Dokładnie tak było w naszym przypadku, Pan, który bawił się z nami, miał kobietę, fajną, atrakcyjną, i jasno o tym mówił, że próbował ją namówić na coś więcej niż 1na1 jednak nie chciała, nie nam jednak go oceniac i jego sumienie, my w 3 spotykalismy sie tylko na sex, i nikt nikomu w życie prywatne z butami nie wchodził ...Cuckold to absolutnie nie jest zdrada. Zdrada jest wtedy, gdy robi się coś za czyimiś plecami. Gdy jest się wobec siebie nieszczerym i ukrywa się swoje postępowanie.
W tym przypadku obie dorosłe osoby zgadzają się na coś co obu stroną przynosi przyjemność i satysfakcje. Więc nie można w tym przypadku mówić o zdradzie.
Chyab że ta trzecia osoba którą się w ten ukłąd zaprasza, ukrywa ten fakt przed swoim partnerem.
Lub w układzie jest osoba, która narzuca i podporządkowuje sobie partnera, że ten myśli, że w ten sposób okazuje miłość.Cuckold to absolutnie nie jest zdrada. Zdrada jest wtedy, gdy robi się coś za czyimiś plecami. Gdy jest się wobec siebie nieszczerym i ukrywa się swoje postępowanie.
W tym przypadku obie dorosłe osoby zgadzają się na coś co obu stroną przynosi przyjemność i satysfakcje. Więc nie można w tym przypadku mówić o zdradzie.
Chyab że ta trzecia osoba którą się w ten ukłąd zaprasza, ukrywa ten fakt przed swoim partnerem.
Nie zgadzam się zbytnio z tym, jak wytłumaczysz fakt, że jak my spotykaliśmy się w 3 ja z Pania plus kolega, zawsze po spotkaniu jak juz zostawaliśmy sami, Pani do mnie mówiła, "kuuurde jak ja bym chciała, żeby spotkac jakąś Pannę co się nia Toba zajmiemy, a nie tylko Wy mi dajecie przyjemność, ja też chce, dać z inną Tobie ....Lub w układzie jest osoba, która narzuca i podporządkowuje sobie partnera, że ten myśli, że w ten sposób okazuje miłość.
Coś w stylu, maltretowania, tylko w formie psychicznej. Sądzę, że Twoje wyjaśnienie miałoby sens, gdyby każda z osób się zamieniała rolami.
Masz rację, że się ze mną nie zgadzasz, chodzi mi o to, że piszemy o tym na forum i różne osoby to czytają. U jednych będzie to "zdrowe", ale niekoniecznie u innych. Dlatego uważam, że warto powiedzieć poza tym jakie to wspaniałe i cudowne, także o tym jak można by to "zweryfikować" zwłaszcza, że z tego co słyszę i czytam bardzo często jeden z partnerów namawia drugiego i istnieje ryzyko, że drugi robi to dla....Nie zgadzam się zbytnio z tym, jak wytłumaczysz fakt, że jak my spotykaliśmy się w 3 ja z Pania plus kolega, zawsze po spotkaniu jak juz zostawaliśmy sami, Pani do mnie mówiła, "kuuurde jak ja bym chciała, żeby spotkac jakąś Pannę co się nia Toba zajmiemy, a nie tylko Wy mi dajecie przyjemność, ja też chce, dać z inną Tobie ....
Ja wypowiem się w naszym imieniu, nikt nikogo do niczego nie namawiał, my rozmawiamy otwarcie na wszystkie tematy, wiadomo, że na "trzy - cztery" razem nie powiedzieliśmy cuckold, ale też nie było tak, że "ja mówie, że chce i chuuu...., Panna mówi, że nie i chuuu... " , u nas sprawdziła się taka zabawa "fantazja za fantazję" (Ty mi zdradzisz swoja, ja Tobie swoją) i okazało się z czasem ,że mamy podobne np cuckold, piss, seks w miejscu publicznym, itp, wiadomo,że to zajmuje trochę czasu, poznania się itp, ale My z układu w 3 jesteśmy zadowoleni, co więcej, jak juz po takiem spotkaniu w 3 zostajemy sami, to nie ma "fajrantu" i spania do rana, lepiej, idziemy pod prysznic i działamy dalej, aaaaaaale kto co lubi, , pooozdroMasz rację, że się ze mną nie zgadzasz, chodzi mi o to, że piszemy o tym na forum i różne osoby to czytają. U jednych będzie to "zdrowe", ale niekoniecznie u innych. Dlatego uważam, że warto powiedzieć poza tym jakie to wspaniałe i cudowne, także o tym jak można by to "zweryfikować" zwłaszcza, że z tego co słyszę i czytam bardzo często jeden z partnerów namawia drugiego i istnieje ryzyko, że drugi robi to dla....
To nie ma nic wspólnego z cuckoldem...u nas sprawdziła się taka zabawa "fantazja za fantazję" (Ty mi zdradzisz swoja, ja Tobie swoją) i okazało się z czasem ,że mamy podobne np cuckold, piss, seks w miejscu publicznym, itp,
Oczywiście, ze uległy mąż robi to dla zony! Dla dominującej w związku żony.PiotrSt07 Dlatego uważam, że warto powiedzieć poza tym jakie to wspaniałe i cudowne, także o tym jak można by to "zweryfikować" zwłaszcza, że z tego co słyszę i czytam bardzo często jeden z partnerów namawia drugiego i istnieje ryzyko, że drugi robi to dla..
A dominujący w związku mężczyźni nie są zainteresowani cuckold?Oczywiście, ze uległy mąż robi to dla zony! Dla dominującej w związku żony.
Tacy mężczyźni są zainteresowani trójkątem z inną kobietą. Samiec alfa nie odnosi przyjemności z tego, że inny mężczyzna ma jego kobietę.A dominujący w związku mężczyźni nie są zainteresowani cuckold?
Polemizowałabym, że samiec alfa nie ma z cuckold ,,przyjemności".Samiec alfa nie odnosi przyjemności z tego, że inny mężczyzna ma jego kobietę.
Ta osoba powinna być sobąCo rozumiecie pod słowem związek i kim powinna być w związku ta druga osoba
Rzuć okiem na temat Wifesharing , a jeśli nie znajdziesz, wywołaj goTacy mężczyźni są zainteresowani trójkątem z inną kobietą. Samiec alfa nie odnosi przyjemności z tego, że inny mężczyzna ma jego kobietę.
Nie. Dominujący w związku prędzej wpisze sie w układ nazywany wifesharing'iem tak aby zachować kontrole nad żona i dyktować otoczeniu "poczynania" niz wpisać się w role "cucka", którego jednym kopniakiem wysyła się do szafy, albo pod łóżko aby za dużo nie widzial.A dominujący w związku mężczyźni nie są zainteresowani cuckold?
Koncza sie dokładnie tak samo jak każdy zwiazek oparty na twardym, bezwzględnym BDSM.że takie układy zawsze się kończą po jakimś czasie. Tak przynajmniej piszecie.
mnie teżPorozmawiam na temat cuckoldu bardzo kręci mnie ten temat.
Żona ma jeszcze opory.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Cuckold poznam parę ŚL | Ogłoszenia | 0 | |
F | Poznam koneserkę klimatów cuckold femdom - st. związek | Ogłoszenia | 0 | |
T | BDSM/Cuckold - pomysł na zabawę z Żoną | Fantazje erotyczne | 5 | |
F | Poznam Panią do związku (cuckold/femdom) | Ogłoszenia | 0 | |
Odwrotny CUCKOLD! | Seks | 31 |