• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy kobiety lubią anal?

takedown

Cichy Podglądacz
Więc może podziel się z nami swoim doświadczeniem ja chętnie bym się dowiedział.
Często z żoną kończymy, że podczas stosunku analnego ona dochodzi z wibratorem który zasysa łechtaczkę.
Niestety nie potrafi skończyć ani ręką ani analnie.

może warto żeby spróbowała z kimś innym

Mężczyzna

Metalhorsie

Seks Praktykant
Kobiety dziela sie na dwie grupy: te, co lubia anal i te, ktore o tym nie wiedza🤣🤣🤣
Ja mialem w swoim zyciu 3 dziewczyny, z ktorymi pzeszedlem przez rtrzeci otworek, z czego dwie nawet same dobieraly sie do mojego tylka. A aktualna juz na samym poczatlu zwiazku powiedziala mi, ze nie, nigdy w zyciu i temat zamkniety

Mężczyzna

malolat1990

Seks Praktykant
Z swoich doświadczeń,miałem dwie kobiety,które lubiły seks analny(mówili,że podczas analu miały lepsze orgazmy,tak krzyczały aż trzeba było im kneblować usta) i jedną,która spróbowała ze mną seks analny i go pokochała.