• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy każdy facet lubi mieć robionego loda?

Czy każdy z was lubi mieć robionego loda?

• Tak

Votes: 31 96,9%
  • Nie

Votes: 1 3,1%

• Total voters
    32
Mężczyzna

C_N

Seks Praktykant
Tak. Ja co prawda na początku miałem to nieco ograniczone - duża wrażliwość skóry w okolicznych miejscach i musiałem się przyzwyczaić do dotyku itp, ale jak już poszło to poszło. Myślę, że każdy facet to lubi, to jedna z najprzyjemniejszych fizycznie i psychicznie rzeczy jakie można doznać.

Mężczyzna

HunTer

Biegły Uwodziciel
Jestem pewien, że nie każdy. Z różnych powodów, od zwyczajnego "nie lubię" do psychicznego poczucia skrępowania.
Czy odwracając sytuację każda kobieta lubi minetę?
Z tym skrępowaniem da się walczyć a powód "nie lubię" raczej nie spotykany, chyba że nie miał okazji mieć naprawdę dobrego. Wynik 14:0 sam na to wskazuje 🙂

Mężczyzna

Herkules85

Seks Praktykant
Myślę że każdy lubi i każdemu sprawia to dużo przyjemności. .. Ale tak jak wyżej wszystko napewno zależy od umiejętności partnerki

Mężczyzna

marcin3030

Cichy Podglądacz
Dla mnie to absolutny szczyt przyjemności - ale tylko wtedy, gdy kobieta naprawdę to lubi i kręci ją to tak samo jak mnie.

Uwielbiam ten moment, gdy czuję, że ona ma z tego prawdziwą frajdę, gdy sama się nakręca, eksperymentuje z tempem, głębokością, gdy szuka mojej reakcji i patrzy mi w oczy... To połączenie zmysłowości, zabawy i wzajemnego podniecenia działa na mnie mocniej niż cokolwiek innego.

Co do innych facetów to myślę że tak, każdy to lubi w większym lub mniejszym stopniu, ale wydaje mi się że zależy to może nie od umiejętności bo te można wspólnie wypracować ale bardziej właśnie od tego czy ona to lubi robić.