Teraz ty nie rozumiesz Spróbuję wytłumaczyćTylko że on chce, żona tego nie chce, więc jakie danie jej przyjemności jak ona nie chce? Kto pisał o zmuszaniu? Zapytałam czy by się zgodził, więc gdzie tu element zmuszania przez żonę skoro w pytaniu dopuszczam możliwość braku zgody?
Aleś mi teraz dogryzła... u la laNie wiem czemu, ale mnie to nie dziwi.
Tak. Moje zdanie. Wytłumacz zatem dlaczego żona ma facetów przyprowadzić, którzy mają go rżnąć? On nie marzy o tym, by jego żona z kobietą inną. Porównanie powinno być - "żona przyprowadza koleżankę, z którą masz się kochać". Tylko że jakoś tak to nie pasuje do Twojej nareacji, prawda?To twoje zdanie.
Skąd wiesz, że kłamie?Kręci mnie myśl, że moja żona mogłaby mieć taki sex z innym a mi kłamie, że nie lubi analu...
Trochę próbuję z nią anal i idzie jak po gruzie. Ewentualnie mój paluszek w jej dupce daje rade.Skąd wiesz, że kłamie?
No to może jednak nie lubi skoro idzie tak ciężko, a ten paluszek wsadzasz, bo tylko na to jest Ci w stanie pozwolić.Trochę próbuję z nią anal i idzie jak po gruzie. Ewentualnie mój paluszek w jej dupce daje rade.
Masz jakieś realne doświadczenia w tej kwestii?W cuckoldzie czasem Hot Wife pozwala na więcej kochankowi niż mężowi
Realnie to stety/niestety nieMasz jakieś realne doświadczenia w tej kwestii?
A jakie to było forum? Lubię czytać zwierzenia rogaczyRealnie to stety/niestety nie
Udzielałem się kiedyś na tematycznym forum...tam korespondowałem z osobami,które miały takie przeżycia...
Forum nazywa się cuckoldplace/zkforum...pod takimi nazwami możesz znaleźć...z tym,że aby być pełnoprawnym członkiem i mieć wgląd w każdy temat należy założyć konto i wpłacić 15 zł...przynajmniej kiedyś tak było...ma zapobiec to powstawaniu fejkowych kont...A jakie to było forum? Lubię czytać zwierzenia rogaczy
Myślę, że opłacę wejście. 15 PLN to mało. A to się jak płaci, anonimowo jakoś przez płatności?Forum nazywa się cuckoldplace/zkforum...pod takimi nazwami możesz znaleźć...z tym,że aby być pełnoprawnym członkiem i mieć wgląd w każdy temat należy założyć konto i wpłacić 15 zł...przynajmniej kiedyś tak było...ma zapobiec to powstawaniu fejkowych kont...
Nie Chodzi o to żeby zedrzeć kasę z użytkowników tylko ich zweryfikować. Ja normalnie z konta bankowego robiłem ale może można przez jakiś yetipay. Musiałbyś sprawdzićMyślę, że opłacę wejście. 15 PLN to mało. A to się jak płaci, anonimowo jakoś przez płatności?
Jak żona zobaczy wyciąg z konta to mu cuckoldy z głowy wybije...Ja normalnie z konta bankowego robiłem ale może można przez jakiś yetipay. Musiałbyś sprawdzić
I nawet zrównanie wieku emerytalnego kobiet i mężczyzn tu nie pomożeJak żona zobaczy wyciąg z konta to mu cuckoldy z głowy wybije...
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Cuckold - poznam parę ze Śląska | Ogłoszenia | 0 | |
A | Poznam parę do Cuckold lub 2m1k na dłużej | Ogłoszenia | 1 | |
D | Tribute/Cuckold | Masturbacja | 5 | |
M | Cuckold Poznam | Fetysze i perwersje | 4 | |
A | Cuckold poznam parę ŚL | Ogłoszenia | 0 |