No ale Marcin co myślisz o tymHaha...Ty to w bawełnę nie owijasz, Edmundzie![]()

No ale Marcin co myślisz o tymHaha...Ty to w bawełnę nie owijasz, Edmundzie![]()
O tym czyli " nasraniu pod kopułą"? Rozbawiła mnie ta zbitka słów. Może dlatego, że mam dystans do tego o czym jest spór. Obiektywnie jednak zwrot jest wulgarny i agresywny w swojej wymowie.No ale Marcin co myślisz o tym![]()
Myślałem o tym jeszcze. Może problem z cuckoldem w odróżnieniu od swingowania jest taki, że w swingu facet jest aktywny. Owszem, jego żonę też ktoś bzyka, on to widzi i podnieca go to, ale on czyjąś też. Przynajmniej nie jest bierny. Odbywa się sprawiedliwa i uczciwa wymiana partnerów co wydaje się bardziej męskie niż takie totalne oddanie partnerki komuś innemu i tylko przyglądanie się temu.Określenie "swingersi" użyłem jako ogólnie zabawy w większym gronie, włączając w to cuckold. Ani osoby bawiące się trójkąty czy czworokąty, ani osoby lubiące coś w stylu cuckold się z tym nie afiszują, nie mówią o tym publicznie, nie narzucają że "każdy musi nas uznać za normalność".
Gadaliśmy już o tym kiedyś.Odkrywają się nieco anonimowo, w Internecie, na takich forach ja to, bo to forum chyba służy właśnie do rozmów o seksie, prawda? A cuckold też jest jedną z form seksu. Jednego podnieca seks w miejscu publiczny, innego łykanie spermy, a innego cuckold i każdy ma prawo tutaj o tym pogadać i nie być nazywanym dewiantem. A jeśli już ktoś wyskakuje z takimi określeniami, to powinien umieć poprzeć swoje twierdzenia jakimś źródłami, prawda?
A ja nie wiem który już raz pisałem, że chociażby w naszym wykonaniu to nie jest taki "książkowy" cuckold na zasadzie hotka bzykająca się z innymi, bo rogacz nie może jej zaspokoić, tylko coś w stylu trójkąta z przewagą doznań płynących od tego drugiego. Zresztą Magia chyba gardzi wszystkim po równo.Myślałem o tym jeszcze. Może problem z cuckoldem w odróżnieniu od swingowania jest taki, że w swingu facet jest aktywny. Owszem, jego żonę też ktoś bzyka, on to widzi i podnieca go to, ale on czyjąś też. Przynajmniej nie jest bierny. Odbywa się sprawiedliwa i uczciwa wymiana partnerów co wydaje się bardziej męskie niż takie totalne oddanie partnerki komuś innemu i tylko przyglądanie się temu.
I bardzo fajnie, prywatnie to Ty możesz uważać że Ziemia jest płaska, wierzyć w kosmitów i "Boga Spagetti". Nikt Tobie tego zabronić nie może, problemem by było, gdybyś zaczął o tej płaskiej Ziemi robić krucjaty na forum każdego kto myśli inaczej nazywając "nieoświeconym idiotą".Gadaliśmy już o tym kiedyś.
W moim własnym słowniku, czyli wg mnie i dla mnie, to dewiacja.
Wystarczy , że nie lubisz cuckoldu i to już świadczy o braku nasrania pod kopułą![]()
Ty, ale on napisał, że nie mam nasrane pod kopułą a nie, że mam....O tym czyli " nasraniu pod kopułą"? Rozbawiła mnie ta zbitka słów. Może dlatego, że mam dystans do tego o czym jest spór. Obiektywnie jednak zwrot jest wulgarny i agresywny w swojej wymowie.
Ogólnie to nie jestem za tym by się tak wyrażać.
Długo sobie poczekasz.... wymagać to sobie możesz od żony... a nie, czekaj, też nie@Magia2000 czekam zatem na wskazanie źródła,
Tutaj odpowiedź jest prosta, masz bardzo krótki ląd i bawi mnie jak się szybko odpalasz. Strasznie boli Cię prawda.No i ciekawi mnie nadal, co Ciebie motywuje do takich krucjat
O mój czas się nie martw, ale ty jak na warszawaiaka masz go strasznie dużo....jest w Twoim wypadku marnotrawienie czasu
Wiem, że sobie świetnie radzisz ale jak coś w tym temacie stoję za Tobą, dłoń przy rękojeści broni i jeden ich zły ruch i "walimy" na dwie spluwyTy, ale on napisał, że nie mam nasrane pod kopułą a nie, że mam....
Długo sobie poczekasz.... wymagać to sobie możesz od żony... a nie, czekaj, też nie
Tutaj odpowiedź jest prosta, masz bardzo krótki ląd i bawi mnie jak się szybko odpalasz. Strasznie boli Cię prawda.
Jeśli nie trzymasz ciśnienia, to nie wchodź w dyskusje i nie nazywaj mnie chorą psychicznie frustratką bo to Ty piszesz tu wypracowania w których próbujesz przekonać.... no właśnie, kogo, do czego, co chcesz udowodnić?
O mój czas się nie martw, ale ty jak na warszawaiaka masz go strasznie dużo....
Bardzo sobie Cienię Twoje wsparcie, choć żadnej walki nie prowadzęWiem, że sobie świetnie radzisz ale jak coś w tym temacie stoję za Tobą, dłoń przy rękojeści broni i jeden ich zły ruch i "walimy" na dwie spluwy![]()
dla mnie zawsze cuckold to oznaka bycia słabym, uległym, upodlenia i mocnego przegrywu. To tak jakbyś lizał kutasa, który na Ciebie szczał przed chwilą.
upodlenie w chuj ja bym sobie w oczy nie potrafił spojrzeć. Tutaj zdobywasz babke a potem dajesz wybolcować jakiejś łajzie dla mnie rak i prymitywne zachowanie jak i głupota w chuj nie wspominając o obdzieraniu siebie z godności.
Bardzo sobie Cienię Twoje wsparcie, choć żadnej walki nie prowadzęTych dwóch rogaczy wystarczy lekko podgryźć i się odpalają
Zdanie kolegi niżej bardzo szanuję i podzielam
abstrahując od rogaczy, to zapraszam Cię do normalnej rozmowyBardzo sobie Cienię Twoje wsparcie, choć żadnej walki nie prowadzęTych dwóch rogaczy wystarczy lekko podgryźć i się odpalają
Zdanie kolegi niżej bardzo szanuję i podzielam
Wiesz, jak wysuwasz jakieś twierdzenia, to na Tobie ciąży obowiązek wykazania że masz rację. Dobrze wiem, że się nie doczekam, bo są to jedynie Twoje prywatne opinie, choć usiłujesz je przedstawiać jako oficjalne definicje i nie masz nic na poparcie swoich twierdzeń.Długo sobie poczekasz.... wymagać to sobie możesz od żony... a nie, czekaj, też nie![]()
Że co mam krótkieTutaj odpowiedź jest prosta, masz bardzo krótki ląd i bawi mnie jak się szybko odpalasz. Strasznie boli Cię prawda.
Jeśli nie trzymasz ciśnienia, to nie wchodź w dyskusje i nie nazywaj mnie chorą psychicznie frustratką bo to Ty piszesz tu wypracowania w których próbujesz przekonać.... no właśnie, kogo, do czego, co chcesz udowodnić?
Nie bój się, Twoją też na bank ktoś posuwał, no chyba że była dziewicą jak się poznaliście, ale to mało prawdopodobne w obecnych czasach.bardziej ich ruszają posty na forum niż to że ktoś im na oczach kobitę posuwaSEEEEEEK
No, to skoro już się w tym wszechświecie znaleźliście i pospijaliście sobie z dzióbków, to przenieście swoje narzekania na cuckold na priva i dajcie innym w spokoju pogadać o tym co ich podnieca.abstrahując od rogaczy, to zapraszam Cię do normalnej rozmowymoże znajdzie się gdzieś pole do konwersacji!
![]()
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
|
|
Łódź Trójkąt/ Cuckold | Seks | 1 | |
|
|
Nowe oblicze mężczyzny – cuckold, uległość, lęk i potrzeba kontroli | Seks | 30 | |
| B | Cuckold czy to najlepsze doświadczenie ? | Fetysze i perwersje | 4 | |
| Ł | Cuckold | Ogłoszenia | 3 | |
| A | Grupa Cuckold telegram. | Fetysze i perwersje | 9 |