• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy chciałybyście zobaczyć jak kolega (chłopak) bierze do buzi od innego?

Mężczyzna

Laceytv

Podrywacz
Hmmm ciekawy temat ja akurat próbowałem zrobić loda i mi się to podoba zrobiłem to już 3 razy za pierwszym nie mogłem doprowadzić (stres) za drugim gościu się spuscił na podloge no i trzeci to miałem chęć spróbować jak smakuje sperma i była całkiem fajna porostu lubię robić łaskę ż połykiem dodam że nie jestem gejem i nigdy nim nie będę.
Na pewno nie jestes juz hetero. Jesli lubisz obciagac to bedziesz to dalej robil i bedziesz chcial dalej eksperymentowac z facetami. Wiesz co mam na mysli.

Mężczyzna

Siwy1945

Podrywacz
Jestem hetero ale czemu nie wszystko jest dla ludzi myślę że raz dał bym zrobić loda innemu facetowi z czystej ciekawości np jak głęboko by go wziął bo wiem co potrafią niektóre kobiety z własnego doświadczenia gdzie jest caly w środku maksymalnie do końca i czy tu też było by to samo i poszło by głębokie gardło np 🤔