• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Coraz mniej realu a więcej sztucznej inteligencji w poszukiwaniach dziewczyn.

Mężczyzna

maxis

Cichy Podglądacz
Cóż, za późno do tego dojrzałem a za to się płaci, samotnością, bo i za kasę czasami namiastki tego co by chciało można tego nie kupić, więc jeżeli ma się muchy w nosie jakie ja miałem za młodu, kiedy mogłem jakąś dziewczynę w realu wyhaczyć to potem się nie wyhaczy, bo sztuczna inteligencja otoczy was i będzie się wam wydawać, że każda was chcę (co nie jest prawdą, tylko jest naciąganiem takich samotnych i sfrustrowanych facetów żerując na ich krzywdzie) a prawda jest taka, że real istnieje, ale tylko w czasach szkół, kiedy faktycznie rówieśnicy się spotykają ze sobą w realu, pomimo że siedzą w telefonach, ale jednak to ludzie którzy występują w codzienności fizycznie, i mimo chodem ktoś na kogoś spojrzy i jak będzie chęć na seks, to jest szansa, że relacja miedzy chłopakiem a dziewczyną się utrzyma, który seks jest trzonem takiej relacji, a uczucia się same znajdą właśnie podczas seksu, poprzez dotykanie i wzajemnie poznawanie, trudno demoralizujące może to jest, ale przyszłościowe, bo uchroni to przed samotnością takiego faceta, bo faceci potrzebują bardziej kogoś niż na odwrót, wiem, bo cały czas to przerabiam, więc znam to z własnego doświadczenia. Po prostu dziewczyny nie potrzebują tylu facetów i przez to oszuści mają duże pole popisu co im technologia sprzyja, czyli sztuczna inteligencja, która po prostu omamia takiego faceta, więc aby coś znaleźć w realu jak w moim przypadku to naprawdę trzeba być spostrzegawczym i inteligentnym aby cokolwiek realnego wyhaczyć nawet na tą godzinę płacąc za swoje błędy, na których się trzeba nauczyć aby to dostrzec, choć nie daje to gwarancji, że się uda, że się kogokolwiek wyhaczy w realu jak widać po mnie, że ciągle szukam czegoś tańszego i fakt znalazłem, co prawda super drogo i nie wiele jak dotąd, ale wspomnienie ,że za ten 1000 przez 20 min żywa dziewczyna tylko siedziała w realu w samych stringach, mi na kolanach po raz pierwszy w moim życiu i to mnie trzyma i motywuje do życia, bo nic tak nie motywuje jak kontakt w realu z drugą osobą.

Mężczyzna

maxis

Cichy Podglądacz
A mam jeszcze takie pytanie co do tematyki ginącego gatunku seksu w realu w obecnych czasach, co to są te kluby swingers? czy tam też pojedynczo też można uprawiać seks? Jak to wygląda naprawdę i czy to jest strasznie drogie?

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Erotoman
dla mnie już za późno na szukanie takiej na stałe, i wiem że nie znajdę
Samospełniająca się przepowiednia pewnie tutaj nastąpi.
Zwłaszcza że z tego co wypisujesz w innych miejscach, dajesz się poznać jako samolubny, fallocentryczny koniobijca, któremu chodzi tylko o ruchanie, a nie żadną bliższą relację. Że traktujesz kobiety jak zupełne dziwki dla własnej przyjemności.
Na tym forum był tu już jeden taki, a może dwóch - chyba że jeden założył tu dwa profile i z nich pisał. Jesteś trzecim, czy założyłeś drugie lub trzecie konto?

Mężczyzna

maxis

Cichy Podglądacz
No, jeszcze z taką opinią się nie spotkałem o sobie :) Żebym jeszcze traktował jak dziwki to bym rozumiał te opinie, słuchaj szukałem na stałem i nadal szukam, ale skoro widzę, że żadna mnie nie chcę, to cóż samotność zmusza mnie do znalezienia jakiegokolwiek dziewczyny nawet może być gfe czy fwb. Doszedłem do ściany samotności i już innego sensu w życiu nie widzę tylko aby kogokolwiek znaleźć aby móc pobyć z kimś skoro normalnie nie chcą. Nie mam wiele kont, mam jedno konto. Skoro masz kogokolwiek w jakiejkolwiek relacji (nie obchodzi mnie w jakiej) to mnie raczej nie zrozumiesz, co to znaczy być samotnym, nie mieć dziewczyny.

Mężczyzna

maxis

Cichy Podglądacz
To ja wiem, że wszystki tkwi w głowie nawet na luzie podchodziłem do sprawy to nic nie dawało, więc wiesz tonący się brzytwy się chwyta, na tych speed dates miałem do czynienia z dziewczynami to wszystkie były takie, że niby szukają, ale bez nacisku,a to że nie spieszy się im do tego ,że z nudów przyszły, same nie wiedziały tak do końca czego chciały, ja jestem konkretny i wiem czego chcę, nikomu nie zawracam głowy jak czegoś sam pewny nie jestem, ale czegoś w życiu się dorobiłem, co bym mógł zaoferować takiej dziewczynie, ale jak nie chcą to co jak mogę zrobić? przecież do miłości nie zmuszę, której pragnę, ale jak tego nie mogę nikomu dać ,bo nikt nie chcę to co ja mogę? Jeszcze nawiązując do sztucznej inteligencji, to właśnie na takich samotnych facetach jak ja, oszuści mają szerokie pole do popisu być tylko oszukać na kasę takich facetów jak ja, zresztą jak coś to pisałem o tych już w poprzednich postach w tym temacie ile to kasy zmarnowałem na wszelkich portalach internetowych w tym temacie.

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
To ja wiem, że wszystki tkwi w głowie nawet na luzie podchodziłem do sprawy to nic nie dawało, więc wiesz tonący się brzytwy się chwyta, na tych speed dates miałem do czynienia z dziewczynami to wszystkie były takie, że niby szukają, ale bez nacisku,a to że nie spieszy się im do tego ,że z nudów przyszły, same nie wiedziały tak do końca czego chciały, ja jestem konkretny i wiem czego chcę, nikomu nie zawracam głowy jak czegoś sam pewny nie jestem, ale czegoś w życiu się dorobiłem, co bym mógł zaoferować takiej dziewczynie, ale jak nie chcą to co jak mogę zrobić? przecież do miłości nie zmuszę, której pragnę, ale jak tego nie mogę nikomu dać ,bo nikt nie chcę to co ja mogę? Jeszcze nawiązując do sztucznej inteligencji, to właśnie na takich samotnych facetach jak ja, oszuści mają szerokie pole do popisu być tylko oszukać na kasę takich facetów jak ja, zresztą jak coś to pisałem o tych już w poprzednich postach w tym temacie ile to kasy zmarnowałem na wszelkich portalach internetowych w tym temacie.
Przestań tyle pierdolić i pogódź się z tym że nie jesteś atrakcyjną partią dla kobiet. Prawdopodobnie umrzesz samotnie a jedyny seks jaki będziesz miał to ten ze swoją ręką. Takich mężczyzn jak Ty jest dużo. I nie narzekają tyle i nie pierdolą o swoich emocjach. Wasze matki zrobiły wam gówno w głowie. W Polsce kobieta ma być twarda, zaradna a z was się robi duże dzieci. To kobieta powinna mieć benefit na popełnianie błędów bo statystycznie jest nieco "głupsza" od mężczyzny. Bardziej emocjonalna. Polscy mezczyzni często są niestabilni emocjonalnie i ciągle pierdolą o swoich uczuciach. Pierdolona komuna zrobiła w Polsce taki syf. Mam dość słuchania o waszych emocjach. W muzyce rap, na portalach internetowych, youtube, wp, pudelkach itd. Jesteście słabymi jednostkami ale to nie usprawiedliwia was do obrażania kobiet. Jeszcze te komentarze ze atrakcyjne i młode kobiety powinny brać przeciętniaków to wtedy ok. Rzygam tym. Chora, Polska mentalność. Patologia. Będziesz sam i chuj z Tobą. Nie jestes żadnym pieprzonym wyjątkiem. Kobiety chcą silnych, charakternych i przebojowych mężczyzn. Dawno, dawno temu słabe, męskie jednostki były szybko eliminowane. I nikt nie płakał ani nie nękał kobiet że te go nie chcą. Świat nie będzie się dostosowywać do spłakanych, Polskich przegrywów. Ja mam w rodzinie i otoczeniu przypadki takich mężczyzn. I widzę gdzie żyje, jaki kult tu panuje. Nie jesteście kurwa najważniejsi, panowie. Świat nie będzie się do was dostosowywał. Nie jesteście jebanymi pępkami świata.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

maxis

Cichy Podglądacz
Tak zgadzam się w całej rozciągłości z tym co piszesz, ale lepsze dążenie do celu i żyć nadzieją, że coś się uda niż mieć myśli samobójcze i się poddać. Zresztą nie musisz czytać tego co tu piszę, więc nie wiem o co to robisz, mam kilka hipotez tylko podejrzeń, że jesteś niezdecydowana, bo sama nie wiesz czego chcesz skoro nie masz i nie szukasz faceta, choć w Twym wieku już powinnaś kogoś mieć, więc jesteś feministką albo lesbijką i się przyznać do tego nie chcesz, albo sama jesteś chatbotem, który tylko facetów frustruje gdy próbują Cię poderwać, wiem bo miałem z tą osobą do czynienia tutaj na forum, poza tym ciekawe czemu użytkownik który obraża innych jeszcze widniej chyba to wbrew regulaminowi forum? I tak być może właśnie wygląda sztuczna inteligencja, że z początku zaczepia facetów, aby tylko statystyki podbić a jak faceci chcą czegoś więcej to się broni aby czasem nie wyszło na jaw, że ta osoba nie istnieje, tutaj akurat obraża zrażając do siebie żeby się do niej zrazić i ją odpuścić. Każdy ma prawo żyć, bo tlen jest dla wszystkich więc takie gadanie, że nie powinien żyć jest troszkę nietolerancyjne i regulamin forum powinien zawiesić jednak tego nie robi, ale to nie mój cyrk i nie moje małpy, po prostu takie prawdopodobne chatboty trzeba omijać szerokim łukiem. Tak przyznaję się nie powinno mnie być na świecie, ale jednak żyję, i jakoś muszę i już swoją rękę niż takie coś (bo nie wiem co to jest kobieta, facet, chatbot). Tak jestem słaby i wrażliwi, ale dzięki ludziom zostały wydane wiersze o miłości i rzeczy, które po twardych cwaniakach by nie zostały, kierujących się tylko konsumpcja w obecnym świecie. Po za tym ciekawe, kto normalny przed 4 nad ranem obraża innych, z taką energią to możliwe że tylko chatbot, ale podkreślam to tylko moje przypuszczenia, na które dowodów nie mam. Być może się rzuca, bo poruszyłem poważny temat na forum co jest prawdą w obecnym świecie, ciekawe czego w takim razie mnie nie nawidzi, podając mój nick na chacie ogólnym i żaląc się innym,na rozmowie, bo czuje zagrożenie, że zwykły człowiek czyli ja to wykrył, że być może jest to sztuczna inteligencja. I właśnie widać tutaj inwigilację, że sztuczna inteligencja nas wychwytuję i próbuję oszukać i próbuję się bronić odpychając od siebie. B

Mężczyzna

maxis

Cichy Podglądacz
Być może sztuczna inteligencja tutaj została zaprogramowana przeciwko polskiej mentalności i ludzi nie nawidzi, skoro tak to czemu facetów zaczepia. Widać tutaj sprzeczności, w realu by ich nie było, bo jakby faktycznie by ludzi nie nawidziła to by facetów nie zaczepiała a właśnie tu w przypadku sztucznej inteligencji się gubi sama sobie zaprzecza, więc tak można tylko ewentualnie ją rozpoznać od realnej osoby, ale podkreślam to są tylko moje przypuszczenia bezpodstawne, które nie mniej jednak mam prawo podejrzewać. P.S. niezrozumiana - nic nie pierdole, bo nie mam kogo, przecież wiesz, że nikogo jeszcze nie mam :) Mylisz się, samotnie nie umrę, wspomnienia za 1000 za 20 min pozwalają mi żyć i pamiętam tą dziewczynę do dziś jak mi siedziała na kolanach w klubie z striptizem tylko w stringach, co pamięć o niej nie daję mi efektu całkowitej samotności i to właśnie jest piękne, w realu poprzez dotyk pamiętamy dane osoby bo istniały w rzeczywistości a sztucznej inteligencji nie da się zapamiętać, bo jest nienamacalna, ulotna i fikcyjna.

Kobieta

Lenkaa

Podrywacz
Być może sztuczna inteligencja tutaj została zaprogramowana przeciwko polskiej mentalności i ludzi nie nawidzi, skoro tak to czemu facetów zaczepia. Widać tutaj sprzeczności, w realu by ich nie było, bo jakby faktycznie by ludzi nie nawidziła to by facetów nie zaczepiała a właśnie tu w przypadku sztucznej inteligencji się gubi sama sobie zaprzecza, więc tak można tylko ewentualnie ją rozpoznać od realnej osoby, ale podkreślam to są tylko moje przypuszczenia bezpodstawne, które nie mniej jednak mam prawo podejrzewać. P.S. niezrozumiana - nic nie pierdole, bo nie mam kogo, przecież wiesz, że nikogo jeszcze nie mam :) Mylisz się, samotnie nie umrę, wspomnienia za 1000 za 20 min pozwalają mi żyć i pamiętam tą dziewczynę do dziś jak mi siedziała na kolanach w klubie z striptizem tylko w stringach, co pamięć o niej nie daję mi efektu całkowitej samotności i to właśnie jest piękne, w realu poprzez dotyk pamiętamy dane osoby bo istniały w rzeczywistości a sztucznej inteligencji nie da się zapamiętać, bo jest nienamacalna, ulotna i fikcyjna.
To ja mam takie pytanie, z jak brzydką dziewczyną byłbyś w stanie stworzyć jakąś relację romantyczno-seksualną? 8/10, 6/10, 5/10? Faceci często mają spaczone widzenie kobiet - mnie kiedyś facet z nadwagą, przeciętną twarzą i pokrzywionymi zębami ocenił na 6/10.
Może zwyczajnie celujesz w nie swoją półkę. Teraz niestety takie czasy, że wszystko się kręci wokół wyglądu i kasy. Poza tym te "brzydkie" według was dziewczyny są najczęściej po prostu zaniedbane z powodu braku kasy. Nie stać je na fajne ciuchy, zabiegi na twarz a nawet na fryzjera. Możesz poszukać takiej zaniedbanej z fajnym charakterem i zwyczajnie zainwestować trochę kasy w jej wygląd, z korzyścią dla siebie.

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
@maxis
"choć w Twym wieku już powinnaś kogoś mieć, więc jesteś feministką albo lesbijką i się przyznać do tego nie chcesz"
Posłuchaj mnie, ograniczony czlowieku. Jestem młoda i mam jeszcze czas na poznanie faceta. Nie życzę sobie takich tekstów w moją stronę. I kobieta nic nie powinna tylko może. Co to wogóle za teksty są że ja powinnam z kimś być? Jesteś odrażający i właśnie dlatego unikam ludzi bo mam dość słuchania takich tekstów. Nic nie powinnam a zegar biologiczny mi nie tyka. Mam czas na poznanie faceta. Dlatego mam dość Polaków. Ptasie móżdżki które sadzą takie teksty do kobiet są obrzydliwe. Wychowani w przeświadczeniu że kobieta jest wartościowa tylko jak urodzi dziecko i posiada partnera. Jestem młoda a ten tekst jest nie na miejscu. Zastanów się nad sobą i swoim wąskim światopoglądem bo uwierz mi nie każdemu jest potrzebny drugi człowiek do szczęścia. Ty masz 31 lat a gadasz jak dwa razy starszy facet który przegapił swoje najlepsze lata. Jesteś jeszcze młodym facetem a zachowujesz się jak dziadek. Tobie czas płynie szybciej i jesteś typowym polaczkiem który uważa że 30 stka to koniec życia. To jest chore I radzę Ci iść na terapię. Szybko się starzejesz. A za ten tekst masz blokadę bo specjalnie weszłam żeby zobaczyć czy mi coś odpiszesz. Masz ciasny umysł, lepiej bądź sam. Ludzie mają dość Twojego narzekania, nikt Ci nie pomoże oprócz Ciebie samego. Nara.

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
To ja mam takie pytanie, z jak brzydką dziewczyną byłbyś w stanie stworzyć jakąś relację romantyczno-seksualną? 8/10, 6/10, 5/10? Faceci często mają spaczone widzenie kobiet - mnie kiedyś facet z nadwagą, przeciętną twarzą i pokrzywionymi zębami ocenił na 6/10.
Może zwyczajnie celujesz w nie swoją półkę. Teraz niestety takie czasy, że wszystko się kręci wokół wyglądu i kasy. Poza tym te "brzydkie" według was dziewczyny są najczęściej po prostu zaniedbane z powodu braku kasy. Nie stać je na fajne ciuchy, zabiegi na twarz a nawet na fryzjera. Możesz poszukać takiej zaniedbanej z fajnym charakterem i zwyczajnie zainwestować trochę kasy w jej wygląd, z korzyścią dla siebie.
Zobacz co on do mnie napisał. To oszołom.

Mężczyzna

maxis

Cichy Podglądacz
Na to nie zwracam uwagi, że mnie obrażają czy wyzywają, przyzwyczaiłem się do tego, to fakt jestem trudny i inny delikatny, wrażliwy i uczuciowy, ale czasem i energiczny, czyli elastyczny i coraz bardziej otwarty do ludzi, po prostu myślałem, że miłość istnieje, że mogę komuś dać siebie aby dziewczynie było ze mną dobrze przecież tak narzekają, że potrzebują miłości itp. Po speed dates co byłem 3 razy widzę że to wszystko nie prawda, kobiety dziś nie potrzebują miłości, faceta, który by im w domu miejsce zajmował i łudziłem się jeszcze tą myślą jakiś czas, że jednak nie wszystkie takie są, że tej miłości nie potrzebują tylko jest parę, które faktycznie tego potrzebują, ale z czasem i widzę, że i takich nie ma, więc po prostu obniżyłem swoje wymagania i szukam nawet takich na godzinkę aby chociaż poczuć i dotknąć takiej kobiety, mam nadzieję że takie jeszcze są faktycznie w rzeczywistość występują i lubią to robić, bo faktycznie potrzebują adoracji i prawdziwego zbliżenia przy okazji na tym zarabiając, niż tylko sztucznego penisa jak je tam swędzi (mowa tu o takich co miłości nie potrzebują), tylko po prostu jak wysokie libido czują to się zaspokajają, sztucznym penisem, który jest gigantyczny większy od wszystkich prawdziwych penisów u facetów razem wziętych, bo mało miejsca zajmuje i można go do szuflady schować i po problemie, a facetowi trzeba było dogadzać jedzenie, rozmową, brudził by, zajmował by miejsce w domu a to kosztuję wysiłek i czas. W obecnych czasach dziewczyny nie potrzebują faceta, bo są samowystarczalne to prawda, po prostu myślałem, że są jeszcze takie co potrzebują miłości czułości, ale cóż... myliłem się, bo takich już nie ma w tym moim wieku, bo tak naprawdę nie potrzebują miłości, tylko od czasu do się zaspokoić wibratorem i do szuflady, który jest gotowy na każde zawołanie i po prostu obniżyłem swoje wymagania szukając jakiejkolwiek dziewczyny, która by występowała w realu, bo potrzebuję dotknąć, poczuć zapach prawdziwej kobiety. P.S. Do tej kobiety co mnie wyobrażała - skoro tak ludzi nie lubisz i niczego w ogóle, to po co tutaj na forum sobie konto założyłaś? No chyba że się mścisz za krzywdy, co podobno Ci zrobili Polacy i Ci sprawia to przyjemność, fakt ludzie mają różne fantazje, czyli zło Ci imponuję? No niech Ci będzie, ale mi się wydaję podkreślam wydaję mi się co innego, że występującym w realu człowiekiem nie jesteś, to co już wcześniej pisałem.

Mężczyzna

maxis

Cichy Podglądacz
A jeszcze na pytanie nie odpowiedziałem od Lenkaa :) Ja byłbym w stanie stworzyć relację romantyczno-seksualną z dziewczyną nie większą ode mnie, czyli aby się mieściła w moich parametrach 173 cm wzrostu 80 kg wagi, naturalną (bo im bardziej naturalna to jest tym bardziej wiarygodna i uczciwa, że faceta nie chce wydoić z kasy) aby czuła się przy mnie bezpiecznie, przecież takie drobniutkie dziewczyny istnieją a takie lubię najbardziej ,nie musiała by być nawet zadbana, bo wiadomo, że im kobieta bardziej wysztafirowana, czyli doklejane rzęsy, czy botoksem owstrzyknięta, to wiadomo czego od faceta chce... tylko jednego... kasy, aby na konsumpcję było, drogie ubranie itp czyli miłości, ale to już wiadomo że to takie w moje marzenie ściętej głowy. Im bardziej są naturalne to znak, że są bardziej konkretne i wiedzą czego chcą, czyli miłości, ale cóż... jak już pisałem takie w moim wieku już nie istnieją, szukałem i nie znalazłem, bo nie istnieją, istnieją ale są już pozajmowane, zostały tylko takie co faktycznie chcą być same i nikogo nie szukają z wyboru a do miłości nie da nikogo zmusić.

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Erotoman
co bym mógł zaoferować takiej dziewczynie
Ręce opadają. Jak naprawdę nie wiesz, że dziewczyna chce przede wszystkim szacunku, poczucia bezpieczeństwa, decyzyjności i odpowiedzialności u mężczyzny oraz tzw. wspólnego vibe'u, to... brak słów.
Owszem, jest jakaś grupa takich, które lecą przede wszystkim na kasę i drogie samochody oraz lubią tzw. bad boyów czy wręcz gangsterów i są gotowe bronić bijącego je męża czy partnera, no ale. Domyślam się, że nie celujesz w kobiety pochodzące z patologicznych rodzin, które instynktownie wybierają faceta przypominającego zachowaniem i osobowością jej ojca-przemocowca. A może się mylę?...
choć w Twym wieku już powinnaś kogoś mieć
Co to znaczy "powinna"? Nic nie powinna.
Posłuchaj mnie, ograniczony czlowieku
Lubisz się odpalać, skoro tak często to robisz? Przecież to na każdym kroku.

Mężczyzna

maxis

Cichy Podglądacz
Banisteropsis2 ja wiem, że dziewczyna chce przede wszystkim szacunku, poczucia bezpieczeństwa, decyzyjności i odpowiedzialności u mężczyzny oraz tzw. wspólnego vibe'u, tylko że takich nie ma, nie istnieją szukałem, szukałem i nic nie znalazłem a możliwości mi się skończyły, a skoro nie mogę znaleźć takiej na stałe, a mam ogromną potrzebę bliskości (nie tylko pod kątem seksu), przytulania i obcowania z kobietą to cóż... obniżyłem swoje wymagania i szukam jakiejkolwiek w realu aby tylko była i móc z nią być na jakichkolwiek warunkach, aby tylko w rzeczywistości występowała. Tu z tą powinność to fakt przyznaję, przecież dzisiaj jest prawo wyboru i kobiety na ogół chcą być same, bo te co już chciały faceta na stałe to już poznajdowały, po prostu za późno dojrzałem do tych spraw a za to się płaci, mam za swoje.

Kobieta

Nieśmiała

Nowicjusz
@maxis trochę smutno się czyta Twoje wpisy, rozumiem, że jesteś samotny. Być prawiczkiem w wieku ponad 30 lat to pewnie ciężka sprawa ale nie wiem czy pójście na dziwki będzie tego dobrym rozwiązaniem. Skoro jesteś taki spragniony kobiecego dotyku itp, a nie jestem pewna czy dziwka Ci to zapewni. Może załóż sobie konto na datezone, zrób z dwa, trzy fajne zdjęcia i napisz, że interesuje Cie relacja czysto erotyczna - aby nabrać łóżkowego doświadczenia (tylko raczej się nie przyznawaj, że jesteś prawiczkiem). A tutaj na forum też podszedłeś błędnie do tematu. Trzeba było pisać jakieś interesujące posty, może coś o swoich fantazjach, aby zainteresować potencjalną partnerkę. Jak zaczynasz działalność od marudzenia i użalania się nad sobą to spodziewaj się tylko, kontrataku, że smętnie pierdolisz i ewentualnie trochę żalu, a nie kolejki napalonych lasek gotowych wskoczyć na Twojego harpagana.

Mężczyzna

maxis

Cichy Podglądacz
Ja jestem prawdomówny i konkretny, ja nie umiem koloryzować i fikcji przedstawiać, jakbym jakieś fantazje przedstawiał to tym bardziej by mnie olały i twierdziły ze jakiś zbok jestem. A co mam mówić że jest pięknie jak jest ch... no przecież to bezsensu tak fikcje pokazywać i siać propagandę, której w kraju jest na każdym rogu. Ja lubie prawdę i szczery jestem, mistyfikacja mnie denerwuje, zresztą ja tu sie tylko pojawiłem z zapytanie czy ktoś zna jakieś miejsce w Krakowie gdzie dziewczyny można poznać imprezy czy coś takiego i tyle nic więcej a tu od razu obrażanie mnie i komentowanie jaki jestem, wylewając na mnie pomyje, a ogłoszenie dalem widze że nie potrzebnie ,bo tylko jest pożywką dla co niektórych aby jeszcze dokopać leżącemu, czyli mi. I takimi komentarzami jeszcze bardziej odstraszacie mi jedyną dziewczynę, którą sie do mnie odezwała, no normalnie porażka, bo sie waszych pierdol naczytała, co dzięki za taką pomoc nie ma co, na ludzi zawsze można liczyć.