Hejka. Mam 31 lat, jestem prawiczkiem przyznaję się bez bicia, nikogo nigdy nie miałem i szukam dziewczyny na stałe ,ale mi nie wychodzi, a samotność mi coraz bardziej doskwiera i chciałbym się dowiedzieć, gdzie można poznać jakieś prawdziwe dziewczyny, które w rzeczywistości istnieją w realu na typowy seks za kasę, skoro nikogo nie mogę znaleźć na stałe to i taki kontakt z dziewczyną by mnie zadowalał. Przyznam się na portalach się już sparzyłem, tyle kasy poszło, że głowa mała a spotkania nigdy nie było, czyli na to wychodzi że to były oszustki, albo boty jak na ostatnim portalu się kapnąłem, fałszywe profile itp. rzeczy, zdjęcia wytworzone przez sztuczną inteligencję, fejki itp. sprawy. Nie wiem czy możecie podać gdzieś mniej więcej lokalizacji takowych miejsc, burdeli, w Krakowie, gdzie by taką panią można było sobie wykupić na taką godzinkę, czy to zakazane (jeśli tak to zrozumiem i nie ciągnę za język), czy inne miejsca gdzie takowe dziewczyny występują w realu, gdzie by preferowały żywą gotówkę? bo już na przelewach się też przejechałem że zrobiłem i spotkania żadnego nie było. Nie chodzi mi o kluby ze striptizem, bo tam takich usług nie wykonują, bo wiem a za 20 min zapłaciłem krocie a nie ukrywam, że chciałbym coś więcej z takową dziewczyną poeksperymentować niż tylko przytulanie. Po prostu czuję potrzebę a trochę się boję pewnych kwestii, więc nie wiem czy takowe dziewczyny w ogóle mają chęć na prawiczków? Fakt faktem, że sam już trochę zabawek mam i co nieco wychodzi, ale wiadomo zabawki to nie rzeczywistość. Wracając jeszcze do głównego pytania, to nie wiem czy na roksie tej nowej sx to jak się dzwoni to dodatkowe opłaty się płaci (nie chodzi o typowy sex telefon) nie mając tam konta, czy tam trzeba mieć konto aby się dodzwonić, do którejkolwiek dziewczyny i czy tam w ogóle istnieją prawdziwe osoby, bo tak patrząc to tam jest przewaga zdjęć wytworzonych przez sztuczną inteligencję co tak podejrzewam, bo są po prostu nie naturalne wg mnie. Podstawowe pytanie moje taki ile biorą faktycznie tak naprawdę za taką godzinę? bo spotykałem się z różnymi cenami, za coś co może nie istnieć. Wiec jestem już mocno przewrażliwiony na temat takowych ogłoszeń w Internecie na wszelkich portalach, myśląc, że to wszystko kant, konta mam na 8 portalach i żadnego spotkania nie było i wiem, że nie będzie. Na piechotę też szukałem po znajomych też nic. A może tutaj w dziale ogłoszenia mam się wystawić? nie wiem czy to działa, więc już nie wiem co o tym wszystkim myśleć. ale faktem ,że potrzebuję jakiekolwiek kontaktu z dziewczyną nawet za kasę nawet na tą godzinę, aby tylko w realu występowała aby móc podotykać i co nieco poeksperymentować, najlepiej jak by mnie sam wzięła w obroty, bo troszkę nieśmiały jestem a potrzebę mam, bo ja to taki trochę dr jekyll i mr hyde w jednej osobie jestem. Jakby co to chodzi o Kraków, nie jestem pewny czy na Płaszowie czegoś nie było w 2018 roku, chodzi mi o burdel, po schodkach na górę od dworca, ale pewny nie jestem a nie wiem czy po sławetnym roku 2021 roku w kraju się jeszcze ocalał. Podsumowując raz jeszcze chodzi mi o dziewczyny występujące w realu na żywo, więc gdzie najlepiej takowych szukać?