• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Cockold lubicie ? czy bardziej wasi facececi ?

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Wydaje mi się ten cały cuckold,bardzo dziwny i niezrozumiały.
Podążaj za emocjami jakie może to wywoływać w facecie i kobiecie. Wszystko co robimy Wg mnie jest motywowane emocjami.
Wg mnie ma to coś z relacji SM.
Na pewno jest to rodzaj przekraczania jakiś męskich granic, bo to nietypowe by facet oddawał innemu swoją kobietę. Kiedyś inny jak bzykał nieswoją kobietę, to albo chodziło o zdradę, albo o gwałt. Teraz jak widać faceci sami znajdują w tym przyjemność. Na pewno cuckold to perwersja. Wg mnie też dewiacja, ale podkreślam, że to tylko moje zdanie.

Mężczyzna

Roger430

Nowicjusz
Podążaj za emocjami jakie może to wywoływać w facecie i kobiecie. Wszystko co robimy Wg mnie jest motywowane emocjami.
Wg mnie ma to coś z relacji SM.
Na pewno jest to rodzaj przekraczania jakiś męskich granic, bo to nietypowe by facet oddawał innemu swoją kobietę. Kiedyś inny jak bzykał nieswoją kobietę, to albo chodziło o zdradę, albo o gwałt. Teraz jak widać faceci sami znajdują w tym przyjemność. Na pewno cuckold to perwersja. Wg mnie też dewiacja, ale podkreślam, że to tylko moje zdanie.
Choroba dwubiegunowa

Mężczyzna

strapiony

Podrywacz
No na przykład taki argument, że człowiek biologicznie nie jest monogamiczny. Monogamia to wytwór naszego społeczeństwa, ale nasze organizmy tak nie działają.

No na przykład taki, że w ogóle jak by być turbo ortodoksyjnym, to penis służy do zapładniania, a pochwa do rodzenia dzieci a nie do uprawiania seksu. Usta to w ogóle służą wyłącznie do jedzenia i picia - cóż to za zboczenie i herezja żeby brać do ust narządy płciowe...

Więc wiesz, filozofie też są jakimś głosem w dyskusji, do których można się odnieść kulturalnie nie obrażając innych.
Czysta patologia.Dorabianie ideologii,do własnuch upodobań.

Mężczyzna

żonaty 1

Seks Praktykant
Nigdy nie miałam takich fantazji, ale po przeczytaniu niektórych wypowiedzi, nie powiem, troszkę zaiskrzyło, to nieźle nakręcające, że można i mieć ciastko i zjeść ciastko🤭 nigdy nie chciałam zdradzać swojego partnera, ale na myśl o tym, że mogłoby go kręcić moje spróbowanie innego, aż robi się ciepło ☺️
Dla niektórych fantazje tylko a inni wprowadzają w życie. To sprawa indywidualna.

Mężczyzna

strapiony

Podrywacz
No na przykład taki argument, że człowiek biologicznie nie jest monogamiczny. Monogamia to wytwór naszego społeczeństwa, ale nasze organizmy tak nie działają.

No na przykład taki, że w ogóle jak by być turbo ortodoksyjnym, to penis służy do zapładniania, a pochwa do rodzenia dzieci a nie do uprawiania seksu. Usta to w ogóle służą wyłącznie do jedzenia i picia - cóż to za zboczenie i herezja żeby brać do ust narządy płciowe...

Więc wiesz, filozofie też są jakimś głosem w dyskusji, do których można się odnieść kulturalnie nie obrażając innych.
Że niby co,że człowiek z natury nie jest monogamiczny???Niegdysiejsza poligamia wynikała z kultury.Dopiero chrześcijaństwo przyniosło względną równość plci.Staliśmy się ludźmi cywilizowanymi,a do naszego życia wkroczyła...moralność,która zakazywała traktować kobiety,jak przedmioty.Vide,religia muzułmańska.Teraz coniektórzy cofają się w czadie.

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Jakbym przeżywał jakieś deja vu albo dzień świstaka. Co jakiś czas odbywa się taka dyskusja między zwolennikami i przeciwnikami cuckold ( czasem jest nawet obrzucanie się obelgami) a i tak stawiam stówę przeciwko starym skarpetom, że każdy pozostanie przy swoim zdaniu 😂🤣