• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Cyberek z fantazją..... coś więcej niż zwykła wymiana zdjęć...

Mężczyzna

DruhBoruch

Podrywacz
Dziwię się, że ludzie używają tego stwierdzenia. Mi się kojarzy ono tak, że jeżeli przez dach zalało aż piwnicę, to wszystko co pomiędzy jest przegnie. 😜
Używam tego powiedzenia, bo wszystkie rude z którymi miałem do czynienia były świetne w łóżku. Wszystkie dwie tak dokładnie, więc sentyment robi swoje.

Mężczyzna

Krzysiek96

Nowicjusz
Oj pamiętam do dziś niesamowite fabuły ciągnące się tygodniami jak siedzialem na czaterii całe noce. Do dziś czasem tam jestem ale znaleźć kogoś wartościowego trudno. A lubie się rozpisać. Dialogi, satysfakcjonująca obie strony fabuła, opisy, inne osoby w fabule (odgrywane przez nas oczywiście)… ah aż się rozmarzyłem. A pisałem i realne i fantasy. Klasyczne życie i takie sadomaso. Relacje romantyczne i ukierunkowane na dominację. Kryminały i inne. Aż się przypomina zmęczenie po nieprzespanej nocy

Parę razy brałem udział w paroosobowej fabule ale powyżej 3 osób jest to nieefektywne

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Oj pamiętam do dziś niesamowite fabuły ciągnące się tygodniami jak siedzialem na czaterii całe noce. Do dziś czasem tam jestem ale znaleźć kogoś wartościowego trudno. A lubie się rozpisać. Dialogi, satysfakcjonująca obie strony fabuła, opisy, inne osoby w fabule (odgrywane przez nas oczywiście)… ah aż się rozmarzyłem. A pisałem i realne i fantasy. Klasyczne życie i takie sadomaso. Relacje romantyczne i ukierunkowane na dominację. Kryminały i inne. Aż się przypomina zmęczenie po nieprzespanej nocy

Parę razy brałem udział w paroosobowej fabule ale powyżej 3 osób jest to nieefektywne
Ja nie raz pisałam z kimś do rana... może nie fabuła, ale zadawaliśmy sobie wzajemnie pytania, opisywali fantazje.... rozmowa się bardzo kleiła... dziś chyba ciężko by było na czatach znaleźć kogoś do takich rozmów

Mężczyzna

Krzysiek96

Nowicjusz
Ja nie raz pisałam z kimś do rana... może nie fabuła, ale zadawaliśmy sobie wzajemnie pytania, opisywali fantazje.... rozmowa się bardzo kleiła... dziś chyba ciężko by było na czatach znaleźć kogoś do takich rozmów
Ja to się chyba ogólnie starzeje, jak na imprezę to 23 do domku i spać. Ale dla ekscytującej rozmowy nie moglbym zasnąć. Chciałbym dowiedzieć się co bedzie
Dalej. Takich emocji właśnie szukam!

Mężczyzna

DruhBoruch

Podrywacz
O tak, dwadzieścia lat temu zdarzały się całonocne sesje z dziewczynami na czatach. Dziewczyny bardziej chętne do rozmów, nikt im namiętnie nie wysyłał zdjęć swojego Benka... całkiem inna atmosfera jak teraz. Kiedyś to było można by rzec.

Mężczyzna

Krzysiek96

Nowicjusz
O tak, dwadzieścia lat temu zdarzały się całonocne sesje z dziewczynami na czatach. Dziewczyny bardziej chętne do rozmów, nikt im namiętnie nie wysyłał zdjęć swojego Benka... całkiem inna atmosfera jak teraz. Kiedyś to było można by rzec.
Myślę że wynikało to przede wszystkim z tego, że w wielu miejscach było to fizycznie niemożliwe, a przez to wiele rzeczy zostało zostawione wyobraźni, która tak naprawdę potęgowała klimat
Z drugiej strony Mężczyźni zaczynają wymagać na pewnym etapie wysyłania swoich zdjęć a ja całkowicie rozumiem, że nie każdy chce to robić. stąd to u płci pięknej pojawia się obawa że się zaangażują a potem będą poniekąd przymuszane do fotek.
Mówiąc szczerze ja osobiście zupelnie tego nie oczekuję ;)

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Nie wyobrażam sobie intymnej rozmowy na czacie. Prowadziłem satysfakcjonujące rozmowy na PW. Nie oczekiwałem wysyłania fotek przez kobiety. Natomiast byłem zachwycony jak je otrzymywałem 😈 Nie wiem jak można przymusić kobiety do wysyłania swoich fot.
Oto świat wg Grega:ROFLMAO: