Vice versa.Ja nie pisałem, że się poddaje i że nie będę już pisał xD
Nie dość, że nie umiesz czytać, to jeszcze się zaciąłeś![]()
Vice versa.Ja nie pisałem, że się poddaje i że nie będę już pisał xD
Nie dość, że nie umiesz czytać, to jeszcze się zaciąłeś![]()
Vice versa.Vice versa.
No! DziękujęPrzepraszam, nie będę tak już pisać. Kajam się i błagam o wybaczenie. Masz rację. Poddaję się i nie będę już tak więcej pisać![]()
Co za typ, ja nie mogę, sam sobie pisze i odpisuje,no nie źle, ale masz odlot,nie wiem co Ty bierze, ale mówię Ci, bierz pół dawki, bo inaczej pier... w kalendarz.Vice versa.
No! Dziękuję![]()
Vice versaCo za typ, ja nie mogę, sam sobie pisze i odpisuje,no nie źle, ale masz odlot,nie wiem co Ty bierze, ale mówię Ci, bierz pół dawki, bo inaczej pier... w kalendarz.
Ale się bawi, wiesz co, lepiej pobaw się swoim niż forum zaśmiecać.Vice versa![]()
Zmienić nastawienie do życia przede wszystkim. Przestać użalać się nad sobą i swoim losem. Zmieniać siebie na lepsze, bo skoro żadna kobieta nie chce nawiązać z Tobą relacji to coś je musi od Ciebie odpychać. Nie umawiać się z dziwkami na spotkania, bo one nie widzą w Tobie człowieka, tylko pieniądze.Dobrze skoro masz taką dobrą radę to słucham, co masz na myśli aby zacząć od nowa?
No dobrze, a jak już zmienię to swoje nastawienie, to gdzie szukać takowych normalnych i uczciwych dziewczyn? oczywiście wolnych rzecz jasna.Zmienić nastawienie do życia przede wszystkim. Przestać użalać się nad sobą i swoim losem. Zmieniać siebie na lepsze, bo skoro żadna kobieta nie chce nawiązać z Tobą relacji to coś je musi od Ciebie odpychać. Nie umawiać się z dziwkami na spotkania, bo one nie widzą w Tobie człowieka, tylko pieniądze.
Kurde Maxis, nawet w ten wątek wlazłeś ze swoją prostytutką?!No dobrze, a jak już zmienię to swoje nastawienie, to gdzie szukać takowych normalnych i uczciwych dziewczyn? oczywiście wolnych rzecz jasna.
Oj żebym tylko ja tylko tak wchodził w różne wątki i w stosunku do niektórych tak nie wielu, to by było cudownie.Kurde Maxis, nawet w ten wątek wlazłeś ze swoją prostytutką?!![]()
Haha, no tu muszę się z Tobą zgodzićOj żebym tylko ja tylko tak wchodził w różne wątki i w stosunku do niektórych tak nie wielu, to by było cudownie.
Czasem romans pozwala na nowo rozbudzić żar w związku. Jak kobieta na nowo odkryje swoją kobiecość, o której mąż już dawno zapomniał.Czy mężatka po seksie z kochankiem może mieć ochotę jeszcze na męża? Czy raczej chodzi o to żeby w razie wpadki z kochankiem zwalić wszystko na męża?
Ja wracając od kochanki do domu zostałem w biegu zaciągnięty przez żonę do sexu , chciała idiotka zobaczyć czy jakąś ruchałem i patrzyła ile mi spermy poleci na jej brzuch. Pomimo ze juz lata byliśmy małżeństwem nie wiedziała, ze ja mam bardzo obfite wytryski nawet raz po raz gdybym miał stosunek zawsze dużo tryskałem i się udało !Czy mężatka po seksie z kochankiem może mieć ochotę jeszcze na męża? Czy raczej chodzi o to żeby w razie wpadki z kochankiem zwalić wszystko na męża?
Dobrze że kochanka zostawiła coś dla żony jeszcze. Taki sex z jednej cipki do drugiej może dodatkowo podniecać i poleci więcej.Ja wracając od kochanki do domu zostałem w biegu zaciągnięty przez żonę do sexu , chciała idiotka zobaczyć czy jakąś ruchałem i patrzyła ile mi spermy poleci na jej brzuch. Pomimo ze juz lata byliśmy małżeństwem nie wiedziała, ze ja mam bardzo obfite wytryski nawet raz po raz gdybym miał stosunek zawsze dużo tryskałem i się udało !![]()
To po co jesteś z idiotką, nie lepiej być z kochanką (podejrzewam, że ona nie jest dla Ciebie idiotką)? Nie pytam złośliwie, tylko na serio mnie to ciekawi.Ja wracając od kochanki do domu zostałem w biegu zaciągnięty przez żonę do sexu , chciała idiotka zobaczyć czy jakąś ruchałem i patrzyła ile mi spermy poleci na jej brzuch. Pomimo ze juz lata byliśmy małżeństwem nie wiedziała, ze ja mam bardzo obfite wytryski nawet raz po raz gdybym miał stosunek zawsze dużo tryskałem i się udało !![]()
Moja kiedyś po powrocie z pracy zaczęła się domagać seksu, a ja wcześniej cztery razy sobie zwaliłem. To dopiero było wyzwanie.Ja wracając od kochanki do domu zostałem w biegu zaciągnięty przez żonę do sexu , chciała idiotka zobaczyć czy jakąś ruchałem i patrzyła ile mi spermy poleci na jej brzuch. Pomimo ze juz lata byliśmy małżeństwem nie wiedziała, ze ja mam bardzo obfite wytryski nawet raz po raz gdybym miał stosunek zawsze dużo tryskałem i się udało !![]()
I co dał radę jeszcze?Moja kiedyś po powrocie z pracy zaczęła się domagać seksu, a ja wcześniej cztery razy sobie zwaliłem. To dopiero było wyzwanie.
Co to za praca?Moja kiedyś po powrocie z pracy zaczęła się domagać seksu, a ja wcześniej cztery razy sobie zwaliłem. To dopiero było wyzwanie.
Trzy podejścia robiłem, ale udało się. Nie chciałem aby wyszło, że pod jej nieobecność potrafię walić do oporu.I co dał radę jeszcze?