Gdybym nie musiał być teraz w pracy, to o tej porze miałbym daleko w tyle te dyskusje i komentarze i spałbym sobie smacznie
( no chyba, że uprawialibyśmy z żoną seks )
Gdybym nie musiał być teraz w pracy, to o tej porze miałbym daleko w tyle te dyskusje i komentarze i spałbym sobie smacznie
( no chyba, że uprawialibyśmy z żoną seks )
Ty masz fantazję o czterech mężczyznach z Twoją żoną . Mój mąż namówił mnie na seks w trójkącie z innym mężczyzną. Teraz spotykamy się razem nie tylko na seks ale i na kawę, pograć w karty , wyjechać na sobotę itp. Oczywiście dalej uprawiamy seks w trójkę. Kiedyś mój mąż żartem zaproponował jeszcze jednego mężczyznę ale odmówiłam. Zbyt duży ścisk w sypialni.
Ja z żoną fantazjujemy na temat takich kombinacji i to wszystko. Kiedyś zapytałem ją o trójkąt i odpowiedź była NIE. Nie dlatego, że nie chce, tylko dlatego, że to mógłby być koniec związku. Zazdrość itp. Ale rozmawiamy o tym podczas naszych zabaw i odziwo ona mówi o układach MMK jak i KKM, gang bank też.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.