• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy kobietom podobają się okularnicy?

Mężczyzna

darko_xd5932

Seks Praktykant
Nie przeszkadzają mi okulary jako ogólna idea. Jednak mają to do siebie, że dobrze dobrane mogą nawet dodać pazura i seksapilu, gorzej z tymi źle dobranymi.
Np. ta blondynka w okularach bardzo mi się podoba :)
81339844-woman-wearing-eyeglasses-sitting-with-book-on-toilet.jpg

Mężczyzna

Zenko

Biegły Uwodziciel
Ja się podobam w okularach, nawet chyba bardziej niż bez okularów, ale to chyba kwestie tzw. preferencji sapioseksualnych ze strony Pań.
W okularach wygląda się na bardziej yntelygentnego ;)

C

col.Greg

Guest
Ja się podobam w okularach, nawet chyba bardziej niż bez okularów, ale to chyba kwestie tzw. preferencji sapioseksualnych ze strony Pań.
W okularach wygląda się na bardziej yntelygentnego ;)
Skąd masz te pewność, że się im podobasz? Sam noszę okulary i jestem ciekaw jak to rozpoznac:unsure:

C

col.Greg

Guest
Jest rzeczą oczywistą, że okulary mogą dodawać i odejmować. Natomiast Icarium stwierdza, że On się podoba w okularach. Interesuje mnie skąd o tym wie?

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Biegły Uwodziciel
Dokladnie , dobrze dobrane okulary moga dodac seksapilu, ja nie wyobrazam sobie mnie bez okularow i lekkiej brody.

Kobiety potrafia w okularach wygladac mega , jezeli zrobi dobra stylowke do tego to tylko palce lizac.
;)

Kobieta

Guilty Pleasure

Seks Praktykant
Bardzo się podobają, ale to nie zasługa samych szkieł, a odpowiednio dobranych oprawek.
Mężczyzna w okularach sprawia wrażenie dojrzalszego i bardziej inteligentnego.
Najbardziej jednak lubię, gdy po bliższym poznaniu okazuje się, że okulary nie dodają inteligencji, ale ją podkreślają 😍.

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Bardzo się podobają, ale to nie zasługa samych szkieł, a odpowiednio dobranych oprawek.
Mężczyzna w okularach sprawia wrażenie dojrzalszego i bardziej inteligentnego.
Najbardziej jednak lubię, gdy po bliższym poznaniu okazuje się, że okulary nie dodają inteligencji, ale ją podkreślają 😍.
Mnie z kolei podobają się dziewczyny w okularach ale racjonalnie wytłumaczyć tego nie mogę ;) Tym bardziej jeśli do łóżka ich nie zdejmują 😁