Często się zastanawiam czy kobiety które są grubo starsze od faceta takiego jak ja 18 letniego. To czy wogole patrzą w jego stronę ?
Ło kurde to ja tyle mam i już jestem stara24/25
Starsza odemnie ale nie stara, z chęcią napisz pv można pogadaćŁo kurde to ja tyle mam i już jestem stara![]()
YYY, a to co ja mam powiedzieć.Ło kurde to ja tyle mam i już jestem stara. Ale spoko bo ja i tak czuję się na 17
Jak będzie po kilku głębszych, to punkty jeden i dwa jakby tracą na znaczeniuTemat zainteresowania młodszymi poruszałem nie raz ze swoją Żoną (39 lat). I jej zdanie na temat takich ~20 latków jest taki, że: raz - musi mieć to coś w oczach, dwa - musi być zadbany, trzy - ona musi być po paru głębszych![]()
I tak i nie - bo jeśli to miałoby nastąpić upicie za jego przyczyną lub w jego towarzystwie to aby doszło do inicjacji drinkowej musiałyby zostać spełnione kryteria 1 i 2Jak będzie po kilku głębszych, to punkty jeden i dwa jakby tracą na znaczeniu![]()
To też ciekawe, bo wychodzi na to, że kobiety potrzebują alkoholu jako ośmielacza pomimo że facet jej się podoba. Lub, co też.ciekawe, może alkohol to takie swoiste podświadome "alibi" dla siebie i innychI tak i nie - bo jeśli to miałoby nastąpić upicie za jego przyczyną lub w jego towarzystwie to aby doszło do inicjacji drinkowej musiałyby zostać spełnione kryteria 1 i 2![]()
Podsumowane w punkt moim zdaniemTo też ciekawe, bo wychodzi na to, że kobiety potrzebują alkoholu jako ośmielacza pomimo że facet jej się podoba. Lub, co też.ciekawe, może alkohol to takie swoiste podświadome "alibi" dla siebie i innych
Kobiety to uwielbiają. Nie chcą konsekwencji i odpowiedzialności, mieć jakieś wyjście ewakuacyjne albo właśnie winowajcę.Podsumowane w punkt moim zdaniem. Trochę na zasadzie" "to nie ja chciałam, to nie on nalegał to wszytsko wina alkoholu" - taki anonimowy winowajca
![]()
Mam 25 lat i dla mnie taki 18-latek jest OK pod warunkiem, że zainteresuje mnie swoją osobowością, że będzie jakaś chemia, przyciąganie.Generalnie dla mnie starsza kobieta (nie że stara Stara tylko starsza odemnie) to już 24/25 a szukam generalnie kogoś do 40 mówiąc że grubo starsza
Ciekawe co znaczy poukładane w głowie u 18 latkaMając 18 lat jeśli jesteś fajnym facetem, masz poukładane w głowie
Ojjj... Wiesz o co chodzi... O ten moment fascynacji, kiedy okazuje się, że młodzieniec jest elokwentny, kiedy możesz z nim porozmawiać na tematy, które tak młodych osób interesować nie powinny, kiedy okazuje Tobie zrozumienie, dalej zainteresowanie i finalnie atencję Twoją osobą...Ciekawe co znaczy poukładane w głowie u 18 latka![]()
No to właśnie nie wiem jakie to tematy skoro młodych osób nie powinnykiedy możesz z nim porozmawiać na tematy, które tak młodych osób interesować nie powinny
Raczej totalny bałagan, ale umowmy się, że nie chodzi w ogole o relacje emocjonalnąCiekawe co znaczy poukładane w głowie u 18 latka![]()
a jaką?Raczej totalny bałagan, ale umowmy się, że nie chodzi w ogole o relacje emocjonalną
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Czy kobiety lubią bebzony? | Seks | 249 | |
S | Czy kobiety lubią przystojnych prawiczków. | Pierwszy raz | 15 | |
L | Czy starsze kobiety lubią młodszych? | Fantazje erotyczne | 34 | |
C | Czy kobiety lubią anal? | Seks | 165 | |
![]() |
Czy kobiety lubią podglądać nagich mężczyzn? | Seks | 15 |