Chyba ząb Ale jak nie wyglądasz jak Renatka Beger i nie masz takich kurwików w oczach, to sorry Batory, ale nawet się nie zaczynaj o mnie starać
To zapraszam do programu „randka w ciemno”. Wyrwiesz coś napewno na te samochody
Chyba ząb Ale jak nie wyglądasz jak Renatka Beger i nie masz takich kurwików w oczach, to sorry Batory, ale nawet się nie zaczynaj o mnie starać
To zapraszam do programu „randka w ciemno”. Wyrwiesz coś napewno na te samochody
Istnieje i jest żywo dyskutowana. Bardzo żywoCzyli lista istnieje i koniec zbierania kandydatów
im dłużej trwają zapisy tym trudniej będzie się zdecydować. Za duży wybór nie zawsze jest dobryIstnieje i jest żywo dyskutowana. Bardzo żywo
Po czym wnioskujesz, że kogoś coś razi?Dla mnie najciekawsze są nie motywy ale to, że najbardziej razi to tych, którzy nie są na liście kandydatów…
Nie wszystkich spotyka szczęścieNiestety nie wyglądam jak ona
O ja, taka okazja przed oczami przeleciała
Błagam, nie torturujPo czym wnioskujesz, że kogoś coś razi?
Prześlij dwie stówy, to ułożę promującą Cię poezję, może jeszcze Cię wywindujemyPo czym wnioskujesz, że kogoś coś razi?
A myślisz że mi zależy? Jak duża cześć jestem tu z powodu, że mam sporo czasu w pracy i lubię się pośmiać z niektórych głupot i fantazji tutejszych użytkowników, a czasem nawet są ciekawe tematy co mnie zainteresują. Ten z góry był skazany na porażkę jak reszta tutejszych ogłoszeń i większość z neta. Ludzi do tego poznaje się w realu lub im się za to płaci.Prześlij dwie stówy, to ułożę promującą Cię poezję, może jeszcze Cię wywindujemy
No kuźwa, a ja tu jestem, aby śmiertelnie poważnie pisać Tu jest tak mało ciekawych postów, że śpieszmy się kochać ten, bo tak szybko odejdzieA myślisz że mi zależy? Jak duża cześć jestem tu z powodu, że mam sporo czasu w pracy i lubię się pośmiać z niektórych głupot i fantazji tutejszych użytkowników, a czasem nawet są ciekawe tematy co mnie zainteresują. Ten z góry był skazany na porażkę jak reszta tutejszych ogłoszeń i większość z neta. Ludzi do tego poznaje się w realu lub im się za to płaci.
Mnie też nie zależy, bo koniec końców żona przyćmiewa wszystkie A ja wierzę, że to nie fantazja i w sumie tak sobie myślę, że nawet podziwiam, bo zorganizować coś takiego w dyskrecji to też trzeba mieć łeb A Tobie, Nurek, życzę, żebyś nigdy nie musiał za takie rzeczy płacić!A myślisz że mi zależy? Jak duża cześć jestem tu z powodu, że mam sporo czasu w pracy i lubię się pośmiać z niektórych głupot i fantazji tutejszych użytkowników, a czasem nawet są ciekawe tematy co mnie zainteresują. Ten z góry był skazany na porażkę jak reszta tutejszych ogłoszeń i większość z neta. Ludzi do tego poznaje się w realu lub im się za to płaci.
Ej a nam? kolega nas tu skazał na porażkę to jakieś życzenia by się przydałyA Tobie, Nurek, życzę, żebyś nigdy nie musiał za takie rzeczy płacić!
Smacznej kawusiEj a nam? kolega nas tu skazał na porażkę to jakieś życzenia by się przydały
Do spełnienia - "dajcie wybór kobietom"Ej a nam? kolega nas tu skazał na porażkę to jakieś życzenia by się przydały
Oczywiście życzę powodzenia i wytrwałości do spełniania fantazji, marzeń itp.Ej a nam? kolega nas tu skazał na porażkę to jakieś życzenia by się przydały
Narazie się spełnia, dziękiA Tobie, Nurek, życzę, żebyś nigdy nie musiał za takie rzeczy płacić!
Oczywiście, że tak. W lodówce zwykle jest parę różnych piwek, zawsze mogą dokonać wyboru, które nam podaćDo spełnienia - "dajcie wybór kobietom"
Nie jestem pewny, czy o to chodzi, ale cóż, może...Oczywiście, że tak. W lodówce zwykle jest parę różnych piwek, zawsze mogą dokonać wyboru, które nam podać
My o niego wcale nie prosimy. My go mamyDo spełnienia - "dajcie wybór kobietom"
Przepraszam, nie było postu. Image wygłupiłem sie, masz racje.My o niego wcale nie prosimy. My go mamy
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
C | Czworokącik z przyjaciółmi | Opowiadania erotyczne | 3 |