Rozumiem, czyli fantazje masz ale ich nie realizujesz czy ich nie masz ? Czy może zupełnie inne ? Współczuć nie trzebaNo cóż, współczuję
Ja, podobnie jak większość ludzi preferuję tradycyjny model małżeństwa z szacunkiem, miłością, wiernością.

Rozumiem, czyli fantazje masz ale ich nie realizujesz czy ich nie masz ? Czy może zupełnie inne ? Współczuć nie trzebaNo cóż, współczuję
Ja, podobnie jak większość ludzi preferuję tradycyjny model małżeństwa z szacunkiem, miłością, wiernością.
Ja widzę różnicę pomiędzy zabawą z koleżanką i kolegą a robieniem cuckolda z męża.Rozumiem, czyli fantazje masz ale ich nie realizujesz czy ich nie masz ? Czy może zupełnie inne ? Współczuć nie trzeba
Tak, tak. Jak Kali ukraść komuś krowę to dobrze, a jak Kalemu ktoś coś ukraść, to już źle. Można nawet powiedzieć, że to już dewiacjaJa widzę różnicę pomiędzy zabawą z koleżanką i kolegą a robieniem cuckolda z męża.
I po co ten kryminał tu jeszcze ?Ja widzę różnicę pomiędzy zabawą z koleżanką i kolegą a robieniem cuckolda z męża.
Wiesz, że w środowisku prawilnych ludzi jako cuckold jesteś na tym samym poziomie co peżot?
Zgadzam się w 100 procentach, zależy jak leży,Tak, tak. Jak Kali ukraść komuś krowę to dobrze, a jak Kalemu ktoś coś ukraść, to już źle. Można nawet powiedzieć, że to już dewiacja
Już dzieciom w podstawówce pokazuje się podwójną moralność jako powód do beki![]()
Tak, tak. Jak Kali ukraść komuś krowę to dobrze, a jak Kalemu ktoś coś ukraść, to już źle. Można nawet powiedzieć, że to już dewiacja
Już dzieciom w podstawówce pokazuje się podwójną moralność jako powód do beki![]()
Zaraz zaraz....Magia....A czy przypadkiem w takiej zabawie to ty nie stajesz się cuckoldem tylko w wersji żeńskiej?Ja widzę różnicę pomiędzy zabawą z koleżanką i kolegą a robieniem cuckolda z męża.
A po co ten żargon więzienny?Wiesz, że w środowisku prawilnych ludzi jako cuckold jesteś na tym samym poziomie co peżot?
Analogia z rodem z pupci, ale niech Ci będzie!Jest różnica, czy srasz w toalecie, czy srasz w salonie albo kuchni... wszystko ma swoje miejsce.
Takie otwarte te wasze umysły a jednocześnie takie ograniczone![]()
Kolego, glowa do góry. Jedna i drugaJa pierdole![]()
a może to ona będzie cuckoledem, albo on, albo wszyscy troje.... cuckoldy jako cuckold rozumieją wszystko: trójkąty, wymianę partnerów, wizytę u masażysty, wizytę u dentysty...Zaraz zaraz....Magia....A czy przypadkiem w takiej zabawie to ty nie stajesz się cuckoldem tylko w wersji żeńskiej?Przecież on ta twoją koleżankę będzie " bolcował" ( używając twojego języka) na twoich oczach. Kręci Cię to ??
Jeśli ty fantazjujesz o seksie ze swoim facetem i koleżanką, to ty będziesz cuckoldem, bo to twój facet... Koleżanka jest tą obcą/ trzecią w tym układzie. Koleżanką będzie posuwać Ci faceta, a on ją, tak jak bull żonkę cuckolda.a może to ona będzie cuckoledem, albo on, albo wszyscy troje.... cuckoldy jako cuckold rozumieją wszystko: trójkąty, wymianę partnerów, wizytę u masażysty, wizytę u dentysty...
Ale najlepszy jest dla mnie argument "bo ona miała innego kiedyś w przeszłości, przed tobą![]()
![]()
Idę po popcorn![]()
Cuckold to forma trójkątu, gdzie jedna osoba z pary jest bierna. Tak czy nie? W pewnym sensie zatem z tymi trójkątami czy wymianą partnerów wcale nie odbiegają daleko od prawdy.a może to ona będzie cuckoledem, albo on, albo wszyscy troje.... cuckoldy jako cuckold rozumieją wszystko: trójkąty, wymianę partnerów, wizytę u masażysty, wizytę u dentysty...
Tak, ok, do mnie ten argument też nie przemawia.Ale najlepszy jest dla mnie argument "bo ona miała innego kiedyś w przeszłości, przed tobą![]()
![]()
Idę po popcorn![]()
Lub wysokie libido partnerki...Są też argumenty "niepodważalne" przemawiające za cuckoldem np. mikro penis albo impotencja a przy okazji facet zaradny, zdecydowany, pomocny, kochający, pogodny itd.
Warszawiak82 napisał:
Nikt z wypowiadających się o cuckold nie twierdził, że coś jest z Tobą lub Twoim związkiem nie tak,Warszawiak82 napisał:
Bo na serio zastanawiam się, co jest z Twoim życiem nie tak
![]()
Nie słyszałem żeby ktoś Ciebie oceniał za to co robisz lub czego nie robisz w swoim życiu seksualnym. Nikt z wypowiadających się o cuckold nie twierdził, że coś jest z Tobą lub Twoim związkiem nie tak, jak tego nie praktykujesz. Nie słyszałem też aby cuckoldziarze organizowali "marsze równości", na których domagaliby się "uznania tego za normalne" czy wprowadzenia do szkół czytanek dla dzieci przedstawiające mamę i tatę zabawiających się z kolegą. Swingersi generalnie żyją w utajeniu nie obnosząc się z tym za bardzo. Możesz mieć nawet takich ludzi w swojej najbliższej rodzinie czy znajomych i o tym nie wiedzieć.
Ale na serio myślisz, że coś zmienisz, że Twoje krzyki "dewiacja" na kogoś wpłyną, że ktoś kto to lubi pod wpływem Twoich wypowiedzi przestanie to robić? Nie, co najwyżej znajdzie sobie inne miejsce aby o tym pogadać, bo jesteś zwyczajnie irytująca, a Twoje gadanie co najwyżej budzi uśmiech politowania i współczucie.
Bo na serio zastanawiam się, co jest z Twoim życiem nie tak, że chce Ci się poświęcać tyle czasu i energii, na coś co dla Ciebie nie ma żadnego praktycznego znaczenia. Nie chcesz wprowadzać cuckoldu do swojego życia, to nie wprowadzaj, możesz nawet uważać to za zboczenie, proszę bardzo, Twoje prawo. Ale skąd w Tobie tyle frustracji i złośliwości? Masz podświadome poczucie, ze coś Ci w życiu nie wyszło, może jakieś traumy z przeszłości, a może jakiś konflikt wewnętrzny, bo może podświadomie Ciebie to kręci ale jednocześnie dla Ciebie to zboczenie i dewiacja.
Nie wolisz wypowiadać się w tematach, które dotyczą tego co akurat Ty w seksie lubisz?
No ja też się zastanawiam, że jej się chce od ponad roku prowadzić krucjatę w temacie który ani jej nie dotyczy, ani jej "walka" nie ma szansy cokolwiek zmienić.
A jak to prawilniacy nazywają ?Jest różnica, czy srasz w toalecie, czy srasz w salonie albo kuchni... wszystko ma swoje miejsce.
Takie otwarte te wasze umysły a jednocześnie takie ograniczone![]()
Uuuu, Magia, czyżbyś miała coś wspólnego z kryminałem. Zaczynam w takim razie się orientować skąd u Ciebie w wypowiedziach taka wulgarność , prostactwo i "bazarowość". No i te "twarde zasady" - bo to "czy ktoś właśnie nie puka mi żony" to chyba podstawowa obawa każdego osadzonego, prawdaJa widzę różnicę pomiędzy zabawą z koleżanką i kolegą a robieniem cuckolda z męża.
Wiesz, że w środowisku prawilnych ludzi jako cuckold jesteś na tym samym poziomie co
I po co ten kryminał tu jeszcze ?
?
Może trudno Ci uwierzyć, ale w cuckold mamy dla siebie szacunek, kochamy się i jesteśmy sobie wierni, bo tak samo - nie Ty ustalasz definicje wierności.No cóż, współczuję
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| R | Prawdziwe cuckold | Opowiadania erotyczne | 5 | |
|
|
Łódź Trójkąt/ Cuckold | Seks | 1 | |
|
|
Nowe oblicze mężczyzny – cuckold, uległość, lęk i potrzeba kontroli | Seks | 30 | |
| B | Cuckold czy to najlepsze doświadczenie ? | Fetysze i perwersje | 4 | |
| Ł | Cuckold | Ogłoszenia | 3 |