Namawiam zonke dopieroRobiliście już to
A interesuje ją toNamawiam zonke dopiero
Podnieca ją taka fantazja?Mysle, że się trochę wstydzi w normalnej rozmowie, ale jak się kochamy to lubi słuchać jak jej mówie, że chce ją z innym zobaczyć
Byliśmy u znajomych trochę alkocholu tańce i namawiałem ją na kochanie ze znajomym.Jakie okoliczności były??
Czyli progres jest, co czułeś jak na nich patrzyłeś??Byliśmy u znajomych trochę alkocholu tańce i namawiałem ją na kochanie ze znajomym.
Znajomy starał się nawet robił jej palcówkę ale jednak skończyło się na całowaniu i przytulaniu.
Byliśmy u znajomych trochę alkocholu tańce i namawiałem ją na kochanie ze znajomym.
Znajomy starał się nawet robił jej palcówkę ale jednak skończyło się na całowaniu i przytulaniu.
50% sukcesu!Mysle, że się trochę wstydzi w normalnej rozmowie, ale jak się kochamy to lubi słuchać jak jej mówie, że chce ją z innym zobaczyć
Zawsze to ja zaczynałem zabawę jak już byłem blisko to kolega przejmował stery, zazwyczaj bywało tak, że jak ja działałem to kolega miał w tym czasie lodzika, lub odwrotnie, czasami podwójna penetracja, różnie,... bywało i tak ,że miałem ważny telefon i zostawiłem ich sam na sam na chwile, wracając zajebiste wrażenie jak widzisz i słyszysz jak Twoja "Suka" (te określenie jest dla nas okej, lubi tak) jęczy z rozkoszy...A jaki byl w tym Twoj udzial?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
M | Cuckold | Fantazje erotyczne | 0 | |
A | Poznam parę do Cuckold lub 2m1k na dłużej | Ogłoszenia | 1 | |
D | Tribute/Cuckold | Masturbacja | 5 | |
M | Cuckold Poznam | Fetysze i perwersje | 2 | |
A | Cuckold poznam parę ŚL | Ogłoszenia | 0 |