Jedni częściej drudzy rzadziej ale jestem pewien, że więcej niż 90 % facetów to robi. Powiedzmy, że te 10 % to restrykcyjni księża
Dlaczego niesprawdzonych i ze sredniowiecza? Jak Ci facet powie ze nie wali konia to i tak uznasz ze klamie i napewno wali?
Jedni częściej drudzy rzadziej ale jestem pewien, że więcej niż 90 % facetów to robi. Powiedzmy, że te 10 % to restrykcyjni księża
To chyba dziecko. Nie dojrzaly mezczyzna. Facet to maszyna z niepohamowanym popedem xDTo pewniak! Nawet Ci będący q związki. Według mnie facet potrzebuje kochać Się z kobieta codziennie. Jeden dzień bez seksu i sam musi sobie "ulżyć"
Moim zdaniem to bzdury. Nie można tak generalizować – jeden się masturbuje, inny nie. To tak jak ze wszystkim – ja uwielbiam erotyczne zabawki (polecam zwłaszcza z abcerotyki.cm.pl, spoko wybór), a moja najlepsza kumpela ich nie znosi. Ja uwielbiam pozycję na jeźdźca, a na forum czytam, że jakaś dziewczyna jej nie cierpi. W seksie i w życiu nie ma czegoś takiego, że 'wszyscy' albo 'nikt'. Każdy jest inny. Nie każdy facet to chodząca sex maszyna, nie każda kobieta to zimna ryba etc.
No zgadzam się. Napisałem, ze na pewno nie każdy facet to robi.
A już ba pewno nie jest tak, ze każdy woli walić konia od seksu z partnerka