Spoko @opal [czy też @col. Greg / @sheepdog / @polsandero / czy kimkolwiek dzisiaj jesteś 🩵]Przepraszam, nie było postu. Image wygłupiłem sie, masz racje.
Spoko @opal [czy też @col. Greg / @sheepdog / @polsandero / czy kimkolwiek dzisiaj jesteś 🩵]Przepraszam, nie było postu. Image wygłupiłem sie, masz racje.
Jestem kim jestem teraz, reszta podlega likwidacji prze admin. i to trwa.
O kuźwa, myślałem, że syndrom Tessy nie jest aż tak powszechny
Muślę, że jest bardziej niz na to wyglądaO kuźwa, myślałem, że syndrom Tessy nie jest aż tak powszechny
#letswomenchoiceMy o niego wcale nie prosimy. My go mamy
Nie wydziwiaj, nie wydziwiaj, nie czuję, żebym miał za coś przepraszać Zadzieram kiecę i lecę, trzeba trochę sobie dać wolnego od internetuOki, oki, no może trochę się zapędziliśmy prawda @Image ? Myślę, że za dużo publicznych przemyśleń i żarcików na raz z naszej strony i nie tylko.
Jestem w tym momecie w pełnej refleksji i skromnie będę podglądał temat.
#letswomenchoice
Cheers!
Ja już mówiłam: „randka w ciemno”Oczywiście, że tak. W lodówce zwykle jest parę różnych piwek, zawsze mogą dokonać wyboru, które nam podać
Co Ty z tą randką w ciemno, kto chciał wiedzieć, jak wyglądam, to wieJa już mówiłam: „randka w ciemno”
Niech Cię Matuchna Rasija czy cokolwiek ważnego w opiece trzyma, a ja zawijam i szczęścia życzęJa już mówiłam: „randka w ciemno”
Bo ta co poleci na samochody i przyniesie piwo musi iść w ciemnoCo Ty z tą randką w ciemno, kto chciał wiedzieć, jak wyglądam, to wie
NawzajemNiech Cię Matuchna Rasija czy cokolwiek ważnego w opiece trzyma, a ja zawijam i szczęścia życzę
Chciałem sobie grzecznie po prostu pójść... ech mężczyźni wy wszystko musicie tak wprost pisać.Nie wydziwiaj, nie wydziwiaj, nie czuję, żebym miał za coś przepraszać Zadzieram kiecę i lecę, trzeba trochę sobie dać wolnego od internetu
Przynajmniej w lodówce będzie oświecona...Bo ta co poleci na samochody i przyniesie piwo musi iść w ciemno
CheersOki, oki, no może trochę się zapędziliśmy prawda @Image ? Myślę, że za dużo publicznych przemyśleń i żarcików na raz z naszej strony i nie tylko.
Jestem w tym momecie w pełnej refleksji i skromnie będę podglądał temat.
#letswomenchoice
Cheers!
ZgrywaBo ta co poleci na samochody i przyniesie piwo musi iść w ciemno
DziękiNawzajem
idź, ciągle idź, w stronę słońcaChciałem sobie grzecznie po prostu pójść... ech mężczyźni wy wszystko musicie tak wprost pisać.
Przynajmniej w lodówce będzie oświecona...
Zadzieram kiecę i lecę, trzeba trochę sobie dać wolnego od internetu
Tak mnie już nauczono, by dziękować za życzenia Od czegoś trzeba zacząć , dobre i 3 godziny3 godzinki ta Twoja przerwa od nas trwała cieszymy się, że nas tak mocno kochasz i nawet nie potrzeba było czworokątu do tego
Przecież możesz to sam zorganizować albo się dołączyć (bo jeśli odczuwasz zazdrość, to mimo tego, że nie bierzesz z zasady w takich kombinacjach alpejskich udziału, to może jednak chciałbyś ). Na Zbiorniku jest pełno takich ogłoszeńTak sobie myślę, że przeze mnie lekka zazdrość przemawia... Trzy nadpalone kobiety pragnące tylko seksu i dobrej zabawy i jeden szczęściarz... Sam z zasady w zawodach, szczególnie tego typu udziału nie biorę, więc tylko życzę dobrej, swobodnej, bezpiecznej i pełnej ekscytacji zabawy.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
C | Czworokącik z przyjaciółmi | Opowiadania erotyczne | 3 |