• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Cuckold

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Be cool :cool:. Przejmujesz się opinią jakieś hipokrytki z kryminału, która tutaj mści się za swoje smutne życie.

Laska płynnie dostosowuje wymyślane przez siebie definicje, aby samej nie podpaść pod bycie dewiantką. Przy całości prezentowanych tutaj poglądach, nie robi jej problemu np. wstawianie zdjęć tyłka pod ocenę innych.

To jest zwykła forumowa furiatka, której motywy chyba właśnie rozgryźliśmy ;).

A ja myślę, że jeśli w ogóle, to nie za dużo i jesteśmy gdzieś w okolicy opisu osoby Bazarówa2000.
Brało detektywie łączykropku, rozgryzłeś mnie 😂 ty to mądrość chyba wyssałeś z mlekiem ojca.
Forumowa furiatka z kryminalną przeszłością i konkubentem w więzieniu. No i z nieszczęśliwym życiem.

Bez problemu podałabym poważne i wiarygodne źródła mojej tezy, że cuckold to dewiacja i zaburzenie psychiczne, ale tak bardzo się tego domagasz, że bawi mnie nie podawanie ich... a ciebie to tak wkurza, że zaczynasz się miotać, wyzywać... no nie trzymasz ciśnienia jelonku.

Mężczyzna

Warszawiak82

Podrywacz
Ona w ogóle wie, że godzinami przesiadujesz na tym forum? 😁😉😝 Wie co tu piszesz? 😉
Ano, za dużo. Przyszedłem tu w nadziei znalezienia przestrzeni gdzie można pogadać o swoich preferencjach i zachwianiach w seksie, bez bycia ocenianym. No niestety Bazarówa2000 lub Penitencjariuszka2000 niszczy skutecznie każdy wątek który wedle jej kryteriów jest dewiacją. Żałuję czasu zmarnowanego na pyskówki, które są zwykłym marnowaniem czasu i nic nie wnoszą do tematu dyskusji na jaki chciało się pogadać.

Wydajesz się być elokwentnym i inteligentnym gościem. Ciekawi mnie na co maksymalnie zgodziłbyś się w kwestii cuckolda. Jak daleko byś się posunął? Gdzie postawiłbyś granice? Ile dałbyś zrobić swojej żonie?
Co powiedziałbyś gdyby żona chciała bzyknąć nie jednego, a kilku facetów? 😉
Albo kilku czarnych? 😉
Naszą wspólną granicą jest to, że w takich spotkaniach mamy uczestniczyć razem. To ma być nadal nasz seks, w którym uczestniczymy wspólnie. A już totalnie niedopuszczalne jest, aby robić coś za plecami drugiej osoby, bo to byłyby zwykła zdrada. I tak, nawet seks z kimś innym jeśli jest na spotkaniu w którym uczestniczymy świadomie razem, nie jest dla nas zdradą, ale całowanie czy macanki z kimś innym bez wiedzy drugiego z nas byłyby już zdradą.

Inna granica, ale wynikająca bardziej z rozsądku, to seks bez zabezpieczenia. To ma być dla nas przyjemność, a nie powód do późniejszych stresów.

A poza tym, ja nie mam żadnych granic. My ze sobą w seksie, to poza scat który nas nie kręci, robiliśmy praktycznie wszystko. Mamy sami ze sobą bardzo udane i urozmaicone życie seksualne. Nie mam więc jakiejś granicy, żeby ona z innym nie robiła czegoś czego ze mną nie chciała, np. anal czy oral do końca, bo u nas to wszystko już było. Jej wytryski w czasie seksu też były.

Ale gdyby chciała coś więcej, nie miałbym problemu. Chodzi np. o to, że te nasze spotkania zawsze przebiegały tak, że ja na jakimś etapie dołączałem się do tych zabaw. Pierwszy i drugi masaż erotyczny skończył się tak, że oboje byliśmy tym wszystkim tak podnieceni, że wskoczyłem na stół do masażu i zaczęliśmy się bzykać, a ona ustami pieściła masażystę. W kolejnych powstrzymywałem się od tego, żeby właśnie nie wkraczać za bardzo, żeby dać jej możliwość czerpania przyjemności od masażysty, ale i tak na koniec ona będąc masowana, mnie pieściła ustami albo ręką.

Dlatego właśnie pisałem Ci nie raz, że ten nasz cuckold, to nie jest taki książkowy cuckold ze zdominowanym rogaczem i hotką zabawiającą się na swoich warunkach z byczkiem, tylko w miarę rozwoju spotkania zmieniało się to w niemal lub zupełnie pełny trójkąt.

No i co do granic. Ona np. nie chce się całować z kimś innym. A ja np. chciałbym zorganizować takie spotkanie, że to ja jestem z boku, a ona z tym innym zachowuje się jak ze mną, czyli w miarę rozwoju spotkania przytula, całuje, powoli się do siebie dobierają, on ją rozbiera. Nie miałbym z tym problemu.

Tak samo chciałbym zobaczyć ją jak bawi się z dwoma, jak ją dominują, a ja tylko patrzę.

A, no i może mamy jeszcze jedną granicę. Żeby to był dodatek do naszego seksu i żeby go nie przytłoczył. To ma być od święta, raz na jakiś czas, tak samo jak między nami na co dzień jest klasyczny seks bo to on jest najfajniejszy, a jakieś inne formy seksu raz na jakiś czas w ramach pieprznego urozmaicenia.

Mężczyzna

Warszawiak82

Podrywacz
Aby uciąć tą nudnawą pyskówkę gdzie Bazarówa2000 nazywa cuckold dewiacją, tylko jakoś cały czas nie wychodzi jej znalezienie wiarygodnego źródła które by to potwierdzało, zapytałem za nią Chata GPT "czy cuckold jest dewiacją?". Fakt Ai nie jest idealne i ma tendencje do halucynacji, ale jednak generuje odpowiedzi bazując ogromnej ilości danych na których została nauczona.

Jeśli ktoś ma inne dane, zawsze może je tutaj wkleić....tyle że nie źródeł mówiących co innego ;).

Krótka odpowiedź: nie, cuckold nie jest uznawany za „dewiację” w sensie medycznym czy psychiatrycznym, o ile odbywa się za zgodą wszystkich stron i nie powoduje cierpienia ani szkody.

Dłuższe wyjaśnienie:

🔹 Co oznacza „dewiacja”?​

Współczesna seksuologia nie używa już terminu „dewiacja”, bo ma on silnie oceniający i stygmatyzujący charakter. Zamiast tego stosuje się pojęcie parafilii.

🔹 Kiedy mówimy o parafilii?​

O parafilii mówimy wtedy, gdy:

• preferencja seksualna powoduje cierpienie u osoby, która jej doświadcza, lub
  • prowadzi do krzywdzenia innych, albo odbywa się bez zgody.

Jeśli coś dzieje się w pełni dobrowolnie i za zgodą wszystkich, nie jest uznawane za zaburzenie.

🔹 A cuckolding?​

Cuckolding to forma relacji lub fantazji seksualnej, w której jedna osoba czerpie podniecenie z tego, że jej partner/partnerka uprawia seks z kimś innym.
W literaturze seksuologicznej traktuje się to jako typ konsensualnego non-monogamicznego scenariusza lub fantazji seksualnej — nie jako zaburzenie.

🔹 Kiedy może wymagać wsparcia?​

Jeśli ta preferencja:

• wywołuje dyskomfort, niepokój,
  • prowadzi do konfliktów,
  • dzieje się bez pełnej zgody,

— wtedy warto porozmawiać z seksuologiem lub terapeutą.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Co powiedziałbyś gdyby żona chciała bzyknąć nie jednego, a kilku facetów? 😉
Albo kilku czarnych?
Twoja fascynacja seksem kobiet z czarnymi jest dla mnie zagadką...
Ja, podobnie jak większość ludzi preferuję tradycyjny model małżeństwa z szacunkiem, miłością, wiernością.
Anachronicny model małżeństwa monogamicznego ustępuje miejsca nowoczesnemu modelowi małżeństwom z hotką i rogaczem.

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Twoja fascynacja seksem kobiet z czarnymi jest dla mnie zagadką...
No ale jaka w tym zagadka?
Lubię patrzeć jak czarny kutas obraca białe kobiety. Ot cała zagadka. Pisałem o tym dość szczegółowo w temacie o czarnych, który założyłem.
Anachronicny model małżeństwa monogamicznego ustępuje miejsca nowoczesnemu modelowi małżeństwom z hotką i rogaczem.
Hehe... Brzmi tak jak beznamiętny opis AI 😁

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Aby uciąć tą nudnawą pyskówkę gdzie Bazarówa2000 nazywa cuckold dewiacją, tylko jakoś cały czas nie wychodzi jej znalezienie wiarygodnego źródła które by to potwierdzało, zapytałem za nią Chata GPT "czy cuckold jest dewiacją?". Fakt Ai nie jest idealne i ma tendencje do halucynacji, ale jednak generuje odpowiedzi bazując ogromnej ilości danych na których została nauczona.

Jeśli ktoś ma inne dane, zawsze może je tutaj wkleić....tyle że nie źródeł mówiących co innego ;).
Hmmm...Wiesz, że mam do cuckoldu ambiwalentny stosunek, więc nie odbieraj tego jako atak, lecz jak stawianie wątpliwości.
Wg mnie, jest to rodzaj jakiegoś zachowania conajmniej abnormalnego, w tym sensie, że nawet jeśli medycznie czy psychiatrycznie jest ok, to łamie przyjęte w naszym społeczeństwie normy kulturowe. A mianowicie przynajmniej 3:
1. Kochająca się para nie dopuszcza kogoś trzeciego do seksu między sobą
2. Nawet jeśli jedna osoba dopuści, to nie dochodzi do tego na oczach, za wiedzą i za zgodą partnera ( to tzw tradycyjna zdrada, która jest odbierana przez większość jako coś negatywnego)
3. Partner nie czerpie z tego przyjemności

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Ano, za dużo. Przyszedłem tu w nadziei znalezienia przestrzeni gdzie można pogadać o swoich preferencjach i zachwianiach w seksie, bez bycia ocenianym. No niestety Bazarówa2000 lub Penitencjariuszka2000 niszczy skutecznie każdy wątek który wedle jej kryteriów jest dewiacją. Żałuję czasu zmarnowanego na pyskówki, które są zwykłym marnowaniem czasu i nic nie wnoszą do tematu dyskusji na jaki chciało się pogadać.
To tylko 1 osoba. Zniesiesz to. Głową do góry.
Ja mam taką fantazję teraz, że Ty mimo wszystko gdzieś podskórnie lubisz z nią gadać, bo dużo czasu jej poświęcasz. Dużo jej chcesz wytłumaczyć, a ona knąbrna i zła nie chce się słuchać.
Czyżby kręciły Cię trochę takie bardziej niegrzeczne kobitki?
Chciałbyś ją jakoś za to ukarać? No przyznaj się No 😁😉
Idę o zakład, że ją to może kręcić. Wg mnie jest inteligentna i zdaje sobie sprawę z tego co robi. Bawi się naszą złością. Ja uważam, że to przynajmniej zasługuje na soczystego klapsa na goły tyłek. Nawet do czerwonosci. 😁😉 Trzeba jej pokazać kto tu rządzi. Ona gardzi słabymi. Pamiętaj o tym 😆😉
Naszą wspólną granicą jest to, że w takich spotkaniach mamy uczestniczyć razem. To ma być nadal nasz seks, w którym uczestniczymy wspólnie.
Ok. To ma sens.
A już totalnie niedopuszczalne jest, aby robić coś za plecami drugiej osoby, bo to byłyby zwykła zdrada. I tak, nawet seks z kimś innym jeśli jest na spotkaniu w którym uczestniczymy świadomie razem, nie jest dla nas zdradą, ale całowanie czy macanki z kimś innym bez wiedzy drugiego z nas byłyby już zdradą.
Ok.
Inna granica, ale wynikająca bardziej z rozsądku, to seks bez zabezpieczenia. To ma być dla nas przyjemność, a nie powód do późniejszych stresów.
Ok.
A poza tym, ja nie mam żadnych granic. My ze sobą w seksie, to poza scat który nas nie kręci, robiliśmy praktycznie wszystko. Mamy sami ze sobą bardzo udane i urozmaicone życie seksualne. Nie mam więc jakiejś granicy, żeby ona z innym nie robiła czegoś czego ze mną nie chciała, np. anal czy oral do końca, bo u nas to wszystko już było. Jej wytryski w czasie seksu też były.
Co ona robi kiedy ty tu spędzasz tak dużo czasu? 😉
Pozdrów ją ode mnie 😁😉 Nie znam jej, ale zaczynam lubić 😉
Wyobrażam sobie, że ogólnie to fajna z was para, choć podejmujecie ryzykowne zachowania.
Ale gdyby chciała coś więcej, nie miałbym problemu. Chodzi np. o to, że te nasze spotkania zawsze przebiegały tak, że ja na jakimś etapie dołączałem się do tych zabaw. Pierwszy i drugi masaż erotyczny skończył się tak, że oboje byliśmy tym wszystkim tak podnieceni, że wskoczyłem na stół do masażu i zaczęliśmy się bzykać, a ona ustami pieściła masażystę. W kolejnych powstrzymywałem się od tego, żeby właśnie nie wkraczać za bardzo, żeby dać jej możliwość czerpania przyjemności od masażysty, ale i tak na koniec ona będąc masowana, mnie pieściła ustami albo ręką.
A chciała kiedyś czegoś więcej, czy to zawsze była twoja inicjatywą? Zwykle jest uległa?

Dlatego właśnie pisałem Ci nie raz, że ten nasz cuckold, to nie jest taki książkowy cuckold ze zdominowanym rogaczem i hotką zabawiającą się na swoich warunkach z byczkiem, tylko w miarę rozwoju spotkania zmieniało się to w niemal lub zupełnie pełny trójkąt.
Ok, rozumiem. Ta wersja cuckoldu już bardziej do mnie przemawia, bo to taki trójkąt 2m+1k. Skoro faceci bawią się i marzą o trójkącie z 2 kobietami, to czemu kobieta nie może dostać czasem 2 facetów w prezencie ( mąż i ktoś jeszcze)
No i co do granic. Ona np. nie chce się całować z kimś innym. A ja np. chciałbym zorganizować takie spotkanie, że to ja jestem z boku, a ona z tym innym zachowuje się jak ze mną, czyli w miarę rozwoju spotkania przytula, całuje, powoli się do siebie dobierają, on ją rozbiera. Nie miałbym z tym problemu.
Ok, rozumiem. Nadal, z jednej strony, wydaje mi się to dziwne, że woli oddać komuś swoją cipkę do bzykania, a nie chce oddać ust ( nawet czysto symbolicznie- cipka jest sferą bardziej intymną, bo kobieta ją zasłania ubraniem, a usta zazwyczaj odsłonięte i przez to dostępne do szybkich aktywności, że tak powiem), ale z drugiej strony, rozumiem, że chce zostawić jakąś sferę aktywności seksualnej tylko dla was.

A anala z innym kiedyś robiła?

Masz 100% pewność, że nigdy Cię nie zdradzi? Wg mnie igrasz trochę z ogniem. Czemu chcesz dopuszczać innego faceta do waszych rytuałów ( rozbieranie, całowanie)?
Jesteś pewien, że nawet jeśli się na coś zgadza, co proponujesz, nigdy nie pojawi jej się myśl sprzeciwu?
Tak samo chciałbym zobaczyć ją jak bawi się z dwoma, jak ją dominują, a ja tylko patrzę.
Mówiłeś jej o tym. Opisujesz z nią związek jakbyście nie mieli przed sobą tajemnic.
A, no i może mamy jeszcze jedną granicę. Żeby to był dodatek do naszego seksu i żeby go nie przytłoczył. To ma być od święta, raz na jakiś czas, tak samo jak między nami na co dzień jest klasyczny seks bo to on jest najfajniejszy, a jakieś inne formy seksu raz na jakiś czas w ramach pieprznego urozmaicenia.
Ok. To ma sens. Też myślę, że lepiej aby to było tylko urozmaicenie od czasu do czasu.

Kobieta

Kataryna X

Podrywacz
Be cool :cool:. Przejmujesz się opinią jakieś hipokrytki z kryminału, która tutaj mści się za swoje smutne życie.

Laska płynnie dostosowuje wymyślane przez siebie definicje, aby samej nie podpaść pod bycie dewiantką. Przy całości prezentowanych tutaj poglądach, nie robi jej problemu np. wstawianie zdjęć tyłka pod ocenę innych.

To jest zwykła forumowa furiatka, której motywy chyba właśnie rozgryźliśmy ;).
Jej wulgarny sposób bycia, patologiczne wręcz chamstwo i nietolerancja, niewytłumaczalnie duże zaangażowanie w walkę z tematem który właściwie nie powinien jej obchodzić, to były poszlaki które jeszcze o niczym nie musiały świadczyć. Do całości brakowało tego elemenciku, który wiele wyjaśnia co do jej osoby.
(y)

Kobieta

Kataryna X

Podrywacz
Moje zdanie o cuckoldzie jest raczej wyśrodkowane ale ostatnio odezwał się do mnie mój eks , kilka razy rozmawialiśmy i odnoszę wrażenie że chce wejść w relację tego typu. Wie jakie mam preferencje.

Kobieta

Kataryna X

Podrywacz
No i co ty na to? Zgodzisz się?
Rozważam taki scenariusz. Nie ukrywam że się do tego przekonuję, stąd moje zainteresowanie tematem i tym jak to widzą faceci. Z eksem dogaduje się dobrze mimo burzliwego rozstania, na seks z nim nie mam ochoty , traktuję go jako przyjaciela. Najwyżej zapytam go wprost czego oczekuje bo ja z pewnych nawyków nie zrezygnuje na pewno.

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Rozważam taki scenariusz. Nie ukrywam że się do tego przekonuję, stąd moje zainteresowanie tematem i tym jak to widzą faceci. Z eksem dogaduje się dobrze mimo burzliwego rozstania, na seks z nim nie mam ochoty , traktuję go jako przyjaciela. Najwyżej zapytam go wprost czego oczekuje bo ja z pewnych nawyków nie zrezygnuje na pewno.
A w sumie dlaczego chciałabyś to zrobić?
Czyżbyś chciała mu coś udowodnić? Upokorzyć? Z litości bo tak bardzo o to prosi? A może czujesz, że jesteś mu coś winna?

A tak przy okazji, stroiczek, widzę, że bardzo podoba Ci się wypowiedź Kataryny. Czyżbyś był zwolennikiem cuckoldu? 😉 A może kręci Cię, że innych to kręci 😆😉

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Myślisz, że odpowie Ci merytorycznie?
W odróżnieniu od Ciebie, myślę, że tak
I co, dowiedziałeś się, czy domniemana żona Warszawiaka osiemdziesiątego drugiego wie, że przesiaduje tutaj i czy wie, co pisze?
Typ odpowiada tylko na te pytania, które są dla niego wygodne.

ME186AJ6_o.jpg

@Warszawiak82 przestań się odszczekiwać i wyzywać mnie to przestanę ci odpowiadać.

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
I co, dowiedziałeś się, czy domniemana żona Warszawiaka osiemdziesiątego drugiego wie, że przesiaduje tutaj i czy wie, co pisze?
Typ odpowiada tylko na te pytania, które są dla niego wygodne.
Magia... Odpowiedział. Daj już spokój. Jesteś ciekawa to sama zapytaj.
Mam wrażenie, że chcesz jak najwięcej dowiedzieć się o każdym uczestniku forum lub tych wybranych, o jego "słabościach", aby potem mieć na niego " haki". O mnie też zbierałaś i potem podsumowałaś mnie w rozmowie z pewnym panem. To było już dawno ale pamiętam to. Nie zareagowałem, bo nie zawsze trzeba reagować.
Sam Cię zaczepiam w rozmowach z innymi. Wiem, że to nie jest do końca fair. To wynik twoich zaczepek. Ty też chcesz skupić na sobie uwagę kontrowersyjnymi, często agresywnymi i pogardliwymi wypowiedziami.
Po co? Jesteś bystra. Stać Cię na więcej.
ME186AJ6_o.jpg

@Warszawiak82 przestań się odszczekiwać i wyzywać mnie to przestanę ci odpowiadać.
To jakiś gest na rozejm. Ok.

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Marcin 43 na pewno nie jest eunuchem, bo on podszedł do pani prostytutki. Czyli ma wigor.
Powiedział narrator 😆
@Kataryna X
Jeśli zostaniesz cuckoldressą QoS w klimacie ultimate, to ogłoszę Cię Królową Forum. A Królowej Forum inne Polki powinny składać hołd.
Hahaha...Ty to niezły gość jesteś 😆 Ty tak serio, czy jaja sobie robisz? 🤣 Czasem przyjmujesz taki ton wypowiedzi I nie dajesz emotikonów, że trudno to ocenić.

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Będę szczerze kibicował 😁