• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Cockold lubicie ? czy bardziej wasi facececi ?

Mężczyzna

Warszawiak82

Cichy Podglądacz
Proszę o zacytowanie mojej wypowiedzi w której tak się wyrażam o osobach praktykujących cuckold.
Proszę bardzo, tutaj: https://sexforum.pl/threads/cuckold.18693/page-8#post-497108

Stosujesz pejoratywne stereotypy, że relacje cuckold czy trójkąty są powodowane wyłącznie tym, że facet nie jest wstanie zaspokoić swojej partnerki. I bywają relacje cuckold opierające się o elementy dominacji tzw. hotki nad rogaczem, ale to też najczęściej jest element role play...czego jak widzę Ty totalnie nie ogarniasz i jesteś zamknięty w swojej bańce normalności.

Mężczyzna

Szar

Podrywacz
@Warszawiak82
Widzę, że bardzo Cię boli moje zdanie, choć nikomu nie ubliżam, a wyrażam się jedynie o samym zjawisku. Mam o nim negatywną opinię i nie za bardzo interesuje mnie co o tym myślą osoby praktykujące cuckold.
Jak dla mnie jesteś zwyczajnie przewrażliwiony, co świadczy o Twojej niedojrzałości.

Analogicznie - uwielbiam pissing, ale zdaję sobie sprawę, że nie wszystkim odpowiada, nie jedna osoba na tym forum pisała wprost, że jest to dla niej obrzydliwe. I mam tak jak Ty prowadzić z każdym wojnę, bo ma inne zdanie na temat mojej ulubionej perwersji? Musiałoby mi coś mocno spaść na głowę.

relacje cuckold czy trójkąty są powodowane wyłącznie tym
Nigdzie tak nie pisałem. W mojej wypowiedzi, którą zalinkowałeś, pisałem wprost:
Jednym z czynników jest też zapewne
I uprzedzam - chodziło mi o zjawisko, nie o konkretne osoby, bo widać, że mocno opierasz się na emocjach, zostawiając logikę daleko w tyle.

Zatem mogę Ciebie zapewnić, ze to nie strach przez porzuceniem, bo nie potrafię jej zaspokoić
Chyba do tego jeszcze jakaś lekka paranoja Ci się wkradła, ponieważ nigdzie nawet nie insynuowałem, że tak jest w Twoim przypadku. Jak już pisałem - nie interesuje mnie Twoje życie seksualne, za to wyraźnie widać, że jesteś gorąco zainteresowany moim, urządzasz jakieś wycieczki osobiste, które mają sprawić bym poczuł się urażony - nie licz na to, żaden anonim z Internetu nie jest w stanie tego dokonać, a już na pewno nie ktoś prezentujący tak niski poziom merytoryczny.

Możesz mi powiedzieć jakie masz kwalifikacje do stawiania takich tez?
Nie muszę stawiać żadnych, opieram się zdaniach części osób praktykujących cuckold.

Więcej luzu życzę.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Warszawiak82

Cichy Podglądacz
@Warszawiak82
Widzę, że bardzo Cię boli moje zdanie, choć nikomu nie ubliżam, a wyrażam się jedynie o samym zjawisku. Mam o nim negatywną opinię i nie za bardzo interesuje mnie co o tym myślą osoby praktykujące cuckold.
Jak dla mnie jesteś zwyczajnie przewrażliwiony, co świadczy o Twojej niedojrzałości.

Analogicznie - uwielbiam pissing, ale zdaję sobie sprawę, że nie wszystkim odpowiada, nie jedna osoba na tym forum pisała wprost, że jest to dla niej obrzydliwe. I mam tak jak Ty prowadzić z każdym wojnę, bo ma inne zdanie na temat mojej ulubionej perwersji? Musiałoby mi coś mocno spaść na głowę.

Nigdzie tak nie pisałem. W mojej wypowiedzi, którą zalinkowałeś, pisałem wprost:

I uprzedzam - chodziło mi o zjawisko, nie o konkretne osoby, bo widać, że mocno opierasz się na emocjach, zostawiając logikę daleko w tyle.

Chyba do tego jeszcze jakaś lekka paranoja Ci się wkradła, ponieważ nigdzie nawet nie insynuowałem, że tak jest w Twoim przypadku. Jak już pisałem - nie interesuje mnie Twoje życie seksualne, za to wyraźnie widać, że jesteś gorąco zainteresowany moim, urządzasz jakieś wycieczki osobiste, które mają sprawić bym poczuł się urażony - nie licz na to, żaden anonim z Internetu nie jest w stanie tego dokonać, a już na pewno nie ktoś prezentujący tak niski poziom merytoryczny.

Nie muszę stawiać żadnych, opieram się zdaniach części osób praktykujących cuckold.

Więcej luzu życzę.
No proszę....my też kilka razy bawiliśmy się pissingiem w obie strony i było to dla nas mega fajne :)

Zatem cieszę się że mamy jedno upodobanie w którym się zgadzamy.

Co do cuckold , może trudno będzie Ci w to uwierzyć, ale u nas jest to jedna z form naszego seksu - ok jedna z najbardziej perwersyjnych, ale nadal naszego. Nie ma u nas żadnych elementów poniżania mnie, odmawiania seksu, wręcz przeciwnie, każde z tych spotkań kończyło się naszym seksem lub oralem, gdzie oboje byliśmy całą sytuacją maksymalnie nakręceni.

Bawimy się tak od prawie dwóch lat, ale z długimi odstępami pomiędzy spotkaniami, bo chcemy aby jednak sednem naszego seksu był seks tylko między nami. Ot taki pieprzny dodatek na jaki sobie niekiedy pozwalamy :).

Mam wrażenie, że siebie wzajemnie nie przekonamy, zatem niech każdy zostanie przy swoim i nam obu "piss" ✌️.