• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy grzeczne żony mają niegrzeczne Fantazje?

Mężczyzna

Siemano

Nowicjusz
Czy grzeczne żony, w szczęśliwym związku mają fantazje erotyczne typu sex z kolegą, hydraulikiem albo np trójkąt? Fantazje, o których nie mówią swoim mężom.
Fantazję ma każdy bo to normalna rzecz, jesteśmy istotami myślącymi ,mający wyobraźnię i kreatywność .Żony mają zwłaszcza lecz .Zycie codzienne ich trochę blokuje..Bo co mój mąż pomyśli ??:)tak jest zawsze,i boją się o tym mówić .A tu właśnie chodzi o otwartość ,szczerość aby być szczęśliwym :)

Mężczyzna

Slavo

Biegły Uwodziciel
Fantazję ma każdy bo to normalna rzecz, jesteśmy istotami myślącymi ,mający wyobraźnię i kreatywność .Żony mają zwłaszcza lecz .Zycie codzienne ich trochę blokuje..Bo co mój mąż pomyśli ??:)tak jest zawsze,i boją się o tym mówić .A tu właśnie chodzi o otwartość ,szczerość aby być szczęśliwym :)
Raczej blokuje je życie codzienne + ich ambicje, praca, wieczne zamartwianie się wszystkim dookoła (czy jest potrzeba czy nie). Nie ma czasu na fantazje a wieczorem wali jak kłoda do łóżka. Rano codzienna kołomyja i tak w kółko. Szczerze to ambicja niektórych kobiet żeby udowodnić wszystkim dookoła że "one dadzą radę" powoduje zniechęcenie ich partnerów i często gęsto rozpad związku. Wiem co mówię bo mam to w domu - jakie fantazje? Zgłupiałeś? Nie mam czasu o tym myśleć.

prymek

Nowicjusz
Masz całkowitą rację, a wystarczy porozmawiać. My wspólnie dzielimy się swoimi fantazjami i usłyszałem kilka, których się nie spodziewałem :)

Mężczyzna

Mariano-1985

Podrywacz
To czy mają niegrzeczne fantazje to zależy od nich - od dzjewcznm, ale to czy o nich mówią, to już zależy od nas. Jeżeli nauczymy się w związku rozmawiac o takich rzeczach bez wstydu, że zrozumieniem, bez oceniania drugiej osoby to będzie możliwa rozmowa nawet i najbardziej skrytych fantazjach. Mi i mojej małżonce udało się wypracować taki układ i rozmawia o takich rzeczach swobodnie, także niejednokrotne mam przyjemność słuchać zwierzeń dotyczących jej fantazji😁😁😁

Mężczyzna

WscieklyRuchacz

Seks Praktykant
Powiem jak u mnie. Moja grzeczna obecnie zona a wczesniej partnerka miala jedna fantazje - przelizac laske. Jako ze mam otwarty umysl i lubie sex szybko udalo sie przelizac i przeleciec laske. Potem faceta dla rownowagi. Potem sprawa trojkatow umarla na 10 lat - do przedwczoraj:p ale to inna historia.
przez 10 lat nie miala absolutnie zadnych fantazji. Zupelnie wystarczalo jej fellatio, gadzety elektryczne ktore jej kupowalem i aplikowalem, ew masturbacja (od sexu nie dochodzi, ale nie ma nic przeciwko zebym ja sobie doszedl). Oczywiscie realizowala wszystkie moje fantazje, nawet te nienormalne:) sama jednak zadnych nie posiadala, byla spelniona zona i matka. No ale teraz mamy 3some i chce byc traktowana jak dziwka. Wszystko mamy z nia zrobic, dp, wpychanie penisow do ust, podwojny wytrysk - absolutnie wszystko zeby poczula sie zeszmacona. Jako jej wieloletni trener sexualny jestem dumny. Byle do soboty i wizyty kochanka:p

Kobieta

onirazemwedwoje

Cichy Podglądacz
Ja uwielbiam, gdy moj facet dojdzie, jest związany i mogę go karmić jego spermą używają stopy :) Oczywiście on zaciska usta i się nie daje, więc żeby otworzyl wsadzam mu coś w pupę. Lubię też, gdy zawiązuje mi oczy i udaje, że jest chłopakiem mojej przyjaciółki i wiem, że jego to też podnieca. Najbardziej za to lubię, gdy ktoś inny dochodzi, oglądając mnie.

Mężczyzna

cucki4ever89

Cichy Podglądacz
Ja uwielbiam, gdy moj facet dojdzie, jest związany i mogę go karmić jego spermą używają stopy :) Oczywiście on zaciska usta i się nie daje, więc żeby otworzyl wsadzam mu coś w pupę. Lubię też, gdy zawiązuje mi oczy i udaje, że jest chłopakiem mojej przyjaciółki i wiem, że jego to też podnieca. Najbardziej za to lubię, gdy ktoś inny dochodzi, oglądając mnie.
Fajna fantazja ... natomiast dojść oglądając Ciebie ?? Nawet teraz 🙂

Kobieta

Ada_L_87

Biegły Uwodziciel
Czasami okazuje się wręcz, że ta najgrzeczniejsza i najbardziej ułożona na co dzień żona, ma tak rozwiniętą wyobraźnię i chowa w sobie takie fantazje, że wprawiłaby wielu facetów w zdumienie. Tylko nie każdy facet potrafi to z niej wydobyć, gdyż nie dzieje się to ot tak, na pstryknięcie palcem. Jednak wysiłek włożony w cały proces baaaardzo popłaca 😉