• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Cuckold

Mężczyzna

Gracjaneczek

Cichy Podglądacz
Cześć! Mam pytanie skierowane do Pań i Panów będących w tego typu związku lub po prostu posiadających taki fetysz/fantazje.
Kiedy odkryliście swoją fantazję? Skąd to się wzięło? Zrodziło się nagle, zrodziło się pod namową partnera lub jakaś sytuacja się do tego przyczyniła?
Sam fantazjuje o byciu w takim związku, w moim przypadku tego typu upodobania, zrodziły się gdy przyłapałem moją już byłą dziewczynę na zdradzie. Wtedy byłem niemiłosiernie wściekły i załamany, dopiero po czasie odkryłem że w sumie by mi to nie przeszkadzało a nawet by mnie to podniecało gdybym był zdradzany.

Mężczyzna

cuckoldman

Biegły Uwodziciel
U nas zaczęło się zupełnie przypadkowo dawno temu podczas naszej zabawy plenerowej byliśmy podglądani, zorientowałem się i powiedziałem o tym partnerce, ogólnie stwierdziliśmy ,że nas to podnieca jak ktoś nas obserwuje, więc postanowiliśmy zorganizować takie spotkanie typu live sex dla obserwatora w hotelu,
Tak w skrócie to był początek przygody z układem 2m 1k, czy cuckold,

Mężczyzna

obywatel

Cichy Podglądacz
U mnie bardzo podobnie. Kiedyś byłem z dziewczyną, która była bardzo otwarta na sejs. Pierwsza, z którą zacząłem mówić na poważnie o fantazjach. Jedną ze wspólnych fantazji był seks w plenerze. Po wielu próbach w różnych ukradkowych miejscach w końcu chcieliśmy spróbować w szczerym polu, na dużej otwartej przestrzeni. Nie tak jak wcześniej nocą, żeby nikt nie mógł zobaczyć, ale w dzień, żeby ktoś mógł podglądać. Założenie było takie, że będziemy i tak wszystko widzieć z daleka i nikt nas nie zobaczy, a to że nas podglada ktoś, pozostanie fantazją. Ale wyszło inaczej. Pewien mieszkaniec pobliskiej wsi widział wszystko bardzo szczegółowo, choć my go nie. Dopiero po wszystkim. A był blisko. Ja po prostu podciągnąłem i zapiąłem spodnie. Ona była całkiem naga. I taka naga podeszła do niego schowanego za drzewem. Stał osłupiały, ja też. Ona gapiła się na niego i to wale nie na twarz. Potem opowiedziała mi jak się czuła i co miała w głowie. Kiedy tego słuchałem, zacząłem ją rżnąć. Oboje doszliśmy bardzo szybko i już wiedzieliśmy, że mamy nową fantazję.

Mężczyzna

cuckoldman

Biegły Uwodziciel
No dobra, ale gdzie w Waszych historiach ject cuckold?
Tak jak wcześniej napisałem, te organizowane przez nas pokazy na żywo finalnie zamieniły się w układ 2m 1k lub cuckold to już zależy na co mieliśmy ochotę na spotkaniu, czy ja uczestniczyłem czy też byłem tylko obserwatorem bezpośrednim

Mężczyzna

cuckoldman

Biegły Uwodziciel
Dalej pytam gdzie cuckold. 2m 1k to nie cuckold.
Jeżeli spotykamy się w 3, ja i moja partnerka plus 3 osoba w postaci dodatkowego mężczyzny, i oni uprawiają seks na moich oczach, gdzie ja jestem tylko tego obserwatorem i nie uczestniczę czynnie w tym spotkaniu to jak to nazwać ?

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
No to w takim razie gdzie tu 2m 1k? Albo cuckold albo 2m 1k, czyli trójkąt.
No chyba, że Ci żonę posuwa dwóch kolesi naraz na Twoich oczach to wówczas masz kombo: i cuckold i 2m 1k :-D

Mężczyzna

obywatel

Cichy Podglądacz
A czym dla was jest cuckold? Jeżeli facet przy swojej kobiecie bzyka inną, to jest to jego dominacja, a jej poniżenie, czy raczej jej dominacja, bo to teatr urządzony dla niej, a jej facet jest tylko aktorem? I w drugą stronę, jak jakiś facet przy was posuwa waszą kobietę. Czy w ogóle patrzcie na to w kategoriach dominacji?

Mężczyzna

cuckoldman

Biegły Uwodziciel
A czym dla was jest cuckold? Jeżeli facet przy swojej kobiecie bzyka inną, to jest to jego dominacja, a jej poniżenie, czy raczej jej dominacja, bo to teatr urządzony dla niej, a jej facet jest tylko aktorem? I w drugą stronę, jak jakiś facet przy was posuwa waszą kobietę. Czy w ogóle patrzcie na to w kategoriach dominacji?
Ja np nie, bo to ,że inny facet bzyka moja partnerkę przy mnie nie oznacza ,ze ja czuje się zdominowany albo gorszy, czy że jej nie potrafię zaspokoić... Na tych spotkaniach nasz kolega dobrze wie ,że ja tu ustalam wszystkie zasady, dobrze wie co można, czego nie, kategoryczny zakaz spuszczania się w cipkę, wie ,że tego nie może i nawet nie próbuje, ile razy ja np nie uczestniczę czynnie w spotkaniu tylko podziwiam i niby jestem tym gorszym w tej rozgrywce, bio on ją rucha na moich oczach ale tak finalnie rocka jestem szefem i on dobrze o tym wie ...

Mężczyzna

Gracjaneczek

Cichy Podglądacz
Ogólnie lubię być dominowany i poniżany, w kwestii cuckolda chce być zdominowany przez obu. To moja partnerka ma mieć najwięcej do powiedzenia w tej kwestii, jej kochanek to tylko jej kochanek. Ja po prostu w tym momencie chce sie poczuć calkowicie na najniższym szczeblu.

• Like
Reactions: Mtb
Mężczyzna

Nietypowy12

Cichy Podglądacz
Wcześniej rozmawialiśmy o temacie w ramach ludzkiej ciekawości. Nasza historia rozpoczeła się na wspólnym urlopie w Londynie. Podczas wspólnego wyjścia do klubu moja żona seksownie ubrana przykuwała uwagę wielu mężczyzn. W końcu jeden odważył się zagadać i tak bawili się wspólnie pół nocy na parkiecie. Romantyzmu wiele tu nie będzie tak jak chciała przeleciał ją w kiblu, mi po wszystkim pokazała rozerwane rajstopy i tak rozpoczeła się nasza przygoda hotwife..