po domówce i żona za dużo wypiła to przysnela wymacal i całował jej cycki a ona spala i nic nie czuła myślałem że cycki to jej zje tak się na nią napalil ja wysxlem po piwo a jak wracałem to przez okno tarasowe podejzalem był juz ciemno tonie nie widział. https://chatpic.org/p/Czark

o

Kobieta

Tynka

Podrywacz
Ty to jesteś jednak fantasta erotoman. Masz jakiś zysk z tego spamowania, czy co?
Przyganiała motyka gracy. Z ciebie też niezłe ziółko. Siedzisz na tym forum od rana do wieczora i gdzie nie zajrzę, to wszędzie cię pełno 😺

Tylko się nie obraź . Żartowałam ! 😼
Swoją aktywnością bardzo to forum wzbogacasz.

D

dessi1979

Guest
Przyganiała motyka gracy. Z ciebie też niezłe ziółko. Siedzisz na tym forum od rana do wieczora i gdzie nie zajrzę, to wszędzie cię pełno 😺

Tylko się nie obraź . Żartowałam ! 😼
Swoją aktywnością bardzo to forum wzbogacasz.
Jakoś trzeba sobie czas w pracy spędzony umilić 😁, a że on ograniczonym do ośmiu godzin dziennie nigdy nie bywa to i moja frekwencja na SF ponadnormatywna 😂
A propos wnoszenia bogactw... Zdania są mocno
podzielone 😂😂😂

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Praca, nie praca, forum trzeba rozruszać :p

A czy wzbogacam? Nie mi to oceniać, nie jestem tu po to aby się wszystkim podobać. Niemniej mam satysfakcję z tego, że czerpiąc garściami z anonimowości forum mogę być w każdej kwestii w 100% szczery, nie muszę udawać czy próbować się komuś przypodobać.

Mężczyzna

Jacekplacek

Seks Praktykant
Moja na weselu jak była dobrze wstawiona to też macali i zbytnio się nie broniła zresztą wie że może tu można ją obezec .https://chatpic.org/r/jacek44

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry