• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czego nie lubimy w seksie

Kobieta

SexParaWawa

Seks Praktykant
Nie lubię pytań i dosłowności - czy mam teraz ochotę, czy mi dobrze, czy mi się podoba. Jak słyszę pytanie czy mam ochotę, ochota od razu odchodzi, gdy muszę potwierdzać, że mi dobrze - robi mi się niedobrze. 😬

Nie lubię uległych mężczyzn oczekujących przejmowania kontroli, niespecjalnie lubię przesadną celebrę przed i po stosunku, romanzytowania kiedy cel dla obojga jest jasny. Mam wrażenie, że część facetów myśli, że buziaki w czółko i denne komplementy to klucz otwierający nogi każdej kobiety, a tak zupełnie to nie wygląda.

Nie lubię też oczywiście, gdy mężczyzna pozujący na supersamca okazuje się być krótkodystansowcem, chociaż to akurat oczywistość.
to prawda, seks się uprawia, a nie o nim rozprawia, facet z jajami ma robić swoje i nie pytać, chyba, że sprośne pytania lub lepiej jak polecenia wydaje.... ssij suko, wypnij pizde kurwo jebana, zaraz Cię wyrucham w dupe - to lubię, a nie te pytania o których pisałaś.... myślimy widać podobnie

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry