• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Cuckold

Mężczyzna

Wielki3232

Erotoman
Może w tym temacie niech tak będzie, załóż temat, propagowanie normalizowanie i co tam jeszcze chcesz i tam się niech wypowiada ktoś taki, kto tego nie popiera, nie stosuje, jest to obrzydliwe, może w końcu każdy temat będzie miał swój wątek

Mężczyzna

Wielki3232

Erotoman
Ja nie zamykam nikomu mordy, ale niech ten temat zostanie dla tych co to lubią i można poczytać posty jak kto co robi i z kim, każdy ma swoje zdanie, tylko uszanujcie TEMAT CUCKOLD, a nie anty cuckold

Kobieta

Magia2000

Erotoman
@Wielki3232 no, no, 4 posty jeden pod drugim.... czy to nie Ty dostałeś bana za spam na poprzednim koncie?

W temacie wątku: jeśli coś pisze się publicznie na forum, trzeba się liczyć z tym, że ludzie będą komentować a część z nich będzie miała odmienne zdanie, nie będzie pochwalać, będzie negować. Jeśli ktoś nie radzi sobie z krytyką i związanymi z nią emocjami nie powinien się publicznie wypowiadać.

Mężczyzna

Wielki3232

Erotoman
@Wielki3232 no, no, 4 posty jeden pod drugim.... czy to nie Ty dostałeś bana za spam na poprzednim koncie?

W temacie wątku: jeśli coś pisze się publicznie na forum, trzeba się liczyć z tym, że ludzie będą komentować a część z nich będzie miała odmienne zdanie, nie będzie pochwalać, będzie negować. Jeśli ktoś nie radzi sobie z krytyką i związanymi z nią emocjami nie powinien się publicznie wypowiadać.
Nigdy jeszcze nie dostałem bana za jakieś posty, może ty dostałaś, a zresztą wypowiadaj się ile chcesz i gdzie chcesz, z takimi ludzikami się nie dyskutuje 😎😎,trzeba ich olać, ja sobie radzę dobrze z krytyka, nie wiem jak ty 🤣🤣🤣🤣🤣

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Jest to temat "cuckold" i tak szczerze to powinni się tu wypowiadać osoby, które wiedzą o co chodzi, mają z tym do czynienia, lubią to, i jest im z tym świetnie, a nie osoby które w życiu tego nie zaznają bo nie wiedzą co jest dla nas dobre, więc myślę że taki osoby nie powinny nam mówić co mamy robić a co nie, bo to nie wy jesteście od tego, każdy jest dorosły i wie co robi, a jak ktoś chce zrobić " anty cuckold" nie założy inny post i tam się wypowiada, takie moje zdanie. Pewno teraz dostanę mnóstwo negatywnych odpowiedzi, ale mam to gdzieś, pozdro 🤩🤩🤩😎😎😎😎
No wiesz....Idąc takim tokiem rozumowania, to ten temat powinien się nazywać " Pro cuckold" 😉

Nie hejtuję Cię, Wielki.
Po prostu mam inne zdanie.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
ja też lubię cuckold, nam się to podoba żona zadowolona ja też i przyjaciel też, robimy to od paru lat i jest ok, nas to podnieca i pociąga, niech piszą co chcą że obcy stuka moją żonkę i co z tego jak ona chce
Ok. Ja to rozumiem.
Sam miewałem takie fantazje, więc wcale nie różnię się tak bardzo od was. Perwersja zaczyna się w głowie. Jednakże.....gdzieś postawiłem sobie jakąś, w mojej ocenie zdrową, granicę.
Przyznam szczerze, że chyba wolę sam bzykać kobitkę niż patrzeć jak robi to za mnie ktoś inny.
Jeśli chciałbym poeksperymentować z "trzecim" w łóżku, to można to zrobić z kolegą- dildem. Nie muszę wpuszczać żywego obcego gościa do łóżka.

Mężczyzna

Warszawiak82

Seks Praktykant
Ok. Ja to rozumiem.
Sam miewałem takie fantazje, więc wcale nie różnię się tak bardzo od was. Perwersja zaczyna się w głowie. Jednakże.....gdzieś postawiłem sobie jakąś, w mojej ocenie zdrową, granicę.
Przyznam szczerze, że chyba wolę sam bzykać kobitkę niż patrzeć jak robi to za mnie ktoś inny.
Jeśli chciałbym poeksperymentować z "trzecim" w łóżku, to można to zrobić z kolegą- dildem. Nie muszę wpuszczać żywego obcego gościa do łóżka.
A razem z innym byś swoją kobitę pobzykał? Czyli nie tylko patrzył, ale we dwóch sie nią zajmował?

Wiesz, jakby dildo załatwiał wszystko, to Twoja żona by Twojego fiuta nie potrzebowała.

Moja dziewczyna lubi zabawy dildo, ale dla niej nie ma to jak żywy fiut. I na naszych spotkaniach lubi wziąć do rąk dwa fiutki naraz i sie nimi bawić. Ściskanie w drugiej ręce dildo nie da takiej podniety jak zabawa dwoma fiutami na raz.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
A razem z innym byś swoją kobitę pobzykał? Czyli nie tylko patrzył, ale we dwóch sie nią zajmował?
No właśnie nie. Realnie nie dałbym tknąć innemu mojej kobiety. Jestem zazdrosny. Choć przyznam, że podnieca mnie myśl by z ciekawości zobaczyć jakby to robiła z innym.

Wiesz, jakby dildo załatwiał wszystko, to Twoja żona by Twojego fiuta nie potrzebowała.
Dlatego nie napisałem o jej zabawach solo tylko o wspólnej zabawie z dużym"kolegą" Dildosem 😁 Ja na rozgrzewkę, a potem on kończy robotę....albo obaj kończymy. 😁
Moja dziewczyna lubi zabawy dildo, ale dla niej nie ma to jak żywy fiut. I na naszych spotkaniach lubi wziąć do rąk dwa fiutki naraz i sie nimi bawić. Ściskanie w drugiej ręce dildo nie da takiej podniety jak zabawa dwoma fiutami na raz.
Domyślam się, że nie da. To jednak jakąś zdrowa namiastka. Reszta może się rozgrywać w głowie 😉
No wiesz ....Co 2 to nie jeden, a co 5 to nie dwa.
A nie chciałbyś jej zobaczyć z 5 facetami lub 10? Pozwoliłbyś na gang Bang? Myślę, że gdzieś jakieś granice powinny być tego " szaleństwa".