Czyli pochwalanie, normalizowanie i propagowanie cuckoldu, kto ma inne zdanie niech zamknie mordę!I toi się podoba, i takie wypowiedzi powinny się znajdować w tym temacie
Czyli pochwalanie, normalizowanie i propagowanie cuckoldu, kto ma inne zdanie niech zamknie mordę!I toi się podoba, i takie wypowiedzi powinny się znajdować w tym temacie
Nigdy jeszcze nie dostałem bana za jakieś posty, może ty dostałaś, a zresztą wypowiadaj się ile chcesz i gdzie chcesz, z takimi ludzikami się nie dyskutuje@Wielki3232 no, no, 4 posty jeden pod drugim.... czy to nie Ty dostałeś bana za spam na poprzednim koncie?
W temacie wątku: jeśli coś pisze się publicznie na forum, trzeba się liczyć z tym, że ludzie będą komentować a część z nich będzie miała odmienne zdanie, nie będzie pochwalać, będzie negować. Jeśli ktoś nie radzi sobie z krytyką i związanymi z nią emocjami nie powinien się publicznie wypowiadać.
Nie karm troll internetowychJa myślę że zostawmy ten temat tym co chcą w nim trwać i uczestniczyć i ich to cieszy i pociąga, dają tutaj swoje doznania i emocje, wypowiedzi itd.
Taki mam zamiar, sam lubię cuckold, mamę tym doświadczenie i dobrze nam jest z tym, i w sumie to wszystkoNie karm troll internetowych. Olewaj ich, ignoruj, to sobie pójdą
.
I ten temat jest właśnie dla takich ludzi, a nie dla frustratów.Taki mam zamiar, sam lubię cuckold, mamę tym doświadczenie i dobrze nam jest z tym, i w sumie to wszystko![]()
No wiesz....Idąc takim tokiem rozumowania, to ten temat powinien się nazywać " Pro cuckold"Jest to temat "cuckold" i tak szczerze to powinni się tu wypowiadać osoby, które wiedzą o co chodzi, mają z tym do czynienia, lubią to, i jest im z tym świetnie, a nie osoby które w życiu tego nie zaznają bo nie wiedzą co jest dla nas dobre, więc myślę że taki osoby nie powinny nam mówić co mamy robić a co nie, bo to nie wy jesteście od tego, każdy jest dorosły i wie co robi, a jak ktoś chce zrobić " anty cuckold" nie założy inny post i tam się wypowiada, takie moje zdanie. Pewno teraz dostanę mnóstwo negatywnych odpowiedzi, ale mam to gdzieś, pozdro![]()
Magia....Wiemy już, że nie lubisz cuckoldu i seksu z czarnymi. Czy jest coś jeszcze co tak namiętnie hejtujesz?Za to ty mnie znasz, że wypowiedziałeś się "się się w życiu nic nie potrafi"
ja też lubię cuckold, nam się to podoba żona zadowolona ja też i przyjaciel też, robimy to od paru lat i jest ok, nas to podnieca i pociąga, niech piszą co chcą że obcy stuka moją żonkę i co z tego jak ona chceTaki mam zamiar, sam lubię cuckold, mamę tym doświadczenie i dobrze nam jest z tym, i w sumie to wszystko![]()
Ok. Ja to rozumiem.ja też lubię cuckold, nam się to podoba żona zadowolona ja też i przyjaciel też, robimy to od paru lat i jest ok, nas to podnieca i pociąga, niech piszą co chcą że obcy stuka moją żonkę i co z tego jak ona chce
Hm...to był słaby atak, istotnieZa to ty mnie znasz, że wypowiedziałeś się "się się w życiu nic nie potrafi"
A razem z innym byś swoją kobitę pobzykał? Czyli nie tylko patrzył, ale we dwóch sie nią zajmował?Ok. Ja to rozumiem.
Sam miewałem takie fantazje, więc wcale nie różnię się tak bardzo od was. Perwersja zaczyna się w głowie. Jednakże.....gdzieś postawiłem sobie jakąś, w mojej ocenie zdrową, granicę.
Przyznam szczerze, że chyba wolę sam bzykać kobitkę niż patrzeć jak robi to za mnie ktoś inny.
Jeśli chciałbym poeksperymentować z "trzecim" w łóżku, to można to zrobić z kolegą- dildem. Nie muszę wpuszczać żywego obcego gościa do łóżka.
No właśnie nie. Realnie nie dałbym tknąć innemu mojej kobiety. Jestem zazdrosny. Choć przyznam, że podnieca mnie myśl by z ciekawości zobaczyć jakby to robiła z innym.A razem z innym byś swoją kobitę pobzykał? Czyli nie tylko patrzył, ale we dwóch sie nią zajmował?
Dlatego nie napisałem o jej zabawach solo tylko o wspólnej zabawie z dużym"kolegą" DildosemWiesz, jakby dildo załatwiał wszystko, to Twoja żona by Twojego fiuta nie potrzebowała.
Domyślam się, że nie da. To jednak jakąś zdrowa namiastka. Reszta może się rozgrywać w głowieMoja dziewczyna lubi zabawy dildo, ale dla niej nie ma to jak żywy fiut. I na naszych spotkaniach lubi wziąć do rąk dwa fiutki naraz i sie nimi bawić. Ściskanie w drugiej ręce dildo nie da takiej podniety jak zabawa dwoma fiutami na raz.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
R | Oralny cuckold | Seks | 32 | |
M | Cuckold domina | Ogłoszenia | 1 | |
A | Katowice - poznam parę na cuckold lub 2m1k | Ogłoszenia | 1 | |
M | Cuckold teraz | Fantazje erotyczne | 21 | |
R | Para szuka Pana (pary). Cuckold. | Ogłoszenia | 3 |