• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czworokącik

Status
Zamknięty.
Mężczyzna

Image

Erotoman
Oki, oki, no może trochę się zapędziliśmy prawda @Image ? Myślę, że za dużo publicznych przemyśleń i żarcików na raz z naszej strony i nie tylko. :D
Jestem w tym momecie w pełnej refleksji i skromnie będę podglądał temat.

#letswomenchoice 🙈🤐👾

Cheers!
Nie wydziwiaj, nie wydziwiaj, nie czuję, żebym miał za coś przepraszać :D Zadzieram kiecę i lecę, trzeba trochę sobie dać wolnego od internetu :D

Mężczyzna

WhySoSerious?

Biegły Uwodziciel
Nie wydziwiaj, nie wydziwiaj, nie czuję, żebym miał za coś przepraszać :D Zadzieram kiecę i lecę, trzeba trochę sobie dać wolnego od internetu :D
Chciałem sobie grzecznie po prostu pójść... ech mężczyźni wy wszystko musicie tak wprost pisać. :p

Bo ta co poleci na samochody i przyniesie piwo musi iść w ciemno😛😂
Przynajmniej w lodówce będzie oświecona... :ROFLMAO:

Mężczyzna

Wacław

Seks Praktykant
Tak sobie myślę, że przeze mnie lekka zazdrość przemawia... Trzy nadpalone kobiety pragnące tylko seksu i dobrej zabawy i jeden szczęściarz... Sam z zasady w zawodach, szczególnie tego typu udziału nie biorę, więc tylko życzę dobrej, swobodnej, bezpiecznej i pełnej ekscytacji zabawy.

Mężczyzna

Image

Erotoman
Tak sobie myślę, że przeze mnie lekka zazdrość przemawia... Trzy nadpalone kobiety pragnące tylko seksu i dobrej zabawy i jeden szczęściarz... Sam z zasady w zawodach, szczególnie tego typu udziału nie biorę, więc tylko życzę dobrej, swobodnej, bezpiecznej i pełnej ekscytacji zabawy.
Przecież możesz to sam zorganizować albo się dołączyć (bo jeśli odczuwasz zazdrość, to mimo tego, że nie bierzesz z zasady w takich kombinacjach alpejskich udziału, to może jednak chciałbyś :)). Na Zbiorniku jest pełno takich ogłoszeń :)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.