• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czego mężczyźni oczekują od kobiet na sexforum.pl?

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
A czy ja powiedziałem, że szukam jednego? Im więcej głosów i opinii, tym lepiej.
"bym chciał usłyszeć kobiecy punkt widzenia". To właśnie oznacza JEDEN. Punkt. To liczba pojedyncza. Zaprzeczysz? Nie napisałeś, że chciałbyś poznać kobiece PUNKTY widzenia.

Mężczyzna

jacek1987

Biegły Uwodziciel
"bym chciał usłyszeć kobiecy punkt widzenia". To właśnie oznacza JEDEN. Punkt. To liczba pojedyncza. Zaprzeczysz? Nie napisałeś, że chciałbyś poznać kobiece PUNKTY widzenia.
To była metafora. Jak powiem "Warszawa nie lubi rowerzystów", to też uznasz, że wszyscy Warszawiacy tak myślą?

Nie czepiaj się słówek. ;-)

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
To była metafora. Jak powiem "Warszawa nie lubi rowerzystów", to też uznasz, że wszyscy Warszawiacy tak myślą?

Nie czepiaj się słówek. ;-)
A może zacznij zwracać uwagę na swoje publiczne wypowiedzi? Przykład podałeś zupełnie bez związku. Tu wypowiadasz się za siebie. Nie potrafisz napisać - faktycznie, miałem co innego na myśli, źle się wyraziłem?
Gdybyś napisał: "Warszawa nie lubi rowerzystów" to bym zapytał na podstawie jakich badań statystycznych tak twierdzisz.

Ja Tobie chciałem zwrócić uwagę, że WBREW temu co twierdzisz kobiety nie mówią JEDNYM głosem.

Mężczyzna

jacek1987

Biegły Uwodziciel
A może zacznij zwracać uwagę na swoje publiczne wypowiedzi? Przykład podałeś zupełnie bez związku. Tu wypowiadasz się za siebie. Nie potrafisz napisać - faktycznie, miałem co innego na myśli, źle się wyraziłem?
Gdybyś napisał: "Warszawa nie lubi rowerzystów" to bym zapytał na podstawie jakich badań statystycznych tak twierdzisz.

Ja Tobie chciałem zwrócić uwagę, że WBREW temu co twierdzisz kobiety nie mówią JEDNYM głosem.
Do jasnej ch...y, ja nie twierdzę, że kobiety mówią jednym głosem!! Język polski jest słaby, po angielsku bym napisał " A femake voice" i byłoby wszystko jasne. A tak się muszę tłumaczyć...

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
Do jasnej ch...y, ja nie twierdzę, że kobiety mówią jednym głosem!! Język polski jest słaby, po angielsku bym napisał " A femake voice" i byłoby wszystko jasne. A tak się muszę tłumaczyć...
Język polski jest przepiękny i przebogaty.
Ale tego jeszcze nie grali. Koleś złe sformułowanie tłumaczy tym, że język polski jest słaby. Ehhhh .....
Chcesz korepetycji? Tanio nie będzie ale za to skutecznie.

Ale ok - wiemy już, że jednak nie chcesz usłyszeć głosu a raczej chcesz poznać poglądy. I wiesz, że każda kobieta może mieć inny pogląd.

Mężczyzna

jacek1987

Biegły Uwodziciel
Język polski jest przepiękny i przebogaty.
Ale tego jeszcze nie grali. Koleś złe sformułowanie tłumaczy tym, że język polski jest słaby. Ehhhh .....
Chcesz korepetycji? Tanio nie będzie ale za to skutecznie.
Wyluzuj proszę. Ja nie chcę się z Tobą kłócić. Dlaczego Ty do tego dążysz? Co ja Ci takiego zrobiłem? Dajmy już spokój proszę.

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
Wyluzuj proszę. Ja nie chcę się z Tobą kłócić. Dlaczego Ty do tego dążysz? Co ja Ci takiego zrobiłem? Dajmy już spokój proszę.

To Ty wyluzuj. Ja tylko napisałem że nie ma jednego głosu kobiet na sprawy seksu. A Ty zacząłeś udowadniać, że wcale o jednym głosie nie napisałeś. A napisałeś. Może miał być to skrót myślowy. Może nieumiejętność posługiwania się pięknym językiem polskim. A tymczasem brniesz jak koń i jeszcze piszesz, że język polski jest słaby. Słabo :) :) :)

A kobiety zwykle lubią słuchać. I lubią piękne słowa. Również w języku polskim.

Mężczyzna

jacek1987

Biegły Uwodziciel
To Ty wyluzuj. Ja tylko napisałem że nie ma jednego głosu kobiet na sprawy seksu. A Ty zacząłeś udowadniać, że wcale o jednym głosie nie napisałeś. A napisałeś. Może miał być to skrót myślowy. Może nieumiejętność posługiwania się pięknym językiem polskim. A tymczasem brniesz jak koń i jeszcze piszesz, że język polski jest słaby. Słabo :) :) :)

A kobiety zwykle lubią słuchać. I lubią piękne słowa. Również w języku polskim.
Ok. To po co te wybiegi ad personam? Po co ocenianie moich wypowiedzi ("słabo")? Budujesz swoje poczucie wartości na poniżaniu innych? Jeśli nie zrozumiałeś, o co mi chodziło, wystarczyło zapytać zamiast się zarzekać, że lepiej wiesz, co miałem na myśli niż ja.

Kobieta

PaniTrycholog

Podrywacz
Kurka... Gorzej niż przekupy na jarmarku... Człowiek wchodzi w wątek, bo i temat ciekawy... myśli sobie "Dowiem się wreszcie czego te chłopy tak na serio chcą od tych bab..." Nauczę się czegoś, komunikację poprawię może... A tu żadnych konkretów... Eeee tam lepiej mi chyba będzie Discovery pooglądać... 😂

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

PrzemoHarp

Nowicjusz
Pewno będę niepopularny, ale... pomyślmy, czego ja mogę oczekiwać...
- interesujących rozmów o wszystkim i niczym? (te niegrzeczne też się liczą oczywiście, ale to nie jest warunkiem koniecznym☺️)
- poczucia humoru? (dziś to prawdziwie deficytowy towar)
- przyjaźni? (...z czasem..?)

Wiem, wiem 😉☺️
Już uszami duszy słyszę te salwy gromkiego śmiechu a oczami duszy widzę tłumy tarzające się w paroksyzmach rechotu...🙃

No ale naprawdę tak sądzę.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
Ok. To po co te wybiegi ad personam? Po co ocenianie moich wypowiedzi ("słabo")?
Bo mam prawo wyrazić swoje zdanie. I mam prawo ocenić to, że określiłeś język polski jako słaby język.
Poczułeś się poniżony? Szczerze współczuję. Spróbuj się pogodzić z tym, że człowiek się myli czasami a jeśli ktoś zwróci na to uwagę to nie oznacza, że uważa Cię za gorszego i chce Cię poniżyć.