• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy chodzicie nago w domu?

gall anonim

Cichy Podglądacz
Jestem ciekaw,czy lubicie chodzić nago w domu, jak często to robicie, co wtedy robicie :wink: itd. Bo ja uwielbiam chodzic nago, nie tylko jesli mam się zamiar kochac, ale tak po prostu...no i śpię nago. Piszcie.

ruth

Seks Praktykant
Nie wiem czemu ale nie lubie chodzic nago. Zimno mi i w ogole jakos tak nieswojo. Do tego cały czas mi sie wydaje, ze ktoś mnie podgląda :wink:

Lewiatan

Nowicjusz
Mi się zdarza, ale to bardziej z lenistwa. Wracam padnięty z pracy, idę pod prysznic i potem nie chce mi się wskakiwać w bokserki. Tym bardziej jak jest upał na dworze. Natomiast mnie o wiele bardziej kręci jak moja kobietka chodzi po mieszkaniu w ładnej bieliźnie, niż gdy jest całkiem naga. Wtedy mogę sobie wyobrażać jak z niej to wszystko zdzieram :p
Ale ogólnie nagość jest u nas b. często spotykana.

gall anonim

Cichy Podglądacz
A z opinią o bieliźnie zgadzam się w pełni, bo ja sam także zdecydowanie wolę oglądać dziewczynę w ładnej bieliźnie niż nago. Dużo bardziej podnieca to,czego nie widać. A nago chodzę, jak jestem sam i nikogo to nie razi...

fizyk

Nowicjusz
Gall
Bo ja uwielbiam chodzic nago, nie tylko jesli mam się zamiar kochac, ale tak po prostu...no i śpię nago.

ja bym w tym widział jakis aspekt exhibicjonizmu w Twojej osobowości...(choć mogę się mylić)...

wiesz jaka jest różnica między exhibicjonistą (takim ,który wedrze się na mecz i lata na golasa na oczach wileu tysięcy ludzi) a normalnym człowiekiem ...?

taka ,że ten nagus oczuwa bardzą dużą przyjemność -gdy jest nago...
(oczywiscie ten przykład ma tą wade ,ze muszą byc jeszcze inni ludzie)..
i poza tym zależy od stopnia tej przyjemności..

pozdrawiam

Acutus

Cichy Podglądacz
Jestem ciekaw,czy lubicie chodzić nago w domu, jak często to robicie, co wtedy robicie :wink: itd. Bo ja uwielbiam chodzic nago, nie tylko jesli mam się zamiar kochac, ale tak po prostu...no i śpię nago. Piszcie.

Także bardzo lubię chodzić nago, szczególnie latem gdy jest bardzo gorąco. Jednak wieczorem zasłaniam rolety, żeby przypadkiem ktoś mnie podglądał i nie zrobił mi zdjęć;) Najczęściej śpię nago, gdyż tak jest najwygodniej:)

nimfomanka

Cichy Podglądacz
Ja również nie czuje się superswobodnie nago, tak, żeby sobie po prostu tak chodzić. Jedynie po kąpieli, zanim się ubiorę, z czym się czasem nie spieszę:) Zdarza mi się spać nago, tzn. położyć się do łóżka, zwłaszcza jak mam ochotę się kochać, co również jest czytelnym znakiem dla mojego ukochanego:)

fenix

Nowicjusz
Ja śmigam jak wyjdę z pod prysznica i muszę wyschnąć, potem zakładam bokserki i chodzę w bokserkach.
Moja przyjaciółka zaś lubi chodzić po domu i spać nago.
Namawiała mnie też do tego ale jakoś mi nie wygodnie, kolę mieć jakieś minimum na sobie.