• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy kobiety chodzą na facetów?

Mężczyzna

Hakuzery

Podrywacz
Facetów nie pytam, czy chodzą "na dupy", bo odpowiedź znam.

No to jak drogie panie? Zdarzają się takie wyjścia z zamiarem lub wyraźnym dopuszczeniem ewentualności zaliczenia?
Jak to robicie, czy z koleżanką, i jak robicie? Jakieś znaki? Sygnały? Jak Was rozpoznać?

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Głupie pytanie.
Jest stereotyp, że część facetów chodzi na np. dyskoteki potańczyć a część po to, żeby zaruchać (dosadnie mówiąc).
Sęk w tym, że... kobiety mają takie same potrzeby.

Mężczyzna

Hakuzery

Podrywacz
Głupie pytanie.
Jest stereotyp, że część facetów chodzi na np. dyskoteki potańczyć a część po to, żeby zaruchać (dosadnie mówiąc).
Sęk w tym, że... kobiety mają takie same potrzeby.
Dość odważne twierdzenie, i wymagało by raczej jakiegoś potwierdzenia, poza przypadkiem z mchu i paproci, co to widzisz.

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
A naprawdę sądzisz, że wszystkie dziewczyny na dyskotece przyszły tam tylko potańczyć? To jakim cudem część z nich kończy w łóżku?
Serio - już na dyskoteki nie chodzę, ale kobiety w ciągu paru lat się nie zmieniły...

Kobieta

Karotka

Biegły Uwodziciel
A naprawdę sądzisz, że wszystkie dziewczyny na dyskotece przyszły tam tylko potańczyć? To jakim cudem część z nich kończy w łóżku?
Serio - już na dyskoteki nie chodzę, ale kobiety w ciągu paru lat się nie zmieniły...
Ja na dyskotekach to widziałam że albo w parach już przyszły albo z koleżankami, ale nie widziałam żeby faceci podrywali je

Mężczyzna

Hakuzery

Podrywacz
....To jakim cudem część z nich kończy w łóżku?
Nie wiem jakim cudem, ale nie jest łatwo wyciągnąć poznaną laskę na seks, a te które się udało, nie okazywały zamiaru, chyba że się dobrze maskują, tylko pytanie, w takim razie pa co. Wręcz wykazywały pewne zaskoczenie, toczeniem się spraw, i potrzebowały pewnego czasu jakby na oswojenie się z tą myślą.
Więc dajmy się wypowiedzieć, może się wypowiedzą.

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Moje koleżanki nie chodzą na facetów, żeby ich zaliczać. Co najwyżej zaliczają facetów w tańcu, tym można się pochwalić - z im większą liczbą wyględnych tańczyły, tym większy podziw pozostałych. Raczej żadna z nich nie całuje się i nie daje obmacywać ledwo poznanemu typowi. Dotyczy to tych zajętych i wolnych koleżanek. Nawet te które aktywnie szukają, bo są np. w trakcie lub po rozwodzie, to szukają faceta do związku, a nie do jednorazowego seksu po kiblach 😝

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Biegły Uwodziciel
Moje koleżanki nie chodzą na facetów, żeby ich zaliczać. Co najwyżej zaliczają facetów w tańcu, tym można się pochwalić - z im większą liczbą wyględnych tańczyły, tym większy podziw pozostałych. Raczej żadna z nich nie całuje się i nie daje obmacywać ledwo poznanemu typowi. Dotyczy to tych zajętych i wolnych koleżanek. Nawet te które aktywnie szukają, bo są np. w trakcie lub po rozwodzie, to szukają faceta do związku, a nie do jednorazowego seksu po kiblach 😝
"Najlepsza na świecie jest miłość w klozecie, a każdy szalet jest pełen zalet"

😉

adamoginski

Erotoman
Pakowałabym już skarbonkę do torebki, ale coś mi się wydaje podejrzane to komisyjne otwarcie.
Bez poznania składu ilościowego komisji, zamykam się nieśmiało.
A może starczyło by i na dobre lody z tej świnki. 😛
To @wronskjan będzie przewodniczącym i spisze protokół. No i nie wiem dokładnie jak to możliwe, żeby zmieścić 500zl w groszach w śwince, brzmi podejrzenie