Nie lubię jak mówią "to zadanie kobiety".Jeśli kobieta nie spełnia swoich zadań, a facet jest na tyle rozsądny że nie pójdzie na dziwki to ręką musi dać sobie radę...
Dużo frustracji w tym co piszesz. Brzmi jak pretensje do partnerki o to, że nie rozłożyła nóg, bo przecież wczoraj naprawiłeś kran Jeśli jest się w zdrowym związku, to obie strony rozumieją swoje potrzeby i każda będzie w naturalny sposób dążyć do zaspokojenia ich zarówno u siebie jak i u drugiej osoby.Nie ale jeśli jest się w związku.
Kobieta oczekuje od faceta niemożliwego, a gdy facet chce seksu to głowa boli to coś tam to coś tam. I nici ze stosunku.
Taaaak... i jeszcze podsuwanie obiadku pod nos, czekanie z papciami w zębach aż jaśnie pan wróci z pracyZadaniem kobiety jest także udostępnianie swojego ciała dla partnera w ramach podziękowań za pomoc czy też za to, że jest.
Udostępnienie ciała? Sprawia Ci przyjemność seks z kobietą, kiedy ta nie ma na niego ochoty, zmusza się i nie czerpie z niego satysfakcji?Nie ale jeśli jest się w związku. Kobieta oczekuje od faceta niemożliwego, a gdy facet chce seksu to głowa boli to coś tam to coś tam. I nici ze stosunku. Zadaniem kobiety jest także udostępnianie swojego ciała dla partnera w ramach podziękowań za pomoc czy też za to, że jest. Zadaniem kobiety jest dbaniem o swojego partnera. Nie jest to obowiązek oddawaniem się codziennie o tej samej godzinie. Ale zadania ma każdy to jest szkoła życia
Widzisz dajesz 2 razy 5 razy jedziesz paluchami wszystko na ten temat. Kobiety takie są... Dawać wam diamenty, a wy nic nie dacie od siebie jeszcze powiecie, że za mały... Teraz będziecie się bronić i łapać za każde słowo bo kobieta kobietę obroni ale facetów to tutaj mało jedynie żeby zdjęcia pokomentowac i po trzepać do cipek z neta. Tak więc mówcie dalej że głowa was boli.
Oczywiście, bo woli swoja rękę.Skąd Ty wyciągasz te wnioski? Na razie wrzucasz wszystkie kobiety do jednego worka. ; ) Mojemu partnerowi absolutnie nie przeszkadza moja masturbacja, 2 stosunki na tydzień to dla niego ilość optymalna, rzadko kiedy sam inicjuje seks. Diamentu na oczy nie widziałam (a przynajmniej, nie w formie prezentu od mężczyzny) i ani razu nie zdarzyło mi się skomentować w ten sposób penisa któregokolwiek partnera, że jest mały. Komunikowanie swoich potrzeb w związku to absolutna podstawa. ; ) Gdyby partner zmuszał mnie do stosunku, to prawdopodobnie po kilku takich razach odechciałoby mi się seksu z nim... bo kojarzyłby mi się tylko z przymusem i niechęcią.
Skopiowałam twój wpis i wysłałam mężowi. Oplul ze śmiechu telefon.Mrumru nie mam smutnego życia wręcz przeciwnie lubię stare dewoty i młode dziewczyny można pogadać popisać. Ale tak jak teraz kobiety wywołują wojnę o to że są do bzykania no to trudno taka wasza rola Bóg wam dał dziurkę macie być zapładnianie rodzić dzieci, sprzątać dom i chodzić do pracy. Jeśli facet chce uprawiać seks a kobieta woli swoją rękę tak jak o facet może bardziej lubić się masturbować niżeli uprawiać seks. Ale jeśli kobieta jest winna temu, że nie bo nie to jest smutne. Wy kobiety lubicie być adorowane obsypywane złotem ale jak już za dużo się powie boli strasznie serduszko czas w końcu się nauczyć, że jesteście może mądrzejsze od chłopów ale nadal jesteście na niższym szczeblu. Wasze równouprawnienie nie nastąpi czas się z tym pogodzić... Dziękuję papa
Nie wierzę w to, że przeciętna kobieta ma ochotę/czas na seks codziennie. Po prostu nie wierzę - a już jak jest praca, dzieci itp. to nawet nie jest to fizycznie możliwe.Szczerze? Chciałabym xeby facet sobie mnie "uzywal" gdy tylko ma ochotę.. wolałabym to, niż żeby się masturbowal.. to..smutne? Ale co z tego jak facet mimo że może kiedy chce, i tak robi to reka? Niestety povhwa nie da takiej przyjemnosci..doznań..
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
V | Częstotliwość spotkań | Związki | 27 | |
Odstawienie masturbacji | Masturbacja | 4 | ||
S | O kim myślicie podczas masturbacji | Masturbacja | 41 | |
I | Czy przyłapał was ktoś kiedy na masturbacji albo nago | Masturbacja | 26 | |
J | Jaki % orgazmów w całym życiu pochodził u Ciebie z masturbacji? | Masturbacja | 3 |