• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy chcielibyście wiedzieć o zdradzie partnera/partnerki?

Mężczyzna

ergo.

Nowicjusz
Dobrze skoro masz taką dobrą radę to słucham, co masz na myśli aby zacząć od nowa?
Zmienić nastawienie do życia przede wszystkim. Przestać użalać się nad sobą i swoim losem. Zmieniać siebie na lepsze, bo skoro żadna kobieta nie chce nawiązać z Tobą relacji to coś je musi od Ciebie odpychać. Nie umawiać się z dziwkami na spotkania, bo one nie widzą w Tobie człowieka, tylko pieniądze.

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Zmienić nastawienie do życia przede wszystkim. Przestać użalać się nad sobą i swoim losem. Zmieniać siebie na lepsze, bo skoro żadna kobieta nie chce nawiązać z Tobą relacji to coś je musi od Ciebie odpychać. Nie umawiać się z dziwkami na spotkania, bo one nie widzą w Tobie człowieka, tylko pieniądze.
No dobrze, a jak już zmienię to swoje nastawienie, to gdzie szukać takowych normalnych i uczciwych dziewczyn? oczywiście wolnych rzecz jasna.

Mężczyzna

żonaty 1

Nowicjusz
Czy mężatka po seksie z kochankiem może mieć ochotę jeszcze na męża? Czy raczej chodzi o to żeby w razie wpadki z kochankiem zwalić wszystko na męża?

Kobieta

Nieśmiała

Seks Praktykant
Czy mężatka po seksie z kochankiem może mieć ochotę jeszcze na męża? Czy raczej chodzi o to żeby w razie wpadki z kochankiem zwalić wszystko na męża?
Czasem romans pozwala na nowo rozbudzić żar w związku. Jak kobieta na nowo odkryje swoją kobiecość, o której mąż już dawno zapomniał.

Ale nie pochwalam zdrady żeby nie było - ja bym nie mogła bez wyrzutów sumienia kłaść się spać obok faceta wiedząc, że kilka godzin wcześniej dotykał mnie ktoś inny. Jak wchodzę w poważny związek (nie jakieś FWB czy inne ONSy) to jestem dla tego faceta na wyłączność i liczę, że on dka mnie też.

Czy chciałabym wiedzieć o zdradzie? Nie. Bo nie potrafiłabym chyba tego wybaczyć i jak gdyby nigdy nic być dalej razem.

Mężczyzna

Kaziczek

Seks Praktykant
Ja wracając od kochanki do domu zostałem w biegu zaciągnięty przez żonę do sexu , chciała idiotka zobaczyć czy jakąś ruchałem i patrzyła ile mi spermy poleci na jej brzuch. Pomimo ze juz lata byliśmy małżeństwem nie wiedziała, ze ja mam bardzo obfite wytryski nawet raz po raz gdybym miał stosunek zawsze dużo tryskałem i się udało ! :)