• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy każdy facet lubi mieć robionego loda?

Czy każdy z was lubi mieć robionego loda?

• Tak

Votes: 77 89,5%
  • Nie

Votes: 9 10,5%

• Total voters
    86
Mężczyzna

Adis

Cichy Podglądacz
Znałam jednego takiego (kolega, nie ex żaden), co mówił, że nie potrzebuje loda do szczęścia. Po prostu. Nie miał żadnego urazu, mile wspominal niektóre przygody, ale.. Seks tradycyjny, analny, minetkę wolał bardziej.
Z jednej strony nie chciało mi się wierzyć, że drugiej wiele kobiet żyje szczęśliwie bez minetki.
Eeee tam ....Minetka ...i lodzik jest cudowna gra wstępna od zawsze towarzyszy mi podczas kochania

Mężczyzna

Adis

Cichy Podglądacz
Znałam jednego takiego (kolega, nie ex żaden), co mówił, że nie potrzebuje loda do szczęścia. Po prostu. Nie miał żadnego urazu, mile wspominal niektóre przygody, ale.. Seks tradycyjny, analny, minetkę wolał bardziej.
Z jednej strony nie chciało mi się wierzyć, że drugiej wiele kobiet żyje szczęśliwie bez minetki.
Ja tam uwielbiam minetke ...i jak ona to robi ...Tyle że już dawno się nie kochałem....

Mężczyzna

Penioryk

Seks Praktykant
Miałem dwie dziewczyny które robily to dla mnie, nie dla siebie i nie dawało to takiej przyjemności jak wtedy gdy robiłem to z dziewczyną która robiła to nie tylko dla mnie ale też i dla siebie