@maxis nie mam pojęcia czemu kobiety ci się przyglądają, a już na pewno z jakim zamiarem to robią. Mogę tylko odpowiedzieć w swoim imieniu dlaczego ja przyglądam się mężczyzną, a robię to wyjątkowo często. Po pierwsze bo mogę

i nie ukrywam, że robię to celowo. Zdarza się, że robię to czasem nawet bardzo bezczelnie i zupełnie bezkarnie. Rzadko kiedy ma to kontekst seksualny choć czasem, bardzo sporadycznie się tak zdarzy. Przyglądam się różnym mężczyznom, starszym, młodszym, przystojnym, i tym mniej atrakcyjnym, niskim, wysokim, tym którzy zdają się mieć kasę i takim co to raczej jej nie posiadają w nadmiarze, nie ma żadnej reguły. Czasem jest to kolega z pracy, czasem ktoś w galerii handlowej, zwykły przechodzień albo pan stojący w korku tak jak ja... Patrzę na nich i obserwuję najczęściej ich zachowanie, gęsty, ruchy, mimikę twarzy, czasem posłucham co mówią... robię to dlatego, że mnie fascynują... Jestem szczerze zafascynowana, oczarowana i pochłonięta jak niektórzy z was coś po prostu robią, jak jesteście na czymś skupieni, analityczni, jak rysy waszych twarzy zastygają w schematycznym uważnym zamyśleniu... Uwielbiam ten moment kiedy wreszcie zauważacie, że jesteście obserwowani i wtedy dzieje się najlepsze...