• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Cuckold

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Stwierdził min, że chce wejść w otwarty związek, chce czegoś nowego, no i że akceptuje moje preferencje co do czarnych. Ja nie naciskam , po prostu czuję że on coś wobec mnie czuje ,inaczej też by się nie kontaktował.
Wygląda na to, że czuje, skoro ci proponuje lub sugeruje wejście taki układ.
A ty bierzesz pod uwagę taką możliwość? Mogłabyś z nim być w otwartym związku, ale nie uprawiać seksu z nim tylko z czarnymi, tak?

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Stwierdził min, że chce wejść w otwarty związek, chce czegoś nowego, no i że akceptuje moje preferencje co do czarnych.
Brzmi to bardzo obiecująco...
Ja nie naciskam , po prostu czuję że on coś wobec mnie czuje ,inaczej też by się nie kontaktował.
Może tak być...może również to być sposób na realizację fetyszy/fantazji...

Sam chciałbym być na jego miejscu ;)

Mężczyzna

Warszawiak82

Podrywacz
Moje zdanie o cuckoldzie jest raczej wyśrodkowane ale ostatnio odezwał się do mnie mój eks , kilka razy rozmawialiśmy i odnoszę wrażenie że chce wejść w relację tego typu. Wie jakie mam preferencje.
Tak zbierając razem Twoje wypowiedzi - czyli Twój eks proponuje Ci ponowne wejście w relację, ale bardziej w nieco innej formie, czyli związku otwartego lub wręcz FWB, tak?

Mężczyzna

Warszawiak82

Podrywacz
Masz 100% pewność, że nigdy Cię nie zdradzi? Wg mnie igrasz trochę z ogniem. Czemu chcesz dopuszczać innego faceta do waszych rytuałów ( rozbieranie, całowanie)?
Na 100% to Kopernik nie żyje. Nikt z nas nie wie co będzie jutro.

Motywy zdrady są różne ale jak tak patrzę na nas. Związkiem jesteśmy raczej bardzo zgodnym, oboje mamy spokojne i bardzo kompromisowe natury, jakieś różnice zdań się zdarzają ale nie zdarzyło nam się żeby któreś z nas choć raz podniosło głos, raczej wszystko staramy się przegadać. Powiedziałbym, że wręcz się nie kłócimy, więc zdrada/romans z powodu niedopasowania raczej odpada.

Innym motywem zdrady bywa niedopasowanie seksualne czy po iluś latach związku znużenie jednym partnerem i chęć spróbowania czegoś innego lub po prostu z kimś innym - i ten motyw u nas też raczej odpada. Życie seksualne powiedziałbym mamy raczej hiper urozmaicone i mówię tu tylko o seksie między nami.

Pozdrów ją ode mnie 😁😉 Nie znam jej, ale zaczynam lubić 😉
Wyobrażam sobie, że ogólnie to fajna z was para, choć podejmujecie ryzykowne zachowania.

Mówiłeś jej o tym. Opisujesz z nią związek jakbyście nie mieli przed sobą tajemnic.

Miło to słyszeć i też mam takie poczucie. Tak, nie ma u nas tematów tabu. Rozwijając poprzedni akapit, znużenie jednym partnerem jako motyw zdrady też u nas odpada, bo dzięki, od święta ale jednak, doznaniom z kimś innym nie dojdzie u nas do zmęczenia materiału. Każde takie spotkanie nasycało nas na wiele miesięcy.

A chciała kiedyś czegoś więcej, czy to zawsze była twoja inicjatywą? Zwykle jest uległa?

I rzeczywiście, dzięki przebytej drodze i etapowi na jakim jesteśmy potrafimy ze sobą rozmawiać w turbo otwarty sposób. Tym samym tonem mogę ją zapytać jak jej było i jakie miała doznania przy jakiś naszych zabawach, gdy np. bawiliśmy się dildo, jak i o doznania jak jej było jak wchodził w nią masażysta. I ona bez problemu mi odpowiada i opisuje jakie miała odczucia gdy się to działo.

Tak też było z jakimiś kolejnymi krokami. Gdy mieliśmy już jakieś doświadczenia za sobą powiedziałem jej, że chciałbym zobaczyć jak inny w nią wchodzi, czyli żeby uprawiała z kimś seks i dla niej to też okazała się podniecająca fantazja, którą po jakimś czasie zrealizowaliśmy. W większości to ja wychodzę z tego typu inicjatywą, ale jeśli dla niej okazuje się ona też podniecająca, to wpada w repertuar naszych fantazji i za jakiś czas się dzieje.

Choć fantazja (jeszcze nie zrealizowana) o dwóch fiutkach w cipce wyszła np. od niej i wiem że musi ją to bardzo kręcić, bo już kilka razy przy różnych okazjach o tym wspominała :).

Tak samo mówiłem jej, że chciałbym aby na takim spotkaniu miała orgazm i to też pozwoliło jej nabrać pewności, że nie ma z mojej strony ograniczeń co do tego do czego dochodzi na takim spotkaniu jeśli chodzi o jej doznania i na drugim masażu u naszego masażysty doszła w trakcie jego pieszczot :).

Zatem tak, mówiłem jej też o tych fantazjach żeby się z kimś całowała, albo żeby na moich oczach zabawiała się z dwoma. Póki co ona o tym wie, ale nie było gdzie tego zrealizować.

A anala z innym kiedyś robiła?
I tego też nie robiła z nikim innym poza mną. Zresztą mówiła, że by nie chciała. Dla niej anal jest chyba nieco bardziej intymny i komfortowo w tym czuje się tylko ze mną.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Ty tak serio, czy jaja sobie robisz?
Potrafię wyciągać proste wnioski z lektury forum.

Kto wzbudza większy zachwyt na forum niż nimfomanki? Nikt.
Jaki temat inny niż cuckold bardziej kręci facetów na forum? Żaden. No może seks z czarnym.
Lubię patrzeć jak czarny kutas obraca białe kobiety. Ot cała zagadka. Pisałem o tym dość szczegółowo w temacie o czarnych, który założyłem
Nie tylko Ty lubisz na to patrzeć. Wielu innych facetów z tego forum również to lubi. Tu panuje kult pały.

Cuckoldressa QoS w klimacie ultimate cuckold byłaby spełnieniem marzeń rogaczy. I innych Polaków również.

A poniżej zamieszczam ideał seksualny tego forum w formie emotikonów:
🤴🏿+👱🏻‍♀️+🤴🏿 A płaci za to👱🏻 🇵🇱

Nie wiem czy udźwignę taką odpowiedzialność.

Hmmm, wykazałaś się już determinacją, broniąc swoich przekonań. Wierzysz w słuszność tego, co jest motorem twoich działań.

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Potrafię wyciągać proste wnioski z lektury forum.

Kto wzbudza większy zachwyt na forum niż nimfomanki? Nikt.
Jaki temat inny niż cuckold bardziej kręci facetów na forum? Żaden. No może seks z czarnym.
Hahaha...A ty chyba też jesteś facetem, czyli rozumiem że Ciebie też kręci 😉

Powiem tak...Kręcą tematy, które są kontrowersyjne. Tam najczęściej dochodzi do konfrontacji myśli i sporów. One angażują emocje, a te są motorem ludzkich działań. To, że ja lubię podkręcać towarzystwo i prowokować, to już inna sprawa 😉
Pisanie tu to ciekawy eksperyment psychologiczno- socjologiczny.

Nie tylko Ty lubisz na to patrzeć. Wielu innych facetów z tego forum również to lubi. Tu panuje kult pały.
A ty stroiczku lubisz? Kult pały panuje tu tylko za zgodą zgodą zainteresowanych ( kobiet i mężczyzn) 😁😆
Cuckoldressa QoS w klimacie ultimate cuckold byłaby spełnieniem marzeń rogaczy. I innych Polaków również.
Hahaha...A twoim? Stawiasz dużo hipotez o całych grupach społecznych, a co podnieca stroiczka?
A poniżej zamieszczam ideał seksualny tego forum w formie emotikonów:
🤴🏿+👱🏻‍♀️+🤴🏿 A płaci za to👱🏻 🇵🇱
No ale przed chwilą sam stwierdziłeś, że Polacy chcą takiego układu. No to płacą za tą usługę. To chyba fair? Nie ma nic za darmo 😆

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Hahaha...A twoim? Stawiasz dużo hipotez o całych grupach społecznych, a co podnieca stroiczka?
To nie hipoteza, a obserwacja, że hiperseksualne hotki wzbudzają zachwyt na forum.
Podniecały mnie zdjęcia z Color Cłimax i jeszcze z jednego niemieckiego wydawnictwa, którego nazwy nie pamiętam, jak również filmy puszczane na kanale Euorotica. Nie było tam zdjęć i filmików cuckold, jestem tak stary
Współcześnie mam nieciekawą pracę, która wypełnia moje nieciekawe życie, nie ma już miejsca na podnietę. Nie nadaje się na rogacza, ani na byczka.
Nie musi kręcić mnie cuckold, abym wiedział, ze tak bawią się wspaniali ludzie.

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
To nie hipoteza, a obserwacja, że hiperseksualne hotki wzbudzają zachwyt na forum.
Podniecały mnie zdjęcia z Color Cłimax i jeszcze z jednego niemieckiego wydawnictwa, którego nazwy nie pamiętam, jak również filmy puszczane na kanale Euorotica. Nie było tam zdjęć i filmików cuckold, jestem tak stary
Współcześnie mam nieciekawą pracę, która wypełnia moje nieciekawe życie, nie ma już miejsca na podnietę. Nie nadaje się na rogacza, ani na byczka.
Nie musi kręcić mnie cuckold, abym wiedział, ze tak bawią się wspaniali ludzie.
Hehehe.... Tak...Mamy " Nowy, wspaniały świat" na którym żyją wspaniali ludzie 😁
Czasem odnoszę wrażenie, że piszesz z dużą dawką ironii.