• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy kobiety lubią młodszych ?

Mężczyzna

dostępny2007

Cichy Podglądacz
Często się zastanawiam czy kobiety które są grubo starsze od faceta takiego jak ja 18 letniego. To czy wogole patrzą w jego stronę ?

Mężczyzna

MonsieurBaguette

Cichy Podglądacz
Uściślij co masz na myśli pisząc „grubo starsze”. Kobiety w wieku 40-50 mają często duże potrzeby i to właśnie związane z młodszymi, ale ja to odczułem raczej mając ~30 lat.

Mężczyzna

dostępny2007

Cichy Podglądacz
Generalnie dla mnie starsza kobieta (nie że stara Stara tylko starsza odemnie) to już 24/25 a szukam generalnie kogoś do 40 mówiąc że grubo starsza

Mężczyzna

tantraManiac

Podrywacz
Temat zainteresowania młodszymi poruszałem nie raz ze swoją Żoną (39 lat). I jej zdanie na temat takich ~20 latków jest taki, że: raz - musi mieć to coś w oczach, dwa - musi być zadbany, trzy - ona musi być po paru głębszych :D

Mężczyzna

Reaper1988

Cichy Podglądacz
Temat zainteresowania młodszymi poruszałem nie raz ze swoją Żoną (39 lat). I jej zdanie na temat takich ~20 latków jest taki, że: raz - musi mieć to coś w oczach, dwa - musi być zadbany, trzy - ona musi być po paru głębszych :D
Jak będzie po kilku głębszych, to punkty jeden i dwa jakby tracą na znaczeniu :p

Mężczyzna

Agar

Cichy Podglądacz
I tak i nie - bo jeśli to miałoby nastąpić upicie za jego przyczyną lub w jego towarzystwie to aby doszło do inicjacji drinkowej musiałyby zostać spełnione kryteria 1 i 2 :)
To też ciekawe, bo wychodzi na to, że kobiety potrzebują alkoholu jako ośmielacza pomimo że facet jej się podoba. Lub, co też.ciekawe, może alkohol to takie swoiste podświadome "alibi" dla siebie i innych

Mężczyzna

tantraManiac

Podrywacz
To też ciekawe, bo wychodzi na to, że kobiety potrzebują alkoholu jako ośmielacza pomimo że facet jej się podoba. Lub, co też.ciekawe, może alkohol to takie swoiste podświadome "alibi" dla siebie i innych
Podsumowane w punkt moim zdaniem :). Trochę na zasadzie" "to nie ja chciałam, to nie on nalegał to wszytsko wina alkoholu" - taki anonimowy winowajca :)

Mężczyzna

Agar

Cichy Podglądacz
Podsumowane w punkt moim zdaniem :). Trochę na zasadzie" "to nie ja chciałam, to nie on nalegał to wszytsko wina alkoholu" - taki anonimowy winowajca :)
Kobiety to uwielbiają. Nie chcą konsekwencji i odpowiedzialności, mieć jakieś wyjście ewakuacyjne albo właśnie winowajcę.
Dlatego tak lubią taniec. Mogą kusić, nęcić, bezczelnie podrywać, macać i dać się macać, bo w razie czego to przecież tylko taniec i zawsze można się wycofać ;)

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Generalnie dla mnie starsza kobieta (nie że stara Stara tylko starsza odemnie) to już 24/25 a szukam generalnie kogoś do 40 mówiąc że grubo starsza
Mam 25 lat i dla mnie taki 18-latek jest OK pod warunkiem, że zainteresuje mnie swoją osobowością, że będzie jakaś chemia, przyciąganie.
Za to w drugą stronę... tatuśkowie mnie zupełnie nie pociągają, faceci 40+ są dla mnie zupełnie aseksualni.
Mając 18 lat jeśli jesteś fajnym facetem, masz poukładane w głowie, jest z Tobą o czym pogadać to nie jedna "stara baba 25 lat" może ulec i dać się ponieść a pewnie i na milfa 40 lat masz szansę ;)

Mężczyzna

Reaper1988

Cichy Podglądacz
Ciekawe co znaczy poukładane w głowie u 18 latka 🤔
Ojjj... Wiesz o co chodzi... O ten moment fascynacji, kiedy okazuje się, że młodzieniec jest elokwentny, kiedy możesz z nim porozmawiać na tematy, które tak młodych osób interesować nie powinny, kiedy okazuje Tobie zrozumienie, dalej zainteresowanie i finalnie atencję Twoją osobą... ;)