• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czemu kobiety się przyglądają facetom pomimo, że prawdopodobnie ich nie chcą?

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
No co Ty powiesz? Nie wiedziałem.Nie tylko wygląda poddałem się mojej Pani :) takie poddanie mi musi wystarczać ,bo nic nie mam i nie będę miał.
Ja kiedyś miałem taką sytuację w autobusie. Patrzyłem sobie na ładna dziewczynę i się uśmiechałem, a ona na mnie i odpowiadała tym samym. Potem wyszedłem z autobusu 🤪😆 Autentyk 😁

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Ja kiedyś miałem taką sytuację w autobusie. Patrzyłem sobie na ładna dziewczynę i się uśmiechałem, a ona na mnie i odpowiadała tym samym. Potem wyszedłem z autobusu 🤪😆 Autentyk 😁
Ja staram się nie uśmiechać, bo posądzą mnie takowe dziewczyna za niedorozwiniętego debila, który się śmieje do sera i nawet jest to fakt, bo jak się śmieje czy uśmiecham to sam się sobie nie podobam i wyglądam faktycznie jak debil.

Mężczyzna

maxis

Erotoman
No ostatnio fakt takie 2 przyglądały się na przystanku na mnie jedna ogólnie a druga na moje buty i jeszcze w autobusie po pewnie brudne były i dlatego.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
No ostatnio fakt takie 2 przyglądały się na przystanku na mnie jedna ogólnie a druga na moje buty i jeszcze w autobusie po pewnie brudne były i dlatego.
O to to to, na pewno to drugie.
Ja staram się nie uśmiechać, bo posądzą mnie takowe dziewczyna za niedorozwiniętego debila, który się śmieje do sera i nawet jest to fakt, bo jak się śmieje czy uśmiecham to sam się sobie nie podobam i wyglądam faktycznie jak debil.
Ja kojarzę twoją fotkę w avku i o ile pamiętam, to nie wyglądałeś źle. Nie wiem czemu masz takie złe zdanie o sobie.

Wzrok może wyrażać różne emocje. Patrzyły z odrazą? Śmiały się przy tym?