Każdy
Są tu tacy, którzy twierdzą, że oni nieKażdy
Niestety autoerotyzm wraz z wiekiem mija. Jeśli ktoś ma bogate życie wewnętrzne, to i może czerpać satysfakcję z masturbacji jak młody chłopak.Są tu tacy, którzy twierdzą, że oni nie![]()
U mnie wręcz przeciwnieNiestety autoerotyzm wraz z wiekiem mija.
Pro steCześć,
Jestem tutaj nowa.
Mam 18, więc pełnoletniasle trochę malo doświadczona
.
Pytanie, jak sadzicie, czy kazdy facet się masturbuje?
XOXO
Kaśka
Może dlatego, że słyszała na religii, że to grzechKaśka,
dlaczego Cie to interesuje?
Tu nie chodzi nawet o autoerotyzm, co o zwyczajne spuszczanie pary.Niestety autoerotyzm wraz z wiekiem mija. Jeśli ktoś ma bogate życie wewnętrzne, to i może czerpać satysfakcję z masturbacji jak młody chłopak.
Ja nie mam bogatego życia wewnętrznego.
Gadasz bzdury, a to dlatego, bo nie pomyślałeś o tym, że zwyczajnie nie zawsze jest okazja/możliwość do seksu (choroba, wyjazd lub cokolwiek innego) i jego jakość nie ma tu znaczenia.Masturbuja sie tylko ci, ktorzy z jakis wzgledow nie maja partnerki, lub maja, ale nie zadawała ich.
To mnie ktoś musiałby dać trochę tej pary do spuszczania.Tu nie chodzi nawet o autoerotyzm, co o zwyczajne spuszczanie pary.
Aż tak źle?To mnie ktoś musiałby dać trochę tej pary do spuszczania.
Dlaczego źle? Aktywny seksualnie mogę być wyłącznie w obecności partnerki. W samotności nie.Aż tak źle?
To może masz niedobór testosteronuTo mnie ktoś musiałby dać trochę tej pary do spuszczania.
Jedno słowo: NATURA. Tak zostaliśmy stworzeni i zaprogramowani, więc bezcelowe jest z tym walczenie.Masturbuja sie tylko ci, ktorzy z jakis wzgledow nie maja partnerki, lub maja, ale nie zadawała ich.
Nie robiłem pod tym kątem badań. Ale słaby zarost i niezbyt obfite owłosienie ciała wskazują, że rzeczywiście mogę mieć niedobór teścia.To może masz niedobór testosteronu![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
M | Czy podobanie faceta przez kobietą, może ją odmienić? | Związki | 124 | |
M | Pozycja 69 czy jest bezpieczna? | Porady seksualne | 149 | |
![]() |
Czy faceci lubią bebzony? | Seks | 22 | |
![]() |
Mózg - seksowny czy nieistotny? | Seks | 88 | |
![]() |
Szczery komplement czy wazelina? | Poza tematem | 120 |