Mam upierdliwego sąsiada z góry, który jest zdominowany przez swoją żonę i dodatkowo niejednokrotnie przychodził do mnie z pretensjami o to, że mój telewizor jest za głośny i dziecko mu budzi.
No to w tym tygodniu 2 wieczory pod rząd zaserwowałem mu tak głośne jęki, na jakie było tylko mnie stać, a dla osiągnięcia tego efektu prosiłem moją, aby specjalnie przedłużała stymulację mnie. Niech ma, popapraniec!
Milion lat temu przez długi czas musialam sie powstrzymywać i potem dlugi czas uczylam sie tego nie robić.
Zdarzalo sie drapać, gryźć czy przygryzac dolna wargę gdy jęki byly zakazane
To wtedy do mieszkania chłopaka. Albo w plener. Albo do hotelu/hostelu ze swoim facetem. Nie mogłabym się powstrzymywać, za bardzo lubie szczerze poprzeżywać te cudne chwile.
Prawda! Po dziś dzień pamiętam, jak moja była błagała, abym skończył jej na twarzy, mimo iż w drzwiach mojego pokoju nie było zamka.
Razem pykaliśmy w "Gta 2" na PSX i w pewnym momencie dobrała się do mnie, a po wszystkim uczyniłem jak chciała modląc się, aby w tym momencie matka zza ściany nie wlazła mi do lokalu. Adrenalina była jak skurwysyn, ale było warto.
To wtedy do mieszkania chłopaka. Albo w plener. Albo do hotelu/hostelu ze swoim facetem. Nie mogłabym się powstrzymywać, za bardzo lubie szczerze poprzeżywać te cudne chwile.
Płakanie urocze jest i rzadko spotykane (tak mi sie wydaje). Natomiast może wzbudzić obawę u partnera typu: ojej, dlaczego płaczesz, cos nie tak Co prawda jest okazja do dalszego pocieszania
Głębokiego jęku Zawsze staram się być cichutko, żeby nikt nie usłyszał, że się dopieszczam, ale tego niestety nie potrafię powstrzymać, samo się wypsnie
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.