• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy ginekolog przepisze środki antykoncepcyjne po?

moto

Cichy Podglądacz
Witam,

Jakies 24h temu uprawialam sex z chlopakiem. Niestety pomylily mi sie dni plodne! mam jeszcz przed soba 2 dni plodne. Robilismy to bez zabezpieczenia,kilkakrotnie. Oczywiste jest ze dziecka nie chce.

Znalazlam info na necie, ze istnieja srodki antykoncepcyjne PO.(http/www.wpadka.pl) Ale powiedzcie mi,czy nie sa one skierowane dla osob ktore zostaly poszkodowane np. gwaltem? boje sie ze moj ginekolog nie bedzie chial mi go przepisac.....

Prosze o jakies rady, z gory dziekuje.

Koszałek Opałek

Biegły Uwodziciel
Postinor Duo, lekarz powinien przepisać ale lubią tego nie robić. Dopiero jak powiecie, że zapłacisz za wypisanie recepty to lekarz "otwiera serce" i wypisuje receptę, z którą lecisz do apteki i tam kupujesz lek i także za niego musisz wydać grosz.

kasiulla

Biegły Uwodziciel
jeśli nei chcesz mieć dziecka to dlaczego nie stosujecie antykoncepcji? BRAAAWWWOooooo!!!!

Teraz to jak najszybciej pędź po postinor- masz 72 godziny a z każdą godziną jego skuteczność się zmniejsza. Wyścig z czasem.

I jak Koszałek powiedział- weź więcej kasy. Niestety pomimo tego, że lekarz powinien wypisać ci recepte z postinorem- często nie robi tego, gdy nie znajdzie w swej kieszeni np. 10 złotych...

Kolorowy

Podrywacz
Ja tam miałem szczęscie... najpierw zaprosiła mnie pani ginekolog... poszedłem bez dziewczyny bo ona była w szkole... zaczeła mi tłumaczyc, że to nic takiego i że wyliczyła mi że prawdopodobnie dziewczyna nie zajdzie w ciąze ale ja się cały czas upierałem... wkońcu wpadł pan ginekolog... powiedział, żebym poszedł z nim... weszlismy do jego gabinetu porozmawialismy chwile i na końcu się spytał... przyszedłes po recepte, tak? ja odpowiedziałęm twiedząco i pognałem do apteki... nic nie musiałem placic...
Zdziwiony ejstem... a to nie ejst obowiazek lekarza, żeby to wypisac?

rose

Biegły Uwodziciel
obowiązkiem nie jest.. ale nie rozumiem dlaczego czasami lekarz nie chce poprostu wypisac recepty.. złośliwość?? :? nikt nie mówi tu o receptach na psychotropy.. ale jeśli chodzi o postinor to wiadomo, że czas się liczy..

Koszałek Opałek

Biegły Uwodziciel
Chłopak mojej dziewczyny dopiero po zapłaceniu lekarzowi 100 złotych uzyskał receptę na Postinor - ale lepiej zapłacić 100 złotych niż potem ciągle na dzieciaka łożyć i spieprzyć sobie przyszłość.

moto

Cichy Podglądacz
na szczescie zadnych trudnosci z recepta nie bylo..... teraz pozostaje tylko czekac i liczyc na to, ze zadziala

dzieki za info!

ted

Biegły Uwodziciel
Ehh bomba hormonalna jaka jest postinor duo to raczej ostatecznosc a u mlodej kobiety mzoe pokomplikowac troche spraw.

zerg6

Cichy Podglądacz
JAk mi sie przytrafil pewien problem zwiazany z wpadka to odrazu do prywatnego polecialem no i oczywiscie zero problemu :) 50 za wizyte chyba 70 za tapsika no i gitara gra :)