• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Cuckold

Mężczyzna

Marcin 43

Podrywacz
Tylko że on chce, żona tego nie chce, więc jakie danie jej przyjemności jak ona nie chce? Kto pisał o zmuszaniu? Zapytałam czy by się zgodził, więc gdzie tu element zmuszania przez żonę skoro w pytaniu dopuszczam możliwość braku zgody?
Teraz ty nie rozumiesz 😆 Spróbuję wytłumaczyć 😉
No i co z tego, że chce? Napisał niewprost, że szanuje jej decyzję i pozostawia to w swojej sferze fantazji. Co w tym złego? To facet już nie może fantazjować o czymś, co nie pasuje jego żonie?
Podajesz nienajlepszą, delikatnie mówiąc, odpowiedź na jego zachowanie. Gdybyś była ok, to powinnaś napisać, co by było gdyby ona chciała zobaczyć go z inną, a on by nie chciał 😁😉
Nie wiem czemu, ale mnie to nie dziwi.
Aleś mi teraz dogryzła... u la la 😆
No i po co te uszczypliwości personalne? Hmm? 😉

Mężczyzna

Marcin 43

Podrywacz
Tak sobie pomyślałem, że cuckold to trochę taka rezygnacja z walki o kobietę. Tak jakby poddać się w wysiłku chęci samodzielnego zaspokojenia jej, bo ktoś inny może zrobić to lepiej. Przejście ze strony aktywnej w bierną.

Pytanie skąd ktoś dochodzi do takiego przekonania i jaką rolę w tym pełni kobieta.