• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy gra wstępna jest przereklamowana?

Mężczyzna

Boy666

Nowicjusz
Tak jak wypowiedzi powyżej gra wstępna czym lepsza ,ciekawsza tym penis twardszy 😎 tylko w wieku 20 lat stoi na myśli o sexie i bez gry wstępnej można wszędzie 😁 ale prawdziwy sex wymaga " wstep rozwiniecie i zakonczenie..."

Mężczyzna

Ayreen

Nowicjusz
Zdecydowanie gra wstępna to podstawa. Zwłaszcza, że same pieszczoty mogą być atrakcją główną, choć raz na jakiś czas przyjemnie jest poczuć jak penis dopiero rozluźnia cipke

Kobieta

FrankRat

Cichy Podglądacz
Ostatnio zacząłem się zastanawiać nad zapisaniem się na treningi Aikido. Cóż, nie wiem o tym stylu walki zbyt dużo, ale wydaje mi się to rozsądna decyzja z racji tego, że nie jest to typowe mordobicie jak w KB, czy MT. Jeden fakt zaczyna mnie jednak nękać. Tak jak wcześniej wspomniane sporty Boks, K-boks i MT są skuteczne czego nie jestem w stanie poddać wątpliwości tak aikido napawa mnie przeróżnymi obawami. Widziałem często na filmikach instruktorów pokazujących jakieś rzeczy. Cóż, przeciwnik stoi bez gardy, postawa bardzo naganna w walce i wystawia przed siebie rękę w celu upozorowania ataku. W tym samym momencie instruktor przechwytuje rękę i wyczynia prze różne rzeczy wykręcając ją swobodnie itp. Hmmm. Nie chcę być nie miły w żadnym wypadku, ale cokolwiek co byłoby efektywne zrobiłbym bez żadnych zaznajomień w sztukach walki w tej sytuacji. Dlatego też śmiałem zadać to pytanie by w jakiś sposób uzyskać odpowiedź. Proszę też nie oceniać mnie pod tym względem, iż jestem młodym napalonym dzieciakiem chcącym nauczyć się bić. Tego typu odpowiedzi bardzo mnie urażą, ale także zaświadczą o poziomie autora. Moje nastawienie jest ku zdziwieniu nieco inne. Bardziej przykuwa mą uwagę chęć poprawienia swojej duchowości niż nauka walki. Podsumowując, chciałbym poznać dowód przemawiający za tym, że aikido jest w stanie w pewnym stopniu zapewnić mi oraz mojemu otoczeniu bezpieczeństwo.

Mężczyzna

luzik27

Podrywacz
Ostatnio zacząłem się zastanawiać nad zapisaniem się na treningi Aikido. Cóż, nie wiem o tym stylu walki zbyt dużo, ale wydaje mi się to rozsądna decyzja z racji tego, że nie jest to typowe mordobicie jak w KB, czy MT. Jeden fakt zaczyna mnie jednak nękać. Tak jak wcześniej wspomniane sporty Boks, K-boks i MT są skuteczne czego nie jestem w stanie poddać wątpliwości tak aikido napawa mnie przeróżnymi obawami. Widziałem często na filmikach instruktorów pokazujących jakieś rzeczy. Cóż, przeciwnik stoi bez gardy, postawa bardzo naganna w walce i wystawia przed siebie rękę w celu upozorowania ataku. W tym samym momencie instruktor przechwytuje rękę i wyczynia prze różne rzeczy wykręcając ją swobodnie itp. Hmmm. Nie chcę być nie miły w żadnym wypadku, ale cokolwiek co byłoby efektywne zrobiłbym bez żadnych zaznajomień w sztukach walki w tej sytuacji. Dlatego też śmiałem zadać to pytanie by w jakiś sposób uzyskać odpowiedź. Proszę też nie oceniać mnie pod tym względem, iż jestem młodym napalonym dzieciakiem chcącym nauczyć się bić. Tego typu odpowiedzi bardzo mnie urażą, ale także zaświadczą o poziomie autora. Moje nastawienie jest ku zdziwieniu nieco inne. Bardziej przykuwa mą uwagę chęć poprawienia swojej duchowości niż nauka walki. Podsumowując, chciałbym poznać dowód przemawiający za tym, że aikido jest w stanie w pewnym stopniu zapewnić mi oraz mojemu otoczeniu bezpieczeństwo.
Powiem Ci tak, trenowałem 2 lata i nie polecam, wszelkie formy boxu, karate czy taekwondo są lepsze 😅 Coś idzie z tego wynieść ale fajne zaczyna się dopiero jak kij wchodzi do gry, a do tego trzeba mieć level... Aikido jest dobre jak masz wyższy skill, a na to trzeba czasu...

Ale jedna rzecz mnie fascynuje...

CO TO MA KURDE BELE WSPÓLNEGO Z GRĄ WSTĘPNĄ?!?!
(przypomnę temat wątku:

Czy gra wstępna jest przereklamowana?)​

Nabuchodonozor

Seks Praktykant
Absolutnie nie. Jak sobie piec rozgrzejesz tak będziesz miał. Ja żonę czasem tak długo pieszczę, że po czasie sama błaga żebym dał jej w końcu do buźki albo wypełnił cipeczke. Wtedy jest dopiero jazda. No wiadomo zdarzają się też sytuację, że nie ma na to czasów to wtedy trzeba przejść od razu do konkretnego działania. Ale u nas gra wstępna jest ważna.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry