• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy każdy facet lubi mieć robionego loda?

Czy każdy z was lubi mieć robionego loda?

• Tak

Votes: 59 89,4%
  • Nie

Votes: 7 10,6%

• Total voters
    66
Mężczyzna

Chipa chups

Cichy Podglądacz
Ja np. bardzo rzadko dochodzę przy lodziku. Zazwyczaj trwa to bardzo długo i nie daje takiej przyjemności jak klasyczny seks.

Mężczyzna

Madridista

Cichy Podglądacz
Ja np. bardzo rzadko dochodzę przy lodziku. Zazwyczaj trwa to bardzo długo i nie daje takiej przyjemności jak klasyczny seks.
Mam bardzo podobnie. Uwielbiam mieć robionego lodzika ale dochodzenie przy tym mi strasznie ciężko przychodzi. Może to jest spowodowane blokada w głowie, gdyż zawsze uważam, że dojście na twarz kobiety czy do buzi to jest to poniżenie jej... ale przecież są kobiety co to lubią. Więc.. 🤔🤔🤔🙈

Mężczyzna

Chipa chups

Cichy Podglądacz
Mam bardzo podobnie. Uwielbiam mieć robionego lodzika ale dochodzenie przy tym mi strasznie ciężko przychodzi. Może to jest spowodowane blokada w głowie, gdyż zawsze uważam, że dojście na twarz kobiety czy do buzi to jest to poniżenie jej... ale przecież są kobiety co to lubią. Więc.. 🤔🤔🤔🙈
Kiedyś też tak myślałem, że to o szacunek chodzi... z czasem uznałem, że "ten typ tak ma " i finisz na buźkę bywa ale dochodzi do tego w inny sposób, no a lodzik jest super, jednak nie naj..

Mężczyzna

ganymed

Podrywacz

Polecam przy lodziku zasnąć. Obudzisz się po chwili i kiedy zobaczysz, że Twoja dama dalej nie odpuscila, mimo że spales - jesteś pewien, że ona bardzo lubi i potrzebuje Twojego penisa. My, mężczyźni, potrzebujemy czuć się w pełni chciani, jeśli mamy się odprężyć. Kobieta, któa z własnej woli i za darmo całuje nas po członku, okazuje nam miłość.

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Biegły Uwodziciel
Polecam przy lodziku zasnąć. Obudzisz się po chwili i kiedy zobaczysz, że Twoja dama dalej nie odpuscila, mimo że spales - jesteś pewien, że ona bardzo lubi i potrzebuje Twojego penisa. My, mężczyźni, potrzebujemy czuć się w pełni chciani, jeśli mamy się odprężyć. Kobieta, któa z własnej woli i za darmo całuje nas po członku, okazuje nam miłość.
Jest możliwe zasnąć przy robionym lodzie?

Mężczyzna

ganymed

Podrywacz
Jest możliwe zasnąć przy robionym lodzie?
A mi się nieraz sen z jawą miesza xD plus jet lag, brak okna w tanim noclegu i wino czerwone

Niemniej bylo to bardzo przyjemne, nawet jak spalem, snily mi sie piekne sny z tym rozkosznym uczuciem oddania, zawierzenia, zaufania mojego Jej - wtedy.
Insza inszosc, ze nasz pierwszy raz to tez byla podobna akcja -jak zasnalem, pobudka ze mna w Panny ustach, za chwile skacze i 69 xD