Ale to większość ma tylko fantazje a nie od razu realizację.No cóż, współczuję
Ja, podobnie jak większość ludzi preferuję tradycyjny model małżeństwa z szacunkiem, miłością, wiernością.

Ale to większość ma tylko fantazje a nie od razu realizację.No cóż, współczuję
Ja, podobnie jak większość ludzi preferuję tradycyjny model małżeństwa z szacunkiem, miłością, wiernością.
„Jeśli nie potrafisz wyjaśnić czegoś prosto, nie rozumiesz tego wystarczająco dobrze.”Te dwa zdania były nieco dłuższe,
Od pół roku zaczynasz, kiedy zaczniesz?Więc tym bardziej się zaczynam zastanawiać co jest nie tak z Twoim życiem
Mówi, że to fantaści koniobijcy?Ale to większość ma tylko fantazje a nie od razu realizację.
Duża część na pewnoMówi, że to fantaści koniobijcy?
Kurde...Ciacho....No nie mów, że Ty teżDuża część na pewno![]()
To jest prosto - nikt się Ciebie nie czepia za to co robisz a czego nie robisz w swoim życiu seksualnym.„Jeśli nie potrafisz wyjaśnić czegoś prosto, nie rozumiesz tego wystarczająco dobrze.”
Od pół roku zaczynasz, kiedy zaczniesz?
Ty wiesz, że te twoje niektóre określenia są nawet zabawneMówi, że to fantaści koniobijcy?
Nie sprawdzisz tegoKurde...Ciacho....No nie mów, że Ty też![]()
Tutaj raczej nie ma przypadkuAle chyba powoli mi się układa: frustracja + więzienny żargon + proste wulgarne słownictwo = konkubent siedzi?![]()
Ja myślę, że to szarpanie się z niektórymi osobami ją trochę podniecaTo jest prosto - nikt się Ciebie nie czepia za to co robisz a czego nie robisz w swoim życiu seksualnym.
Ale stopień Twojego bezinteresownie złośliwego zaangażowania w tą tematykę agresywny sposób wysławiania się, wręcz hejt, stawia pytanie co jest z Tobą nie tak. Co Ciebie tak boli, co ludzie robią w swoich czterech ścianach? Nie widziałem Twojego zaangażowania w wątki, które tutaj dotyczą zachowań moralnie wątpliwych, gdzie ktoś pisze o zdradzaniu. Wyżywasz się tu, gdzie ludzie po prostu się bawią tak jak ich to kręci i podnieca.
Ale chyba powoli mi się układa: frustracja + więzienny żargon + proste wulgarne słownictwo = konkubent siedzi?
Ty nie jesteś Magia2000, Ty jesteś Bazar2000.
No to sam sie przyznajNie sprawdzisz tego![]()
Też tak myślę, co nie zmienia kwestii, że to wskazuje na to, że coś jest z nią nie tak.Ja myślę, że to szarpanie się z niektórymi osobami ją trochę podnieca...No bo po co robić coś, co nie sprawia przyjemności? Czy to miałoby sens?
Taka moja hipoteza![]()
Spytaj @Magia2000 ale odpowiedź może Cię zabolećNo to sam sie przyznajCoś dziś robił pod kołderką o poranku?
![]()
Odpuść już. Piszesz o niej bardzo dużo. Nie zmienisz jej, a tylko dolewasz oliwy do ognia, wg mnie.Też tak myślę, co nie zmienia kwestii, że to wskazuje na to, że coś jest z nią nie tak.
Równie dobrze mogłaby się wykłócać w jakieś kwestie polityki socjalnej Zimbabwe - w takim samym stopniu ją to dotyczy co ten cały cuckold. Włazła w ten wątek, tylko po to aby obrażać, robić ferment i hejt? Jeśli samo to ją kręci, to sugeruje wizytę u psychologa i terapię.
Hahaha...O ty cwaniaczku.. .Tak myślisz?Spytaj @Magia2000 ale odpowiedź może Cię zaboleć![]()
Racja, z patologią się nie gada, bo to nie ma sensu. Trzeba dać jej przestrzeń, aby przemyślała swoje spierniczone życie, za które próbuje się na nas tutaj odgrywać.Hahaha...O ty cwaniaczku.. .Tak myślisz?Dawaj. No mów. Prawdziwy twardziel prawdy się nie boi
![]()
Dla @Magia2000 jesteśmy eunuchamiHahaha...O ty cwaniaczku.. .Tak myślisz?Dawaj. No mów. Prawdziwy twardziel prawdy się nie boi
![]()
Nikt tu normalny żargonem więziennym się nie posługuje,Dla @Magia2000 jesteśmy eunuchami![]()
Wydajesz się być elokwentnym i inteligentnym gościem. Ciekawi mnie na co maksymalnie zgodziłbyś się w kwestii cuckolda. Jak daleko byś się posunął? Gdzie postawiłbyś granice? Ile dałbyś zrobić swojej żonie?Też tak myślę, co nie zmienia kwestii, że to wskazuje na to, że coś jest z nią nie tak.
Równie dobrze mogłaby się wykłócać w jakieś kwestie polityki socjalnej Zimbabwe - w takim samym stopniu ją to dotyczy co ten cały cuckold. Włazła w ten wątek, tylko po to aby obrażać, robić ferment i hejt? Jeśli samo to ją kręci, to sugeruje wizytę u psychologa i terapię.
@Magia2000 vel Bazar2000 - no weź się przyznaj...za co i gdzie siedziałaś?
Hahaha.... Taaaa...Eunuchami i cuckoldami tudzież fantastami koniobijcamiDla @Magia2000 jesteśmy eunuchami![]()
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| R | Prawdziwe cuckold | Opowiadania erotyczne | 5 | |
|
|
Łódź Trójkąt/ Cuckold | Seks | 1 | |
|
|
Nowe oblicze mężczyzny – cuckold, uległość, lęk i potrzeba kontroli | Seks | 30 | |
| B | Cuckold czy to najlepsze doświadczenie ? | Fetysze i perwersje | 4 | |
| Ł | Cuckold | Ogłoszenia | 3 |