• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Cuckold

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Tylko że on chce, żona tego nie chce, więc jakie danie jej przyjemności jak ona nie chce? Kto pisał o zmuszaniu? Zapytałam czy by się zgodził, więc gdzie tu element zmuszania przez żonę skoro w pytaniu dopuszczam możliwość braku zgody?
Teraz ty nie rozumiesz 😆 Spróbuję wytłumaczyć 😉
No i co z tego, że chce? Napisał niewprost, że szanuje jej decyzję i pozostawia to w swojej sferze fantazji. Co w tym złego? To facet już nie może fantazjować o czymś, co nie pasuje jego żonie?
Podajesz nienajlepszą, delikatnie mówiąc, odpowiedź na jego zachowanie. Gdybyś była ok, to powinnaś napisać, co by było gdyby ona chciała zobaczyć go z inną, a on by nie chciał 😁😉
Nie wiem czemu, ale mnie to nie dziwi.
Aleś mi teraz dogryzła... u la la 😆
No i po co te uszczypliwości personalne? Hmm? 😉

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Tak sobie pomyślałem, że cuckold to trochę taka rezygnacja z walki o kobietę. Tak jakby poddać się w wysiłku chęci samodzielnego zaspokojenia jej, bo ktoś inny może zrobić to lepiej. Przejście ze strony aktywnej w bierną.

Pytanie skąd ktoś dochodzi do takiego przekonania i jaką rolę w tym pełni kobieta.

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
To twoje zdanie.
Tak. Moje zdanie. Wytłumacz zatem dlaczego żona ma facetów przyprowadzić, którzy mają go rżnąć? On nie marzy o tym, by jego żona z kobietą inną. Porównanie powinno być - "żona przyprowadza koleżankę, z którą masz się kochać". Tylko że jakoś tak to nie pasuje do Twojej nareacji, prawda?

Mężczyzna

TrueAssLover

Podrywacz
Forum nazywa się cuckoldplace/zkforum...pod takimi nazwami możesz znaleźć...z tym,że aby być pełnoprawnym członkiem i mieć wgląd w każdy temat należy założyć konto i wpłacić 15 zł...przynajmniej kiedyś tak było...ma zapobiec to powstawaniu fejkowych kont...
Myślę, że opłacę wejście. 15 PLN to mało. A to się jak płaci, anonimowo jakoś przez płatności?

Mężczyzna

Agam

Podrywacz
Pół minionego roku nakręcałem żonę na cuckold. Najdalej gdzie zabrnęliśmy to dwa flirty z obcymi typami. Jeden na urodzinach znajomego i jeden w knajpie. Potem przyszły ciężkie czasy..pogrzeby w rodzinie itp. Więc nie naciskałem, to nie był dobry czas na to. Teraz kiedy zaczął się nowy rok, mam nowe plany w tej samej kwestii. Kropla drąży skałę.