Bardzo daleko idące wnioskiTo puść oczko do takiej co ci się podoba i patrzy. Jak zareaguje pozytywnie, to już znak, że zamoczysz tej nocy![]()

Bardzo daleko idące wnioskiTo puść oczko do takiej co ci się podoba i patrzy. Jak zareaguje pozytywnie, to już znak, że zamoczysz tej nocy![]()
Zawsze uważałem, że trzeba myśleć pozytywnieBardzo daleko idące wnioski![]()
Ja kiedyś miałem taką sytuację w autobusie. Patrzyłem sobie na ładna dziewczynę i się uśmiechałem, a ona na mnie i odpowiadała tym samym. Potem wyszedłem z autobusuNo co Ty powiesz? Nie wiedziałem.Nie tylko wygląda poddałem się mojej Panitakie poddanie mi musi wystarczać ,bo nic nie mam i nie będę miał.
Czy możesz opisać jakie są sygnały, gesty kobiety, oznaczające zainteresowanie facetem?A jak patrzą, tak zalotnie z uśmiechem? Czy niewzruszone po prostu patrzą? To się raczej czuje jak kobieta kontaktem wzrokowym próbuje dać coś do zrozumienia.
Jeden z sygnałów to patrząc się na Ciebie, poprawiają fryzurę lub bawią się włosami. Ponoć robią to nieświadomie, jest to mechanizm ewolucyjny, mający zachęcić samca.Czy możesz opisać jakie są sygnały, gesty kobiety, oznaczające zainteresowanie facetem?
Ja to sobie mogę zamoczyć w nocy... co najwyżej usta w herbacie, bo moja Pani tylko za dnia przyjmuje.To puść oczko do takiej co ci się podoba i patrzy. Jak zareaguje pozytywnie, to już znak, że zamoczysz tej nocy![]()
O to to to, na pewno to drugie.Może jesteś interesującym osobnikiem z ciekawą i wyjątkową fizjonomią i wzbudzasz sympatię,..... a może patrzą, by później, jak policja będzie szukała jakiegoś podejrzanego typa w okolicy, będą mogły podać dokładnie twój rysopis![]()
Ja staram się nie uśmiechać, bo posądzą mnie takowe dziewczyna za niedorozwiniętego debila, który się śmieje do sera i nawet jest to fakt, bo jak się śmieje czy uśmiecham to sam się sobie nie podobam i wyglądam faktycznie jak debil.Ja kiedyś miałem taką sytuację w autobusie. Patrzyłem sobie na ładna dziewczynę i się uśmiechałem, a ona na mnie i odpowiadała tym samym. Potem wyszedłem z autobusuAutentyk
![]()
No ostatnio fakt takie 2 przyglądały się na przystanku na mnie jedna ogólnie a druga na moje buty i jeszcze w autobusie po pewnie brudne były i dlatego.
O to to to, na pewno to drugie.
Ja kojarzę twoją fotkę w avku i o ile pamiętam, to nie wyglądałeś źle. Nie wiem czemu masz takie złe zdanie o sobie.Ja staram się nie uśmiechać, bo posądzą mnie takowe dziewczyna za niedorozwiniętego debila, który się śmieje do sera i nawet jest to fakt, bo jak się śmieje czy uśmiecham to sam się sobie nie podobam i wyglądam faktycznie jak debil.
Czułeś, że się gapią na Ciebie, czy raczej tylko zerkają?No ostatnio fakt takie 2 przyglądały się na przystanku na mnie jedna ogólnie a druga na moje buty i jeszcze w autobusie po pewnie brudne były i dlatego.
Może zauważyły coś ciekawego i nabrzmiałego między nogami i dlatego patrzyłyNo ostatnio fakt takie 2 przyglądały się na przystanku na mnie jedna ogólnie a druga na moje buty i jeszcze w autobusie po pewnie brudne były i dlatego.
Ani odrazy nie było ani się nie śmiały.Ja kojarzę twoją fotkę w avku i o ile pamiętam, to nie wyglądałeś źle. Nie wiem czemu masz takie złe zdanie o sobie.
Wzrok może wyrażać różne emocje. Patrzyły z odrazą? Śmiały się przy tym?
A co to za różnica? coś się tam patrzyły.Czułeś, że się gapią na Ciebie, czy raczej tylko zerkają?
Ty wiesz, może być, bo wracałem od mej Pani, której nie było, bo wolne miała a byłem nastawiony że będzie, i miałem wtedy nabrzmiałego, więc nawet w spodniach mogły to widzieć.Może zauważyły coś ciekawego i nabrzmiałego między nogami i dlatego patrzyły![]()
No i widzisz...Zagadka rozwiązanaTy wiesz, może być, bo wracałem od mej Pani, której nie było, bo wolne miała a byłem nastawiony że będzie, i miałem wtedy nabrzmiałego, więc nawet w spodniach mogły to widzieć.
Może trudno Ci uwierzyć, że kobiety mogą się na Ciebie patrzyć z zainteresowaniem, bo to burzy jakąś twoją wizję świataA co to za różnica? coś się tam patrzyły.
A weź przestań, jedzie mi tu czołg?Może trudno Ci uwierzyć, że kobiety mogą się na Ciebie patrzyć z zainteresowaniem, bo to burzy jakąś twoją wizję świata
Eeee...Przestań....Każda zmora znajdzie swego amatoraA weź przestań, jedzie mi tu czołg?
Chyba gorzej jednak mają Ci, którzy patrzą bo jak widać po postach autora łatwo można zostać przez kogoś zle zrozumianym.Ja akurat ogólnie mam odruch unikania kontaktu wzrokowego. To źle czy dobrze?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
S | Czemu kobiety takie są? | Seks | 40 | |
M | Czemu nie mogę .. | Sprawy kobiet | 8 | |
R | Czemu ci ja dwóch żon mieć nie mogę? | Związki | 51 | |
T | Czy często kobiety są skłonne do robienia rimingu nam mężczyzna ? | Fetysze i perwersje | 60 | |
![]() |
Niski wzrost poważny problem znaleznieniem kobiety | Seks | 340 |