• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Cuckold

Mężczyzna

Gracjaneczek

Cichy Podglądacz
Cześć! Mam pytanie skierowane do Pań i Panów będących w tego typu związku lub po prostu posiadających taki fetysz/fantazje.
Kiedy odkryliście swoją fantazję? Skąd to się wzięło? Zrodziło się nagle, zrodziło się pod namową partnera lub jakaś sytuacja się do tego przyczyniła?
Sam fantazjuje o byciu w takim związku, w moim przypadku tego typu upodobania, zrodziły się gdy przyłapałem moją już byłą dziewczynę na zdradzie. Wtedy byłem niemiłosiernie wściekły i załamany, dopiero po czasie odkryłem że w sumie by mi to nie przeszkadzało a nawet by mnie to podniecało gdybym był zdradzany.

Mężczyzna

cuckoldman

Biegły Uwodziciel
U nas zaczęło się zupełnie przypadkowo dawno temu podczas naszej zabawy plenerowej byliśmy podglądani, zorientowałem się i powiedziałem o tym partnerce, ogólnie stwierdziliśmy ,że nas to podnieca jak ktoś nas obserwuje, więc postanowiliśmy zorganizować takie spotkanie typu live sex dla obserwatora w hotelu,
Tak w skrócie to był początek przygody z układem 2m 1k, czy cuckold,