• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Cuckold, czyli zdrada kontrolowana. Co wy na to?

Mężczyzna

Mouthshot

Podrywacz
Nie interesuj się cioto jebana
To ty wykazujesz zainteresowanie mną, skoro prześwietlasz mój profil. Co, kręci cię moja stanowczość i lubisz być szmacony? 😁😁😁

To udaj się do Błękitnej Ostrygi czy gdzieś, gdzie powinieneś znaleźć sobie władczego Pana, a jeśli nawet geje cię oleją to już chujnia po całości. 🤣🤣🤣

Mężczyzna

Wielki3232

Erotoman
To ty wykazujesz zainteresowanie mną, skoro prześwietlasz mój profil. Co, kręci cię moja stanowczość i lubisz być szmacony? 😁😁😁

To udaj się do Błękitnej Ostrygi czy gdzieś, gdzie powinieneś znaleźć sobie władczego Pana, a jeśli nawet geje cię oleją to już chujnia po całości. 🤣🤣🤣
Mówię ci, nie interesuj się, ciężko to zrozumieć, cioto

Mężczyzna

Wielki3232

Erotoman
Jesteś śmieciem od wykonywania rozkazów, więc daję ci rozkaz: wypierdalaj!

"Ile razy co to jeszcze napisać" - piękna poprawna polszczyzna, nie ma co.
Sam wypierdalaj cioto, i nie będziesz mi mówił co ja mam robić, a rozkazy możesz wydawać swojemu pieskowi, o ile go masz, i nie interesuj się cioto jebana.

Mężczyzna

Mouthshot

Podrywacz
Sam wypierdalaj cioto, i nie będziesz mi mówił co ja mam robić, a rozkazy możesz wydawać swojemu pieskowi, o ile go masz, i nie interesuj się cioto jebana.
Jesteś zwolennikiem cuckoldu, a tym samym zniewieściałą pizdą nadającą się tylko do wykonywania rozkazów, więc słuchaj kurwa, co się do ciebie mówi: wypierdalaj! Mam ci to przeliterować?!

Mężczyzna

Mouthshot

Podrywacz
Cuckold to nie moja bajka ale czy rogacz = ciota? Tak tylko pytam :)
Rogacz = zniewieściała pizda, życiowy przegraniec, kastrat, podczłowiek, śmieć, ścierwo, zaprzeczenie męskości i siły.

Inaczej już nie potrafię Ci tego wyjaśnić. 😝😝😝
Wiadomo, bo tobie już nic nie zostało, więc się nie interesuj cioto
Zostało mi jeszcze sporo dobrego: Wino, blacha Sernika, dobry obiad, trochę filmów, zajebisty humor i towarzystwo. A to wszystko przez calutki weekend! 😎

Mężczyzna

Mouthshot

Podrywacz
Człowiek, który co chwila wyzywa kogoś od przegrywów, ścierw i podludzi = bardzo zakompleksiony mały człowieczek.
Ścierwami są powyżsi Stulejarze, którzy nie potrafią zaspokoić swoich kobiet i przez to uwielbiają z nich robić dziwki i patrzeć, jak te dupczone są przez innych.

Ja jestem ich przeciwieństwem: jestem Mężczyzną i nie pozwoliłbym jakiemukolwiek chujowi zbliżyć się do mojej kobiety, a co dopiero coś więcej.
I tu się z tobą zgodzę, najlepiej nie wdawać się już z nim w gadkę bo to nie ma sensu, powiedział swoje i niech spierdala z tego postu
Już ci mówiłem nędzny robaku, żebyś wypierdalał, więc: wypierdalaj!