• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy kobiety chodzą na facetów?

Kobieta

Zalotka

Biegły Uwodziciel
Facetów nie pytam, czy chodzą "na dupy", bo odpowiedź znam.

No to jak drogie panie? Zdarzają się takie wyjścia z zamiarem lub wyraźnym dopuszczeniem ewentualności zaliczenia?
Jak to robicie, czy z koleżanką, i jak robicie? Jakieś znaki? Sygnały? Jak Was rozpoznać?
Chodzą na imprezy z opcją pojawienia się przystojnej przygody. Wychodzi się razem, ale nie zawsze razem się wraca 😏😈
Nie ma znaków, bo to nie jest tajna grupa superbohaterów. Jedynie sobie dajemy znaki, że ze mną wszystko ok, będę później. A zaczyna się najczęściej od tańca

Mężczyzna

forhir

Cichy Podglądacz
Ja to chciałam nawet zapłacić na zasadzie takiej jak faceci chodzą do prostytutki 😅 ale to jednak za drogo jest
Hmm, ile masz lat? Dosyc dziwne to stwierdzenie, szczegolnie z ust kobiety. Zdecydowanie odradzam "pierwsze razy" z prostytukami, ja w ogole totalnie odrzucam koncept platnego seksu, dla mnie to jest zaprzeczenie seksu. Jak mniemam pragniesz miec ten pierwszy raz, ale czasami naprawde warto poczekac na odpowiednia osobe. Ja zaczynalem raczej pozno, mialem 18 lat, podobnie jak moja owczesna dziewczyna, oboje mielismy ze soba pierwszy raz, ale bylismy juz jakis czas w zwiazku, bylo to emocjonalne i bardzo piekne, na pewno nie kazdemu jest dane to w taki sposob, ale pierwszy raz z jakimis zigolakiem/prostytuka? Brzmi okropnie.

Swoja droga, jakie sa stawki u facetow? :D

Mężczyzna

Barman21

Cichy Podglądacz
Znam takiego faceta który świadczy usługi pana do towarzystwa. Klientki ma więc znaczy, że chodzą.

Mężczyzna

Hakuzery

Podrywacz
.... Raczej żadna z nich nie całuje się i nie daje obmacywać ledwo poznanemu typowi. Dotyczy to tych zajętych i wolnych koleżanek. Nawet te które aktywnie szukają, bo są np. w trakcie lub po rozwodzie, to szukają faceta do związku, a nie do jednorazowego seksu po kiblach 😝
No oczywiście, że żadna się nie całuje i nie maca, a wręcz przeciwnie. Cały proces podrywania i sam podrywacz, powinien być dla koleżanek niewidzialny, jeżeli projekt ma się zakończyć sukcesem, a ewentualnie widoczne symptomy podrywu będą zgoła inne. Pełna konspiracja :cool:
A seks w kiblu to chyba tylko z aktualną, ex, lub koleżanką z podstawówki, na spotkaniu po latach.

Mężczyzna

Pawko

Seks Praktykant
Moja żona kiedyś mi powiedziała, że zanim się poznaliśmy, z koleżankami "chodziła na facetów"

Kobieta

Bailarina de flamenco

Podrywacz
Chodzą, ale piszę tutaj jedynie o pewnym wycinku, czyli wyczynach różnych koleżanek z dużego miasta, o których potem opowiadają na babskim piwie.
Są singielki 30+ i 40+, które chodzą na imprezy, czy do klubów w celu kopulacji. Wtedy większą szansę ma szpakowaty mechanik z fajną klatą niż łysiejący księgowy w garniturku ze złotą kartą kredytową. Ale tu nie ma oczywiście reguły. Nie muszę dodawać, że panie też wyglądają różnie.
Nie ma co liczyć na coś więcej niż klasyk, czasem oral i to w pełnym zabezpieczeniu. Następnego dnia facet się nie dodzwoni, bo numer jaki dostał jest fejkowy lub zablokowany, a miejsce podrywu omijane dłuższy czas. Sam natomiast może dostać telefon, szczególnie jak pokusił się na pukanie bez gumki albo miał obrączkę, a trafił na cwaną sukę.

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Biegły Uwodziciel
Chodzą, ale piszę tutaj jedynie o pewnym wycinku, czyli wyczynach różnych koleżanek z dużego miasta, o których potem opowiadają na babskim piwie.
Są singielki 30+ i 40+, które chodzą na imprezy, czy do klubów w celu kopulacji. Wtedy większą szansę ma szpakowaty mechanik z fajną klatą niż łysiejący księgowy w garniturku ze złotą kartą kredytową. Ale tu nie ma oczywiście reguły. Nie muszę dodawać, że panie też wyglądają różnie.
Nie ma co liczyć na coś więcej niż klasyk, czasem oral i to w pełnym zabezpieczeniu. Następnego dnia facet się nie dodzwoni, bo numer jaki dostał jest fejkowy lub zablokowany, a miejsce podrywu omijane dłuższy czas. Sam natomiast może dostać telefon, szczególnie jak pokusił się na pukanie bez gumki albo miał obrączkę, a trafił na cwaną sukę.
Powiało chłodem z tej wypowiedzi.
😉

Kobieta

Bailarina de flamenco

Podrywacz
Powiało chłodem z tej wypowiedzi.
😉
Rzeczywiście to samo mogłam wyrazić przez dwa cytaty, jeden z piosenki, drugi noblista:

"Sex appeal, to nasza bron kobieca"
"Nie ma darmowych obiadów"

Ale napisałam ku przestrodze, bo często u facetów ośrodek decyzyjny przenosi z się z głowy znacznie niżej i potem femme fatale wpędza ich w kłopoty.

Mężczyzna

Hakuzery

Podrywacz
Są singielki 30+ i 40+, które chodzą na imprezy, czy do klubów w celu kopulacji.
Zawsze myślałem, że 30+ to mają na głowie wyprawianie potomstwa do szkoły i na inne zajęcia, i kopulacja na boku, to im nie w głowie.
Jeżeli singielki, to gwałtownie szukają faceta na stałe, i też raczej nie stanowią materiału do wyrwania na seks.

Kobieta

Bailarina de flamenco

Podrywacz
Zawsze myślałem, że 30+ to mają na głowie wyprawianie potomstwa do szkoły i na inne zajęcia, i kopulacja na boku, to im nie w głowie.
Jeżeli singielki, to gwałtownie szukają faceta na stałe, i też raczej nie stanowią materiału do wyrwania na seks.
Szukają na stałe, nie znajdują i powoli dociera, że dostanie w głowę meteorytem jest bardziej prawdopodobne niż pojawienie się Kena, a
czas leci i może minąć czas na bzykanko.
A druga grupa to te, które potem z faceta wydoją kasę na wymyśloną ab***cje lub odstępne, żeby żona się nie dowiedziała.
Podkreśliłam, że to tylko obserwacja z dużego miasta, które daje poczucie anonimowości.

Z pozoru łatwa idiotka może być niebezpieczną famme fatale.

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Biegły Uwodziciel
Rzeczywiście to samo mogłam wyrazić przez dwa cytaty, jeden z piosenki, drugi noblista:

"Sex appeal, to nasza bron kobieca"
"Nie ma darmowych obiadów"

Ale napisałam ku przestrodze, bo często u facetów ośrodek decyzyjny przenosi z się z głowy znacznie niżej i potem femme fatale wpędza ich w kłopoty.
Dlatego ja tylko patrzę,nie dotykam.
" Bo jak się tak na patrzę,to później tak nienawidze za aż strach"

I życie jakoś takie łatwiejsze jest.
😉

Kobieta

Bailarina de flamenco

Podrywacz
Chyba, że wenera, to nie 🤓

eDB5eTAuSiUjVxNnbg5HMGAPRz0oV0lmNxdfdm46SnJ0DB1kbgUKNjZUCXkgFwY-JkcKIygQSzMyVgE6bwUJaytYBDMkNgQnKlBKZnFHVmtyA0pmeVoILSFHCicuExEwJ1QIJ2wcCCUlUEhldypQcSRRS3k5RRx0Ok1VLThFSzQsUkcp

Kobieta

Lady Agatha

Podrywacz
Statystyka niewiele pokazuje.

1. Z "tymi sprawami" nie przychodzą prostututki, tylko jest coraz więcej młodzieży. A czasem przychodzą późno, bo się wstydzą i leczenie jest trudniejsze. Teraz będzie sezon powakacyjny i często tłumaczenie, ze to raz, że była prezerwatywa. To oczywiście nie do sprawdzenia. Może była przy stosunku, a jak było z oralem?
2. Czasem jeszcze mówi się o HIV, ale jakoś obecnie groźniejszy może być HPV, którego konsekwencje mogą być fatalne. I weź to powiedz zarażonej 14 latce....