Dziwię się, że ludzie używają tego stwierdzenia. Mi się kojarzy ono tak, że jeżeli przez dach zalało aż piwnicę, to wszystko co pomiędzy jest przegnie.Rude najlepsze. Im bardziej zardzewiały dach, tym wilgotniejsza piwnica.
Używam tego powiedzenia, bo wszystkie rude z którymi miałem do czynienia były świetne w łóżku. Wszystkie dwie tak dokładnie, więc sentyment robi swoje.Dziwię się, że ludzie używają tego stwierdzenia. Mi się kojarzy ono tak, że jeżeli przez dach zalało aż piwnicę, to wszystko co pomiędzy jest przegnie.![]()
Co to jest wsm?Wsm to różne.
Material girl?Nie lubię i nie uczestniczę (oprócz 1) w takich w których mi nie płacą.
Jak to jest, że wirtualnie jesteś taka "napalona", a w realu już nie?
Czaję o co w tym chodzi, to była taka niewinna przypierdolka uwzględniająca trochę logiki.Używam tego powiedzenia, bo wszystkie rude z którymi miałem do czynienia były świetne w łóżku. Wszystkie dwie tak dokładnie, więc sentyment robi swoje.
Bycie dziewicą nie przeszkadza w byciu e-prostytutką, więc nie wykluczone, że @Karotka mimo braku doświadczenia we współżyciu potrafi rozłożyć nogi przed kamerką i pokazać ładnie i zmysłowoFaceci płacą ci za cyber, chociaż nawet się nie całowałas i jesteś dziewicą?
Nie powiedziałam że jestem na kamerkachpotrafi rozłożyć nogi przed kamerką
Ja nie raz pisałam z kimś do rana... może nie fabuła, ale zadawaliśmy sobie wzajemnie pytania, opisywali fantazje.... rozmowa się bardzo kleiła... dziś chyba ciężko by było na czatach znaleźć kogoś do takich rozmówOj pamiętam do dziś niesamowite fabuły ciągnące się tygodniami jak siedzialem na czaterii całe noce. Do dziś czasem tam jestem ale znaleźć kogoś wartościowego trudno. A lubie się rozpisać. Dialogi, satysfakcjonująca obie strony fabuła, opisy, inne osoby w fabule (odgrywane przez nas oczywiście)… ah aż się rozmarzyłem. A pisałem i realne i fantasy. Klasyczne życie i takie sadomaso. Relacje romantyczne i ukierunkowane na dominację. Kryminały i inne. Aż się przypomina zmęczenie po nieprzespanej nocy
Parę razy brałem udział w paroosobowej fabule ale powyżej 3 osób jest to nieefektywne
Ja to się chyba ogólnie starzeje, jak na imprezę to 23 do domku i spać. Ale dla ekscytującej rozmowy nie moglbym zasnąć. Chciałbym dowiedzieć się co bedzieJa nie raz pisałam z kimś do rana... może nie fabuła, ale zadawaliśmy sobie wzajemnie pytania, opisywali fantazje.... rozmowa się bardzo kleiła... dziś chyba ciężko by było na czatach znaleźć kogoś do takich rozmów
O tak, dwadzieścia lat temu zdarzały się całonocne sesje z dziewczynami na czatach. Dziewczyny bardziej chętne do rozmów, nikt im namiętnie nie wysyłał zdjęć swojego Benka... całkiem inna atmosfera jak teraz. Kiedyś to było można by rzec.Ja nie raz pisałam z kimś do rana... może nie fabuła, ale zadawaliśmy sobie wzajemnie pytania, opisywali fantazje.... rozmowa się bardzo kleiła... dziś chyba ciężko by było na czatach znaleźć kogoś do takich rozmów
Myślę że wynikało to przede wszystkim z tego, że w wielu miejscach było to fizycznie niemożliwe, a przez to wiele rzeczy zostało zostawione wyobraźni, która tak naprawdę potęgowała klimatO tak, dwadzieścia lat temu zdarzały się całonocne sesje z dziewczynami na czatach. Dziewczyny bardziej chętne do rozmów, nikt im namiętnie nie wysyłał zdjęć swojego Benka... całkiem inna atmosfera jak teraz. Kiedyś to było można by rzec.
Ja miałem doświadczenia ze wspólnym pisaniem opowiadań do późnych godzin, co było naprawdę wciągające. Niemniej jednak też myślę, że ogólniejsza rozmowa zwiększa późniejszą satysfakcję, człowiek bardziej chce się wkręcić. Super też jest mieszanie podniecenia z życiem codziennym, dostanie nagłego zadania np w czasie pracy, mmm marzenieJa nie raz pisałam z kimś do rana... może nie fabuła, ale zadawaliśmy sobie wzajemnie pytania, opisywali fantazje.... rozmowa się bardzo kleiła... dziś chyba ciężko by było na czatach znaleźć kogoś do takich rozmów
Chcesz mogę podesłać ci swoje nagie zdjęciaJa tez lubię zerknąć na fotki w necie, czy nawet tutaj w wątku kutasowym, ale taki wysyłanie mi przez kogoś zdjęcia niczym nie różni się od odpadania fotek w necie. A najbardziej mnie śmieszy jak ktoś wysyła kutasa i pisze "jesteś mokra"?![]()
![]()
Zupełnie czym innym jest pikantna rozmowa, czy cyberek z kimś z kim mam jakąś relację, kto mnie pociąga.
Najchętniej jeśli są to osoby z którymi znam się w realu![]()
Widziałam już twojego rudego kulfona ze stulejką... masz go na profilowymChcesz mogę podesłać ci swoje nagie zdjęcia
Więcej mójch nagich zdjęć zobaczysz" moje nagie zdjęcia"w galerii zdjęcia erotyczne mężczyzn hot jpg zdjęcia zamieszczam od 2016 roku zapraszam do oglądania miłej zabawy może dodasz jakiś kometarzWidziałam już twojego rudego kulfona ze stulejką... masz go na profilowym![]()
Dziękuję, ale nieWięcej mójch nagich zdjęć zobaczysz" moje nagie zdjęcia"w galerii zdjęcia erotyczne mężczyzn hot jpg zdjęcia zamieszczam od 2016 roku zapraszam do oglądania miłej zabawy może dodasz jakiś kometarz
Podziwiam jak ktoś chce tak zachęcić kobietę, chyba nie znam żadnej której to się podoba. Co innego jak wcześniej zbudujesz atmosferę...Chcesz mogę podesłać ci swoje nagie zdjęcia