• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy każdy facet lubi mieć robionego loda?

Czy każdy z was lubi mieć robionego loda?

• Tak

Votes: 104 92,0%
  • Nie

Votes: 9 8,0%

• Total voters
    113
Mężczyzna

HunTer

Biegły Uwodziciel
Nie możesz zwyczajnie powiedzieć? Tym bardziej, że i mężczyźni mają różne oczekiwania, co do sposobu zrobienia ,,dobrego" loda. Skąd więc ona ma wiedzieć, co akurat ty preferujesz? Przecież wystarczy (mała) podpowiedź, sugestia i oboje będziecie zadowoleni. Sądzę bowiem, że ona wyczuwa, że jest coś nie tak, że robi coś źle(?), że nie odczuwasz pełnego zadowolenia.
Komunikacja i jeszcze raz komunikacja!
To prawda, ja na przykład lubię jak ząbki podrapują mojego i wcale nie muszą być szybkie ruchy. Kobieta musi się zdecydować czy chce zrobić facetowi przyjemność czy poprostu żeby szybko trysnął, a to daleko nie jest to samo.

Mężczyzna

K_Lust

Cichy Podglądacz
Nie możesz zwyczajnie powiedzieć? Tym bardziej, że i mężczyźni mają różne oczekiwania, co do sposobu zrobienia ,,dobrego" loda. Skąd więc ona ma wiedzieć, co akurat ty preferujesz? Przecież wystarczy (mała) podpowiedź, sugestia i oboje będziecie zadowoleni. Sądzę bowiem, że ona wyczuwa, że jest coś nie tak, że robi coś źle(?), że nie odczuwasz pełnego zadowolenia.
Komunikacja i jeszcze raz komunikacja!
A w którym momencie napisalem, ze nie informuje. Pytanie bylo ogolne wiec i moja odpowiedz ogolna a fragment zacytowany, byl czysta heurystyka. A z tym mowieniem to komunikacja owszem wazna, ale sa sytuacje gdzie bycie przyzwoitym oznacza np. usmiechniecie, pochwalenie i siedzenie cicho. Np. kobieta po przejsciach z lekiem przed odrzuceniem, z kompleksami, depresją. Samo zblizenie jest przełamaniem sie i wyzwaniem. Dziewczyna wklada cala siebie , widze e stara sie jak moze. To mam ja upominac o loda? Jasne, ze w większości sie rozmawia choc i dostalem raz odpowiedz na moja sugestie zeby teoche mocniej ssała i rękę dodała . Wstala popatrzyla oplula mnie i powiedziala ze nie jest dziwka od.ssania . Ale to jebieci sie zawsze trafia. A wracajac do mojego posta to nadal bronie tego co napisalem. Nie każda kobieta lubi obciagac. Tak jest i tyle. Jesli nie lubia to zeobia go jedynie za prosba. Uwaga w takiej sytuacji rownanaie odpiwiedz. To jak ci nie pasuje to rob soniengo sam :D:D Moja obecna partnerka byla beznadziejna. Zresztą sama mowi zw ja nie podnieca, mnie nie podniecalo jak mi robi. Ale weszliamy w swiat bdsm i innych fetyszow. okazalo ze ze gdy zakladano roze i lateksowa maske to po poleceniu zwby klekla i go obciagala, uwierzycie mi ale jest o.czym mowic. Jak kiedyś w kolo żołędzia 10 min jezykiem kilka kręciła. Tak teraz glebokie gardlo dlawienie sie spuszczanie na twarz, za wlosy trzymanie. A nie instuowalem jej a tu dwa swiaty. Czasem wiec to nie kwestia checi czy techniki, a tego, ze brakuje podniecenia.